vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

144 επισκέπτες, 10 χρήστες
Giorgos F, mankar72, billythekid, haris231, Buliwyf, Mimhsdr, camber, ZoeM, Ducati.Jimakos, I.P

[Ψηφοφορία] Μηνύματα

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: [Ψηφοφορία] Μηνύματα
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 27, 2012, 10:04 »
Ο χρονος σταματαει να μετραει μετα απο 15 λεπτα απραξιας.
και ολη μερα να εισαι συνδεδεμενος στον χρονο θα προστεθουν οι κινήσεις (αναγνωση μην.,ποστ κτλ)

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 27, 2012, 10:09 »
ενταξει τοτε, δεν πιστευω να αρχισει κανεις τα κλικ καθε τεταρτο, απλα ειχα αλλη εικονα για το χρονο συνδεσης γιατι τον παρακολουθουσα στην αρχη της εγγραφης μου(με πολλες και συνεχομενες "κινησεις")  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος NickX

• *
  • 35
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 27, 2012, 10:49 »
Πολλές και καλές οι προτάσεις σχετικά με το που και σε ποιον θα φαίνονται τα μηνύματα αλλά απευθύνονται σε προγραμματιστές λογισμικών φόρουμ. Για να καταλάβετε, το λογισμικό του φόρουμ δεν έχει καν την επιλογή για απόκρυψη του αριθμού μηνύμάτων, αν και γίνεται από ό,τι είδα με mod ή με επέμβαση στον κώδικα. Για πιο σύνθετες επιλογές δε το συζητάμε καν.

Οι περισσότερες ψήφοι βλέπω είναι "Δε μ' ενδιαφέρει"! δηλ. "λευκό". Αυτοί λογικά δεν μετράνε αφού ο,τι καθεστώς και να υπάρχει, τους είναι αδιάφορο και δεν τους επηρεάζει, οπότε κοιτάμε τα υπόλοιπα.

Εγώ ψήφισα να μετράνε μόνο σε ορισμένους πίνακες γιατί πιστεύω ότι σε ένα νέο μέλος δίνουν μία μικρή βοήθεια για την αξιολόγηση μιας απάντησης που, ναι μεν όπως ειπώθηκε δεν είναι κάτι σίγουρο, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο από το τίποτα. Από τότε που βγήκαν τα φόρουμ, λειτουργούν έτσι. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι γι' αυτό. Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να δω κάποιο φόρουμ να μην φαίνεται ο αριθμός των μηνυμάτων. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλά πρέπει να είναι πολύ ισχνή μειοψηφία.

Δυνατότητα που υπάρχει είναι να φαίνονται τα Bravo κάτω από τα αβατάρ του κάθε μέλους και να υπάρχουν συνολικά στατιστικά στοιχεία όλων των μελών. Με την πρώτη σκέψη απέφυγα να ενεργοποιήσω αυτές τις δυνατότητες. Ίσως χρειάζεται και μία δεύτερη σκέψη πάνω σ' αυτό.

Φαντάζομαι οτι όντως το σημαντικότερο εμπόδιο στις αλλαγές είναι το τι δυνατότητες έχει το software για το forum.
Αν και παρακολουθώ το forum ~1 χρόνο τώρα και είμαι μέλος τους τελευταίους 7 μήνες ας πω την γνώμη μου.
Γενικά πιστεύω οτι υπάρχει σημαντικός αριθμός "άχρηστων" post σε αυτό το φορουμ όπως και σε πολλά άλλα.
Αυτός έχει αυξηθεί νομίζω μετά την αλλαγή των προαπαιτούμενων για τις αγγελίες.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτή τη στιγμή.
Τώρα που προστέθηκε το κουμπί Bravo και ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει να το χρησιμοποιεί αυτό μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει καλύτερο κριτήριο για την αξιολόγιση των μελών από τους νέους.
Τα μπράβο είναι σίγουρα πιο ενδεικτικά από τον αριθμών των ποστ γιατί δείχνουν και κάποια χρησιμότητα στα ποστ.
Όχι απαραίτητα σαν απλό νούμερο αλλά σαν κάποια συνάρτηση αυτού.
Αυτό είναι κάτι που αν ενδιαφέρει μπορεί να συζητηθεί σε δεύτερη φάση.
Αν πραγμάτικά μας ενδιαφέρει να το αλλάξουμε προς το καλύτερο πιστεύω θα βρεθεί η λύση.
Και για την υλοποίηση εγώ πιστεύω οτι θα βρεθεί λύση.
Το λογισμικό είναι open source και στο forum συμμετέχουν και αρκετά παιδιά (εμού συμπεριλαμβανόμενου) που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνδράμουν προγραμματιστικά σε αυτό.

