vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 5 χρήστες
zorlac, I.P, ΨΗΛΟΣ, lagoudakis, marauder800

Phoenix Rebuildable Atty!

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
Απ: Phoenix Rebuildable Atty!
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 02:46 »
Eυχαριστώ για την βοήθεια , ο πολος ήταν.Στο vmax 1.9 αντισταση ντουμανι και χτυπημα 6mg νικοτινη.2φιτιλι μονό και 0,17 συρμα απεχτο.Δεν χρειάζετε να στραβοθήτε,χιαστη
Aπο vaporbreak πολύ γρηγορη θα παρω ξανά.

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Φύλο: Άντρας
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 15:46 »
Να πω και εγώ τη γνώμη μου......  :-[
στο Vmax δε μου έκατσε καλά ούτε με σύρμα 0,20 ούτε με μικρές/μεγάλες αντιστάσεις.....
μάλλον δε τα πάει με τα παλμικά καλά....
όταν το έβαλα με 0,16 σύρμα στα 1,9 Ωμ σε VV κανονικό και σε μηχανικό MOD ο φοίνιξ απογειώθηκε.......
Πάχος φυτιλιού είτε 2mm είτε 1mm τόσα φ ώστε να μου βγάζει 6mm σύνολο (δλδ 3φ ή 6φ αντίστοιχα).......

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:46 »
Εμένα, αντίθετα στο imotion (παλμικό κι αυτό) έκατσε καλά. Σετάρισμα με διπλό φυτίλι 2mm 1.9 αντίσταση.

Η μία τρύπα που έχει κάνει σφιχτή την τζούρα, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς σφιχτή την είχα συνηθίσει στο κ.τ. και έτσι την προτιμώ και τώρα.

edit: βέβαια για δεύτερον τον πήρα, η πατέρας των θεών του ολύμπου μια χαρά είναι, αλλά όταν οδηγείς και στεγνώνει ο ένας, χρειάζεται να έχεις έναν άλλον stand by.

Παιδιά, να συμπληρώσω και φωτογραφία για έναν λόγο: προσέξτε το drip tip. Αλλο ήθελα να πάρω (έβλεπα στην φωτο του site) το οποίο δεν υπήρχε και ήρθε αυτό που βλέπετε. Προσέξτε λεπτομέρεια, λες και φτιάχτηκε για τον φοινικάκο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:45 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος Thankin

• *
  • 60
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 00:13 »
Ο κινεζικος με 8.5 ευρώ με μεταφορικά, απλά δεν υπαρχει για την απόδοση που εχει  ειδικά μετα το σεταρισμα που έκανα και ήταν μόλις το πρώτο!
Επαιρνα μέχρι τώρα τους έτοιμους και πέρα απο τα 2,5 ευρώ που ήθελα κάθε βδομάδα για νέα φιλτοαντισταση απο τις οποίες οι μισές μισό δούλευαν και γεύση καμία σχέση ... Τι να πω δεν φανταζομουνα οτι με τόσο μικρό πόσο θα είχα επισκευασιμο ! Και είχα για 2 βδομάδες τον did φίλου, φυσικα άλλο επίπεδο, αλλα συγκρίνοντας τιμή και αποτέλεσμα θα έλεγα η ζυγαριά γέρνει πολυ υπέρ του δικού μου. Πήρα και σύρμα και φυτιλια με 10 ευρώ στην πόρτα μου που όπως υπολόγισαν θα με βγάλουν για 9 10 μήνες!

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 00:45 »

Παιδιά, να συμπληρώσω κλαι φωτογραφία για έναν λόγο: προσέξτε το drip tip. Αλλο ήθελα να πάρω (έβλεπα στην φωτο του site) το οποίο δεν υπήρχε και ήρθε αυτό που βλέπετε. Προσέξτε λεπτομέρεια, λες και φτιάχτηκε για τον φοινικάκο.
προφανώς και φτιαχτηκε για το φοινικακο.
από που το πήρες φίλε;

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:43 »
προφανώς και φτιαχτηκε για το φοινικακο.
από που το πήρες φίλε;

www.atomizer.gr

αλλά προσοχή, πάρε τηλέφωνο πρώτα, στην σελίδα τους έχουν λάθος φωτογραφία, μια κόκκινη με ίσια drip tip, αρκετά σε αριθμό, αλλά ίδια μεταξύ τους. Αυτό είχα παραγγείλει αλλά αυτό που βλέπεις μου ήρθε. Ο άνθρωπος μου είπε ότι μπορεί να παραγγείλει ίδιο κομμάτι ακόμη μεγαλύτερο, φτιάχνονται Ελλάδα. Αν θες λιγάκι μεγαλύτερο, πες μου να ζητήσουμε παρέα.

to πλήρες link: http://awww.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=678&cat_name=%C1%ED%F4%E1%EB%EB%E1%EA%F4%E9%EA%DC

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 21:29 »
καλησπέρα εχω και εγω τον φθηνό και μου είπαν επειδη ειναι επινικελομένος θα πρέπει σε κανα δυο μήνες να τον πετάξω
 :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:13 »
Ναι, δυσυχώς  :( Φαντάζομαι θα σε ενημέρωσαν επίσης, οτι με το περας του διμήνου, θα πρεπει να πληρώσεις και εισφορα αλληλεγγύης υπερ εμπορων επισκευασιμων με τιμη υπερδεκαπλάσια του δικού σου.

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:15 »
αρα συνεχίζω κανονικά ?
ή θα την πατήσω απο τον επινικελομενο :wall:
Πραγματικά κάποιος ξέρει να μας πεί?

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 13:06 από WILDE »

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 30, 2012, 09:40 »
Σήμερα μολις μου ηρθε ο κινέζικος απο vaprobreak.
Πρωτη φορα rebuildable και πρώτη φορα dripαρισμα.
Πρωτη εντύπωση θετική.
Ελπιζω να ειναι και εύκολη η επισκευή του.
To μονο αρνητικό ισως επεσα σε ελαττωματικό και γερνει ελάχιστα ισα ισα που το καταλαβαίνω δηλαδή.
Επισης δεν πολυ παει εμφανισιακά με τις ego μπαταρίες λιγο καλύτερα τα πράγματα με μια μικρή ego 650mah.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 30, 2012, 20:31 »
το οτι γέρνει δεν είναι αποκλειστικό σου ελάττωμα, απλά είναι φτηνοκατασκευή
Πρόσεχε μην το σφύγκεις  πολύ πάνω στις μόντες ή τις μπαταρίες σου, γιατί θα χαλάσει μια ώρα αρχύτερα (και μπορεί να χαλάσει και τις μπαταρίες σου)

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 10:01 »
Το οτι ειναι φτηνιαρικό το γνωρίζω δεν να παύει να είναι ελάττωμα εκτος αν το έχουν όλοι.(που και παλι)
Ναι ισα,ισα να μη κουνάει οπως και ολους τους ατμοποιητές έπειτα απο μια καταστροφή που ειχα σε μια βάση ego-c.

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 10:06 »
και ο δικός μου στραβοπατάει
για την επινικέλωση υπάρχει πρόβλημα ή όχι?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 10:29 »
και ο δικός μου στραβοπατάει και με τον καιρό ο θετικός πόλος πάει πιο μέσα. Όπως έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά, με την χρήση θα φτάσει σε σημείο να μην κάνει καν επαφή με τον θετικό της μπαταρίας και θα φάει εγχείρηση ή πέταμα

Για μένα η μόνη λύση για να μου κρατήσει και να τον απολαμβάνω είναι να τον χρησιμοποιώ σε μόντες με κινούμενο τον θετικό πόλο. Τον βιδώνω τέρμα για να πατήσει καλά (καθώς δεν έχει πρόβλημα αέρα), ρυθμίζω τους πόλους και τέλος

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 10:36 »
ακριβώς
εγω τον χάρηκα καθημερινά στην δουλεία για 1,5 μήνα
τώρα τον βάζω στην άκρη και θα τον έχω για δοκιμές υγρών
πάντως δεν μετάνοιωσα ούτε μια στιγμή τα 8,5 euro που έδωσα :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359808 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374738 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F