vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, I.P, chrantones, Olga68, gianniskouk

[Ψηφοφορία] Μηνύματα

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Απ: [Ψηφοφορία] Μηνύματα
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:07 »
Εγώ ψήφησα να μετράνε για ορισμένους Πίνακες...!!!

Αλλά το θέμα αυτό ως πρόβλημα με τα μηνύματα ποιον πείραξε δε κατάλαβα τελικά περισσότερο και από ποιον άρχισε η φασαρία?!
Όταν πάνε να καθαριστούν νήματα από off topic ή χαβαλέ τύπου "ο Ολυμπιακός τον ήπιε", "αύριο θα πίνω καφέ δίπλα απ τη θάλασσα", "σήμερα κουνήθηκαν λίγο πιο αριστερά οι βάρκες", "μεγάλη μεταγραφή ο Π.Α.Ο.Κ.", "αύριο έχω να ποτίσω" ,κλπ ενώ ο Πίνακας έχει τίτλο π.χ. Κατασκευή ατμοποιητή ή mod τάδε... δεν είναι οξύμωρο να πειραχτεί κάποιος αν σβηστούν και να κάνει λόγο για αναμνήσεις ετών ή να απειλεί πως θα σηκωθεί να φύγει, κλπ?!
Επίσης οξύμωρο είναι να σβήνονται απ το chat μηνύματα ως off topic  :eyesplash:  ή επειδή κάποιος είχε ενοχληθεί ή από τη Σ.Ο. να μπαίνει "χέρι" σε μέλη πως κάνουν διαγωνισμό μηνυμάτων....
Και σοβαροί Πίνακες όπως των modders έχουν γίνει "καφενείο" εντελώς!!!

Επί του θέματος τώρα, νομίζω πως το να μετράνε σε ορισμένους Πίνακες, τα μηνύματα, καθώς και το να δίνεται μια ιδιαίτερη σημασία στην ουσία των post σε αυτούς είναι το πιο σωστό και λογικό!

Αποσυνδεδεμένος gastzoum

• **
  • 200
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:12 »
Δεν μου κανει καμια αισθηση μετρανε δεν μετρανε.Παντως θα ελεγα πως καλυτερο θα ειναι να μην μετρανε καθολου.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:15 »
Κι εγω ψήφισα να μετράνε σε ορισμένους πίνακες.
Οι οποίοι θα πρεπει να εποπτεύονται ίσως και λίγο περισσότερο απ ότι τώρα, θα είναι μαλλον λιγότεροι απ ότι τώρα, και εντέλει ο αριθμός των μηνυμάτων δεν θα είναι ορατός απο κανέναν εκτός της Συντονιστικής ομάδας για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ορατό απο τα μέλη να είναι ο χαρακτηρισμός όπως είναι και τώρα, ώστε να εχουν πιθανόν ενα μετρο σύγκρισης τα νέα μέλη.
πανω απ όλα όμως ο αριθμός των πόστ να μην ειναι ορατός.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:19 »
Συμφωνώ μαζί σου Αλέξανδρε, όπως το θέτεις, και να προσθέσω το ίδιο για τα "μπράβο"...
Να μην εμφανίζονται δημόσια, για παρόμοιους λόγους...

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:23 »
Η παράμετρος που έχει σημασία στα μπράβο, αν και δεν ειναι της παρούσης, ΔΕΝ ειναι τα πόσα εδωσε κάποιος, αλλα τα πόσα ΔΕΝ εδωσε.
Αν δείς καποιον ας πουμε με κανενα, ολο και καποιο συμπέρασμα μπορει να βγαλεις.
Αλλα αυτό σε αλλο νήμα.

Αποσυνδεδεμένος timeco

• **
  • 256
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:36 »
ρε έκφυλοι.... ούτε τα μνμτα έχουν σημασία, ούτε τα bravo.... λες και αν έχω 100 μνμ παραπάνω είμαι καλύτερος στο sex... :)) (λές??). Ο καθένας μέσα στο forum έχει ήδη σχηματίσει μια άποψη για όλους μας... όχι?? μήπως και τα νέα μέλη δεν έχουν κρίση να καταλάβουν ποιός είναι μνματάκιας και ποιός πραγματικά τους βοηθάει με σωστές απαντήσεις??

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:39 »
λες και αν έχω 100 μνμ παραπάνω είμαι καλύτερος στο sex... :)) (λές??).

(φτου....το ανακάλυψε κι αλλος.....)

Αποσυνδεδεμένος timeco

• **
  • 256
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:41 »
σου άρεσε ρε έκφυλε αυτό ,έτσι?? Μην ακούσεις για sex....(και μελιτζανες!!) off :))

Αποσυνδεδεμένος oldhabits

• **
  • 111
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 26, 2012, 21:43 »
αχρηστη πληροφορία
αν εισαι [size=78%] [/size]νεος χρήστης μπορει και παραπλανητική
Στη πραγματικότητα η εμπειρία μας σ ενα φόρουμ
ειναι αυτη που ξεχωρίζει τους χρήστες , δλδ
οσο περισσότερο παρακολουθείς ενα φόρουμ τόσο
πιο ευκολα βρίσκεις τους "χρήσιμους".
Συν τοις αλλοις ασε που αυτός ο διαγωνισμός μυνημάτων
μου θυμίζει ηλικίες δημοτικού ανταγωνισμού, βεβαια τότε
μετράγαμε κάτι αλλο , αλλά κατ αναλογία πάνω κάτω
το ιδιο ειναι......

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 26, 2012, 22:55 »
(600+1=601 τη κερδιζω?)
εμενα δε με ενδιαφερει ο αριθμος των μυνηματων
ξερω ατομο που εγραφε μονο και μονο για να μπορει να δει τις ΑΓΓΕΛΙΕΣ
τα οφ τοπικ ας τα αφησουμε στην κριση των συντονιστων
εγω οταν ηξερα κατι απαντουσα,αν με προλαβαινε αλλο μελος απλα δε ποσταρα
"μερικοι" ομως απαντουσανε μονο και μονο για να πουν "υπαρχω" και εγω εδω

μια ερωτηση προς τους συντονιστες μιας και ειναι το πρωτο φορουμ που γραφω
και δεν εχω εμπειρια απο φορουμ
τα ποστ τα σβηνετε γιατι ειναι οφ τοπικ ή γιατι πιανουν χωρο στον σερβερ?

Υ.Γ.
σε αυτο το νημα ποτε αρχιζει ο πολεμος Βαγγελη?
μου τελειωσανε τα ποπ κορν :wall: :wall:

edit:δεν μετρανε εδω τα μυνηματα? δεν ξαναγραφω :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 26, 2012, 23:09 »
Θα ήθελα τα μηνύματα να καταργηθούνε διότι η εμπειρία είναι κάτι το οποίο δεν μετριέται με τα μηνύματα
Δηλαδή οποίος είναι 1 χρόνο και έχει 2000 μηνύματα είναι εμπειρότερος από έναν με 500 μηνύματα και τον ίδιο χρόνο?
Δεν πιστεύω!!!
Ο άλλος διαβάζει άλλα δεν γράφει και άλλος διαβάζει και γράφει και ίσος και να έχει και ένα κόμπλεξ με τον αριθμό μηνυμάτων!!!

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 26, 2012, 23:09 »
Το τελευταιο που με απασχολει ειναι αν μετρανε η οχι,αν και θα προτιμουσα να μην υπηρχαν καθολου ;)

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 26, 2012, 23:10 »
να μετρανε σε ορισμενουν πινακες και πιστευω ειναι λογικο δεν υπαρχει λογος να μετρανε σε ολους τους πινακες,σαν νεος οπως και αλλοι ατμιστες και σε αλλα φορουμ αναλογος τα ποστ στελναμε ενα μηνυμα και ζηταγε μια βοηθεια.αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτο ψηφισα.

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• **
  • 466
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 26, 2012, 23:42 »
Εδω στις ψηφοφοριες ειναι μια απ‘τον Απριλη που λεγεται:
“Παιχνίδι αυτογνωσιας“
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=9433.0

Να μπει λοιπον ενα προγραμματακι και να βγαζει αυτοματα τον βαθμο και να φαινεται αυτος ο βαθμος αντι για οτιδηποτε αλλο σαν πληροφορια στο προφιλ.
Τι; Δεν γινεται;
Δεν πειραζει. Αρκει που θα το δουνε οσοι δεν το‘χουν δει και αρκει που καποιοι θα νοιωσουν... Atmos...

Send from my drip using 1.5ohm

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 27, 2012, 00:14 »
Δεν χρειαζονται παραπανω σχολια το νοημα βγηκε οσοι καταλαβαν, καταλαβαν και φανηκε απο το αποτελεσμα.Για τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε.
Ευχαριστω σχεδον ολους που ασχοληθηκατε με την ψηφοφορια και το νοημα αυτης. :respect: :respect: :respect: :respect:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359795 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114207 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374727 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99908 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F