Αυτά ήταν τα 2 ευρω-σεντς μου.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 27, 2012, 12:39 »
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός μηνυμάτων για να βγάλω συμπέρασμα για την αξία κάποιου σαν γνώστης του η.τ.
5 βρασμένοι είμαστε στο φόρουμ και πάνω κάτω ξέρουμε την αξία του καθενός. Όσον αφορά την σχέση μηνυμάτων και βαρύτητας της γνώμης ενός μέλους ούτε κι αυτό το κοιτάω γιατί ποτέ δεν θα διαβάσω μόνο μια γνώμη για αυτό που με ενδιαφέρει αλλά όλες για να βγάλω τα συμπεράσματά.

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 28, 2012, 03:28 »
Η προσωπική μου ΑΠΟΨΗ (και όχι γνώμη) είναι ότι δεν έχει σημασία ΠΟΣΑ posts έκανε κάποιος. Εξάλλου, για τον τακτικό αναγνώστη (ανεξάρτητα αν είναι χρήστης ή επισκέπτης) ούτως ή άλλως, μετά από λίγο διάστημα δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Έχει σχηματίσει άποψη για το ποιόν του καθενός από αυτούς που διαβάζει.

Κάτι άλλο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σαν 'δείκτης' για τον καθέναν από μας, είναι η χρήση των bravo kai OXI bravo. Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί από άλλον προηγουμένως, με συγχωρείτε για αυτό, δεν είναι κάτι που κάνω συχνά. Όμως, καλύτερα θα ήταν νομίζω, να υπάρχει η δυνατότητα ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ αλλά και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ (πλην των χαλαρών) αλλά ΑΝΩΝΥΜΑ.
Έτσι, ο καθένας από μας, θα έχει ένα προσωπικό δείκτη, που θα καθορίζεται από τα + και - των τοποθετήσεών του.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:13 »
Αν ειναι ανωνυμα ομως θα μπορει καποιος να μπραβοσπαμμαρει για να ανεβασει αυτον τον δεικτη και δεν θα ξερει κανεις οτι ειναι σπαμ.
Η θα πρεπει η ΣΟ να παρακολουθει και ποιος και που βαζει μπραβο!
Οχι αλλο καρβουνο πλιζζζζζζ! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 28, 2012, 12:14 »
Μηνύματα και bravo* να μετριούνται μονο στο καθαρή θεματολογία του forum, ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΟΧΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ  ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

*Ειμαι αντίθετος με τα Βravo

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 28, 2012, 12:28 »
ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ... ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ.... :))

Συμφωνω με τον daywalker παντως... στην καθαρη θεματολογια ειναι οτι καλυτερο
Στα καταστηματα, για παραδειγμα, θα υπαρξουν ενα σωρο "ευχαριστω", ενα σωρο bravo για θεματα οπως..
εφτασε η παραγγελια... βγηκε το ταδε χρωμα... ανακοινωσε κατι το μαγαζι και απο κατω θα πουμε αρκετοι εναν καλο λογο για αυτο... Οκ, ειναι ωραια αυτα για τον ανθρωπο που ειναι στο καταστημα και δεν τα θεωρω σπαμ ή κατι αλλα δεν ειναι η καθαρη θεματολογια του φορουμ, οπως λεει και ο day απο πανω)... καλο ειναι να μην μετανε εκει

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 28, 2012, 14:03 »
Δεν με ενδιαφέρουν, δεν τα κοιτάω ποτέ....κρατήστε τα καταργήστε τα, το ίδιο μου κάνει

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 28, 2012, 16:46 »
Αν ειναι ανωνυμα ομως θα μπορει καποιος να μπραβοσπαμμαρει για να ανεβασει αυτον τον δεικτη και δεν θα ξερει κανεις οτι ειναι σπαμ.
Η θα πρεπει η ΣΟ να παρακολουθει και ποιος και που βαζει μπραβο!
Οχι αλλο καρβουνο πλιζζζζζζ! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, φίλε μελιτζανολάτρη  :)) :)) :)) :))  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να μπορεί να το κάνει κάποιος επαναλαμβανόμενα, όπως και τώρα δεν μπορεί.... Όσο για το κάρβουνο... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ bbq πλέον!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος crond

• *
  • 45
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 24, 2012, 03:08 »
Είτε μετράνε είτε δε μετράνε το ίδιο μου κανει......

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:26 »
Ο μονος λογος που πιστευω οτι τα μηνυματα εχει νοημα να μετρανε ειναι για την περιπτωση που θα κανει καποιο νεο μελος μια απορια. Δν ειναι το ιδιο να εμπιστευτει την απαντηση καποιου με 20 μυνηματα και καποιου με 3000. Ο αριθμος μυνηματων δειχνει το ποσο ενδιαφερεται καποιος γτ το η.τ., για το φορουμ και κατα πασα πιθανοτητα τις γνωσεις του πανω στο θεμα.
Τωρα καποιος που ασχολειται 2-3 μηνες με το φορουν πιστευω να εχει καταλαβει ποια ατομα εδω ξερουν πεντε πραγματα παραπανω και ο αριθμος των μυνηματων του ειναι αχρηστος.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:24 »
Eμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός των μηνυμάτων. Το πρώτο που κοιτάω είναι το πότε έκανε εγγραφή στο forum και κυρίως την συνεισφορά του  στα θέματα που με ενδιαφέρουν. Πχ ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσίαση του SEB για τον Α2 ( όποιος δεν την έχει διαβάσει χάνει) υπάρχει εδώ  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3479.0.html :respect: :respect: :respect:, το βίντεο του Kalafan και μερικά rewiew του steam boy, επίσης τον 555,( ο οποίος δεν έχει πάνω απο 70, μου φαίνεται μηνύματα )  και τέλος τον Θανάση ( ΙΜΕΟ) που έλεγε ότι'' Ερχομαστε τελος και στον admin. Λευτερη, εχω να πω μονο τα καλυτερα λογια για εσενα. Με προσκαλεσες στο Ελληνικο forum, εκανες γνωστο το GG στα παιδια του site, αγορασες το GG. Τι αλλο θα μπορουσε να κανει καποιος για να δειξει την υποστηριξη του απεναντι σε καποιον αλλο ανθρωπο; Ειμαι απλα ενθουσιασμενος με την συμπεριφορα σου οπως και ολων των αλλων παιδιων.http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,99.msg632.html#msg632

Τέλος έχω να δηλώσω κάθετα ότι διαφωνώ όμως με το σβήσιμο των μηνυμάτων από τη διαχείριση του φόρουμ.  :yes: :yes: :yes: :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:33 από nektarios1974 »

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:56 »
Μια μικρη εισαγωγη πρωτα κ μετα, το τι ψήφησα κ γιατι , τα μνμ οπως κ τα μπραβο η το καρμα σε αλλα φορουμ , εχει να κανει κ με καποια δικαιώματα σε πινακες που δεν βλεπουν ολοι (δεν μιλαω για το συγκεκριμενο φορουμ), ετσι ξεκινησε η χρήση τους  , στα στατιστικα του φορουμ ετσι κ αλλιως καταγράφονται κ πιστευω καλο ειναι να φαίνονται , καποιος με 2000 μνμ κ ενα χρονο εγραφη στο φορουμ δειχνει οτι υπαρχουν ανθρωποι που είδη ατμιζουν ενα χρονο κ αυτο ειναι θετικο κινητρο σε καποιον που ξεκιναει τωρα!!!

Αποσυνδεδεμένος poetbil

• *
  • 79
  • τζουρευε κ μη ερευνα
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 03:39 »
δεν ξερω κ α ν ε ν α αλλο φορουμ που να σου σβηνουν τα μυνηματα  >:(
η να μετρανε τα μονα μυνηματα και να σβηνονται τα ζυγα
ενω στον δακτυλιο να κυκλοφορανε τα μυνηματα που ειναι
γλυπτικα προς τους κατασκευαστες και τους επαγγελματιες
Αφηστε τα ΟΛΑ και μην σβυνετε τιποτε :thumpup: :thumpup: :thumpup:
και να μετρανε και ολα  ωστε τα νεα παιδια
να εχουν προσβαση παντου!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351493 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104415 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96405 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602402 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11651 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3138 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162073 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4414 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17780 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias