vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

193 επισκέπτες, 8 χρήστες
thanos1071, sv8swi, Napakos, Mimhsdr, dimitrisd, gfilip, Buliwyf, bloodlessz

[Ψηφοφορία] Μηνύματα

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: [Ψηφοφορία] Μηνύματα
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 03:46 »
Με το τελευταίο μήνυμα στις 26 Αυγούστου ανασύραμε το νήμα σήμερα!
ωραία!
Το αποτέλεσμα ομως δεν βλεπω να εχει αλλαξει!
Εξάλλου καλό θα ήταν να λεγαμε ολοι τη γνώμη μας τότε και οχι τώρα!

Αποσυνδεδεμένος Farmax

• **
  • 198
  • Βαριεμαι που Ζεις
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 04:17 »
Καλιο αργα παρα ποτε αλεξ αν δεν ειχε γινει σουσουρο δεν θα
τοχα παρει και χαμπαρι,το καταλαβες και στο πμ  :))

Οπως και ναχει ειμαι ο 105 ες  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 04:30 »
Ειμαι της γνωμης να μην μετρανε και να μην εμφανιζονται πουθενα τα μηνυματα... Ας εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία εγγραφής του μέλους!
Αν καποιο νεο μελος ζητησει συμβουλη/βοηθεια δεν κοιταζει να δει ποσα μηνυματα εχει αυτος που θα του δωσει την συμβουλη... (τουλαχιστον εγω δεν το έκανα ως νεο μελος).... Ασε που αν καποιο "παλιο" μελος δωσει κακες/λαθος συμβουλες τα υπολοιπα μέλη θα τον κράξουν στην στιγμή άρα το νέο μέλος που ζηταει βοηθεια δεν κινδυνευει απο πουθενα...

Έπειτα είναι και το άλλο....
Τι σημαινει "εχω πιο πολλα μηνυματα"?
Δεν παει απαραιτητα χερι χερι με την γνώση , ούτε και θα επρεπε να υπαρχει καποιο ειδος ιεραρχικης βαθμονομησης με βαση τα μηνυματα...
Γνωριζουμε ολοι καλα οτι υπάρχουν πολύ παλιά μέλη στο φόρουμ που έχουν λίγα μηνύματα και λιγα "γαλονια"... Καποιοι ειναι 2 χρονια στο φορουμ και ειναι ακομα σε φαση "e-medium ατμιστης" ...
Μπορει ο άλλος να είναι μέσα ολη την ημέρα και να μην θελει να γράφει βρε αδερφέ! να θέλει απλά να διαβάζει και να ενημερώνεται.... :dontknow:

Ολοι οσοι ειναι πραγματικά ενεργά μέλη στο φόρουμ γνωρίζουν πολύ καλά ποια μέλη ειναι τα επίσης πραγματικά ενεργά τους βλεπουν που συμμετεχουν στα νηματα η που ανοιγουν δικα τους νηματα, δεν χρειαζεται η καταμετρηση... :dontknow:  Ασε που με το λογισμικο που εγω αποκαλώ "μεγα-σπιούνο" μπορουμε να δουμε οχι μονον ποσα και ποια μέλη του φόρουμ είναι συνδεδεμένα αλλα και τί θέμα διαβάζει ο κάθε ένας ανα πάσα στιγμή...  :dontknow:   (οσοι δεν το ξερουν απλα ας πατησουν αριστερα, πανω απο την λιστα με τα ονοματα των συνδεδεμένων μελών εκει που λέει "Σε σύνδεση" , αυτό είναι ο "μέγα-σπιούνος"    ;D    )
Τελος θεωρω την "βαθμολόγηση" και τον "εξαναγκασμο" της συμμετοχης των μελών με μηνυματα στο φορουμ τουλάχιστον άκομψο, εκτος απο αναποτελεσματικο...
Θα μου πειτε για τις κληρωσεις τωρα...
Ε, οπως ειπε ο Βαγγελης στην αρχη, οποιος συμπληρωνει 2 μερες χρονο ας εχει τα ιδια δικαιωματα με ολους!
Και εμ πάση περιπτώση γιατι πρεπει να υπαρχει ταξινόμηση του τύπου "πιο εμπειρος, "πιο παλιος" , "πιο νεος", "πιο ασχετος"...?

Τέλος, αν καταργηθεί η καταμέτρηση των μηνυμάτων τότε και μονο τοτε θα δουμε ποσα απίδια βάνει ο σάκος και ποια μέλη σπεύδουν να απαντήσουν σε ερωτησεις και απορίες νέων μελων απο την καλη τους την καρδια και επειδη θελουν να διευκολυνουν τον νεο ατμιστη και να τον συντρεξουν ωστε να μην ξανακυλισει στο κ.τ.  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2013, 04:54 από Pastafarai »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 10:50 »

Τέλος, αν καταργηθεί η καταμέτρηση των μηνυμάτων τότε και μονο τοτε θα δουμε ποσα απίδια βάνει ο σάκος και ποια μέλη σπεύδουν να απαντήσουν σε ερωτησεις και απορίες νέων μελων απο την καλη τους την καρδια και επειδη θελουν να διευκολυνουν τον νεο ατμιστη και να τον συντρεξουν ωστε να μην ξανακυλισει στο κ.τ.  ;)

Κανω αμεση μερική παράθεση για να επικροτήσω και να επαυξήσω!!! :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:11 »
Μα, Αλέξη, κάποιοι, έστω και για το "μπαξίσι" του κοντέρ το κάνουν κι αυτό. Οσο να πεις, έναν κόπο τον θέλει.
Κάποιοι άλλοι όμως θέλουν το "μπαξίσι" μόνο για ποστ τύπου μπραβο, πολυ καλό, ευχαριστώ - σοραιος - χρονια πολλά - ποτε παραλαμβάνετε;; - παρέλαβα, ευχαριστώ -  :respect: :respect: :respect: - μα τι πανέμορφο είναι το ατμιστικό μου εργαλείο - κόσμημα λέμε - κλπ....

Πάντως, τελικά ανω του 90% δηλώνει ότι ο μαγικός αριθμός του είναι από άχρηστος μέχρι εντελώς αδιάφορος. Κρατικοί προυπολογισμοί έχουν περάσει με λιγότερα ποσοστά υπέρ!

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:27 »

Με βάση το παραπάνω...

Προσωπικά σε αρκετά νέα μέλη που έχουν μια απορία..εφόσον γνωρίζω το θέμα..στέλνω κατευθείαν pm και τα λέμε για το πρόβλημα τους.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 12:07 »

Μολις ειπες ενα βασικοτατο λογο στο γιατι ΔΕΝ πρεπει να καταργηθει.... Τι εχει περισσοτερη σημασια? δεν ειναι να προαγουμε την συζητηση, να δινουμε κινητρα για να υπαρχει ο διαλογος και ακομη περισσοτερο στο να απαντιωνται ερωτησεις ειδικα νεων μελων που στην αρχικη τους φαση κανουν αγωνα να φυγουν οριστικα απο το καπνισμα? ??? Ε, δες το σαν μια "ηλεκτρονικη καραμελα". Τι και αν υπαρχει μια τετοια καραμελα λοιπον?? Προσωπικα μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε (την μιση μου πορεια δηλαδη στο φορουμ αδιαφορουσα για το ολο αυτο θεμα) αλλα ρε παιδια...με ολες αυτες τις συζητησεις το κοιταζω συνεχεια πια και κολλησα και εγω. Το ολο αυτο θεμα με τα μηνυμα και τον αριθμο του σε κανει να τον κοιτας οχι μονο για σενα αλλα για ολους. Και ας κοιταξει ο καθενας βαθια μεσα του να δει το κατα ποσο εχει επηρεασει και αυτον.
Αλλη ηλεκτρονική καραμελα ειναι το μπραβο... Γιατι μην μου πειτε...ολοι χαιρεστε οταν γραφετε ενα ποστ ή εχετε γραψει ενα πχ review  που ηθελε κοπο κλπ και βλεπετε μετα ενα σωρο απο μπραβο για την δουλεια σας... ετσι δεν ειναι? Δεν ειναι ενα κινητρο αυτο για την επομενη φορα να κανετε επισης μια αντιστοιχη δουλεια ή να γραψετε ενα καλο ποστ ή να απαντησετε ορθα και γρηγορα σε ενα μελος? Δεν κοστιζουν αυτες οι καραμελες και δεν ειναι υποτιμιτικο ή κακο να υπαρχουν... Το κακο ξεκιναει μονο οταν κοιτας με μισο ματι τις "καραμελες του διπλανου σου"  :-\

Τελος θεωρω την "βαθμολόγηση" και τον "εξαναγκασμο" της συμμετοχης των μελών με μηνυματα στο φορουμ τουλάχιστον άκομψο, εκτος απο αναποτελεσματικο...

Αν δεν συμμετεχεις με μηνυματα σε ενα φορουμ.... πως στο καλο θα συμμετεχεις? ???
ασε για λιγο στην ακρη την βαθμολογηση... αναποτελεσματικο ή ακομψο η συμμετοχη των μελων με μηνυματα.. :confused1: :confused1:

« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 12:44 »
Συμφωνώ με τον φίλο Pasta σε όσα κατέθεσε και θα ήθελα να συμπληρώσω πως για εμένα η συμμετοχή  στο φόρουμ εκτός από ενημερωτική, ερώτηση-απάντηση, reviews, εμπειρίες......είναι κατά κάποιον τρόπο και μια ανοιχτή κουβέντα. Σαν να έχουμε μαζευτεί πχ. αυτή τη στιγμή 7 ατμιστές σε ένα δωμάτιο (θέμα) ή σε μια καφετέρια, να ατμίζουμε και να
συζητάμε για τι άλλο το ΗΤ (για να μην βγούμε και offtopic).
Θα ήθελα λοιπόν μια επιπλέον ανοχή ως προς το τι είναι offtopic και για να γίνω πιο σαφής αν το χιούμορ και το παρεϊστικο κλίμα μπορεί να θεωρηθεί offtopic. Ασφαλώς δεν μιλάω να ξεφύγει η συζήτηση σε άλλο θέμα προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ.
Και για να μην βγω offtopic  :))  , ναι  η καταγραφή  των μηνυμάτων είναι ανούσια, και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος rastone

• *
  • 21
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 12:51 »
Αν και παλια η συζητηση δε ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.Εγω σα νεος στο ατμισμα  και στο φορουμ χωρις γνωσεις περι του θεματος τι να γραψω?Ναι θα ηθελα να μπορω να δω πχ.τις αγγελιες μπας και βρω κατι που δε κυκλοφορει πια ή μπας και γλυτωσω  κανα φραγκο αλλα ο μονος τροπος ειναι να αρχισω το σπαμ(καλησπερες,μπραβο κτλ ή τις ερωτησεις που με μια προχειρη αναζητηση θα ειχα βρει τις απαντησεις,γενικως σπαμ και ολα ενταξει)Και μια που αναφερθηκε και παραπανω αυτο με τα να σβηνουμε οτι δε μας αρεσει-ταιριαζει-καθεται απλα μια λεξη :απαραδεκτο.Καλυτερα αν υπαρχει τροπος να κρυβονται και οποιος θελει να μπορει να τα δει,οπως γινεται και στους πινακες που ειναι πτυσσόμενοι

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 12:55 »
Δεν ειναι λογος αυτος που λες για να κανεις σπαμ....
μπορεις καλλιστα να συμμετεχεις στις τοσες συζητησεις που υπαρχουν εδω εποικοδομιτικα λεγοντας την αποψη σου.. Και ας μην φτασει καποιο νεο μελος τα 50 ποστ σε μια μερα! δεν ειναι κατι το βιαστικο φανταζομαι...ας του παρει 3-4 μερες με ποστ που δεν ειναι σπαμ.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 12:59 »
Τα μηνύματα από ότι κατάλαβα τώρα δεν μετράνε και στα νήματα κατασκευαστών και εμπόρων.
Καλός η κακός θα το κρίνει ο καθένας,άλλα μου έκανε εντύπωση που στα νήματα τον έμπορων από ότι είδα τα μηνύματα μειώθηκαν στο ελάχιστο αν όχι όλα,λες και ήρθανε σήμερα στο φόρουμ.
Γνώμη μου είναι πως τα μηνύματα θα πρέπει να έχουνε την ίδια αντιμετώπιση που έχουνε σε όλα τα φόρουμ παγκοσμίως,δεν ξέρω?άλλα θα ήθελα να μάθω.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 13:02 »
Αν και παλια η συζητηση δε ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.Εγω σα νεος στο ατμισμα  και στο φορουμ χωρις γνωσεις περι του θεματος τι να γραψω?Ναι θα ηθελα να μπορω να δω πχ.τις αγγελιες μπας και βρω κατι που δε κυκλοφορει πια ή μπας και γλυτωσω  κανα φραγκο αλλα ο μονος τροπος ειναι να αρχισω το σπαμ(καλησπερες,μπραβο κτλ ή τις ερωτησεις που με μια προχειρη αναζητηση θα ειχα βρει τις απαντησεις,γενικως σπαμ και ολα ενταξει)Και μια που αναφερθηκε και παραπανω αυτο με τα να σβηνουμε οτι δε μας αρεσει-ταιριαζει-καθεται απλα μια λεξη :απαραδεκτο.Καλυτερα αν υπαρχει τροπος να κρυβονται και οποιος θελει να μπορει να τα δει,οπως γινεται και στους πινακες που ειναι πτυσσόμενοι
ο λογος που οι αγγελιες δεν ειναι ορατες απο ''νεα'' μελη ειναι γιατι πριν πολυ καιρο ειχαν παρατηρηθει φαινομενα να πωλουνται καποια προιοντα υπερτιμημενα και μαλιστα πολλες φορες πανω απο την τιμη αγορας σαν καινουριο διοτι ο καθενας ηθελε να βγαλει και τα εξοδα αποστολης.
οπως επισης ειχαν παρατηρηθει φαινομενα ενας χρηστης να αναρτα καθε μερα και απο μια αγγελια .
αυτο το φαινομενο πλεον εχει σταματησει και στις αγγελιες μπαινουν αξιολογα αντικειμενα και λογικες τιμες αφου προκυται για ''μεταχειρισμενα'' .
αυτο εγινε για προστασια και οχι για καψονι....ηδη στις πρωτες γραμμες του μυνηματος σου επιβεβαιωνεις τον κανονα αυτο σαν σωστο αφου γραφεις : Εγω σα νεος στο ατμισμα  και στο φορουμ χωρις γνωσεις περι του θεματος τι να γραψω?Ναι θα ηθελα να μπορω να δω πχ.τις αγγελιες μπας και βρω κατι που δε κυκλοφορει πια ή μπας και γλυτωσω  κανα φραγκο   . οποτε ενα ατομο χωρις γνωση κινδυνευε να πεσει και θυμα.....
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος rastone

• *
  • 21
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 13:07 »
Για καποιους ειναι λογος και μαλιστα καλος.Τωρα που αρχιζω και την ψαχνω με συσκευες κτλ ειναι που τις χρειαζομαι πιο πολυ,οταν θα εχω παρει οτι χρειαζομαι καινουριο ή οταν θα εχω κοψει και το ατμισμα τι να τις κανω?Εγω μισο μηνα εδω και ουτε 10 μην. αν και θα ηθελα τον μαγικο(λεμε τωρα...)αριθμο.

Αποσυνδεδεμένος Stef@nos

• *
  • 54
  • Ο Chuck Norris ξέρει που πάει ο Καραμήτρος
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 13:22 »
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο/προταση του Βαγγελη (SEB)
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 13:53 »
Για καποιους ειναι λογος και μαλιστα καλος.Τωρα που αρχιζω και την ψαχνω με συσκευες κτλ ειναι που τις χρειαζομαι πιο πολυ,οταν θα εχω παρει οτι χρειαζομαι καινουριο ή οταν θα εχω κοψει και το ατμισμα τι να τις κανω?Εγω μισο μηνα εδω και ουτε 10 μην. αν και θα ηθελα τον μαγικο(λεμε τωρα...)αριθμο.
εφοσον εχεις αρχισει και την ψαχνεις με συσκευες κ.λ.π θα δεις οτι ο ''μαγικος αριθμος'' ειναι πολυ μικρος.
εκφρασε τις αποριες σου , κανε διαλογο και θα δεις τον μαγικο αριθμο στα μυνηματα σου.  :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351461 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104335 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96378 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321563 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11635 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3126 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609893 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155017 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162049 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4389 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17762 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias