vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Phoenix Rebuildable Atty!

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • Φύλο: Άντρας
  • e-lquid mixer
Απ: Phoenix Rebuildable Atty!
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 17:33 »
τον δοκιμασα και εγω, ειναι καλος για δοκιμες υγρων  ή για οσους κανουν dripping. το σεταπ που εκανα, 5 κομματια φυτιλι 1χιλ 0.18 συρμα 6-7 σπειρες, 2.6Ω, στο Vmax παιζει χωρις καμμενο. στο επομενο θα του μειωσω λιγο τις σπειρες (ειχα κανει και με 3σ και ηταν 1.3Ω!). αντισταση στο κεντρο και τα φυτιλια μεσα στη "ποτηρακι"

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • e-lquid mixer
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 22:01 »
νεο σεταπ, συρμα 15 3σ, φυτιλι 1χιλ 5φ, 2Ω για ego μπαταρια

και ενα κολπακι που ειδα, ενα προσθετο oring στην βαση πανω απο το υπαρχων oring και ο φοινικας απογειωνεται!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :fight_shot_thickgun: μεγαλη διαφορα στο ντουμανι

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 22:33 »
Να κάνω μια ερώτηση?
Ο φθηνός που έχω και εγω απο τι υλικό είναι φτιαγμένος αν ξέρει κάποιος απο εκεί που το αγόρασα δεν ήξεραν
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 23:20 »
ηξεραν,,μαλον οτι μονο ss.δεν ειναι και βεβαια ,,με αχρηστο πολο,,,

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2012, 23:34 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος ProSeXe

• *
  • 68
  • Ρουφαμε κ τα λεμε .. ρουφαμε κ τα λεμε λεμεεε!!!
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 23:47 »
μου φαινεται λιγο εος πολυ συνηθισμενο κ πολυ απλο ...  :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Thankin

• *
  • 60
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 18:37 »
Μου ηρθε σημερα η παραγγελια αυτου

Phonenix Rebuildable Atomizer (bully atomzier)
http://www.vaporbreak.com/en/phonenix-rebuildable-atomizer/161-phonenix-rebuildable-atomizer-bully-atomzier.html

Ετώτηση : τι σύρμα και τι φυτιλι παίρνει?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 00:21 »
Τον δουλεύω αυτή τη στιγμή με 0.13 σύρμα, 5 σπείρες, διπλό 2αρι φιτίλι, βγήκε 2,8 ohms, τον έχω σε umax στα 4.2 V και πάει τέλεια
Το σεταπ αυτό το έχω κάνει από Δευτέρα και με αποκλειστική χρήση η αντιστασούλα του δεν έχει πιάσει καθόλου μάκα και πάει σφαίρα (8-10 ml κατανάλωση την ημέρα)

Πόσο στάζεις την φορά? και πόσες τζουρες κανείς μέχρι να βγάλει καμένο?
Εγω βάζω ως 0,5 ml την φορά και βγάζει καμία 30 τζουρες νομίζω μέχρι να βγάλει καμένο.

Από μεγάλο μπουκάλι μέχρι 12 σταγόνες. Κατάει σε μένα μέχρι περίπου 15 μεγάλες τζούρες αλλα όχι απανοτές.
Δεν φέρνει καμένο, απλά δε βγάζει ατμό.
Βάζω φιτίλι 2πλο χοντρό γιαυτο δεν καψουλιάζει,. Δοκίμασα και με λεπτά φιτίλια αλλα τρως φωτιές  ;)

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 01:22 »
Σημερα αγορασα τον phoenix, σε ego μπαταρια δουλευε κανονικα, στο vmax δεν δουλευε και το vmax δεν μπορουσε να μετρησει την αντισταση του, εδειχνε 9,90, στη μεταβλητη δουλευε στο vmax δεν δουλευε. Τωρα το βραδι αλλαξα αντισταση παλι δεν λειτουργει ουτε στο vmax ουτε στην μπαταρια, μπορει καποιος να με βοηθησει;   

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 07:11 »
λογικα οταν δουλευε στην ego και δεν δουλευε στο vmax,δεν εκανε επαφη ο πολος στο vmax.
τωρα που δεν δουλευει σε κανενα μοντ,η μπορει να μην κανει επαφη ο πολος η να εχεις κανει κατι στην αντισταση.
προσπαθησε να βγαλεις πιο εξω τον πολο στον ατμοποιητη και εαν παλι δεν δουλευει κοιτα την αντισταση σου μηπως εχει κοπει και δεν κανει καπου επαφη.

Αποσυνδεδεμένος Farmax

• **
  • 198
  • Βαριεμαι που Ζεις
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 13:16 »
AΝ ειναι ο Φοινικας ο αυθεντικος βαζεις απλα ενα κατσαβιδακι μεσα και τον σπρωχνεις.
Αν ειναι ο σικε οπως ο δικος μου ας πουμε με ενα μαχαιρακι,αν δεν εχεις κατσαβιδακι του 1mm,
σηκωνεις τον πολο ελαφρα για να κανει επαφη.

Σε καποιο απ ολα το εσφιξες πολυ και αυτα τα σκ@τουλακια εχουν ευαισθητο πολο
οποτε με αγαπη και προδερμ το σφηξιμο

Αποσυνδεδεμένος Thankin

• *
  • 60
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 20:50 »
Πρώτο δικό μου σεταπ με τον τσουνεζικο με διπλό φυτιλι 1mm  και σύρμα 0,17 πέντε σπειρες, έδωσε 1.6 Ω στο προβαρι , πολυ ντουμανι, καθαρή γεύση . Καλό αποτέλεσμα . Καμία πρόταση στο σεταρισμα?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:21 »
Συμπολιτη αφου εχεις καλο αποτελεσμα γιατι ψαχνεσαι? :hmmm:
Αρα κατι σου λειπει  ;D
Αν εχεις 20αρι συρμα δοκιμασε με εκεινο και κανονικα το φιτιλι οπως το ειχες .
Αν σου βγει στο 1.9 η 2,1 πιστευω θα εισαι ακονμα πιο καλα.

Αποσυνδεδεμένος Thankin

• *
  • 60
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:43 »
Δεν ξέρω αν λείπει κάτι, αλλα ρωτώ για βελτιώσεις, ειναι άλλωστε η πρώτη μου φυτιλοαντισταση ever! Δυστυχώς μόνο 17αρι σύρμα έχω. Πάντως σε σχέση με το μαμισιο σεταπ που επερνα εύκολα καμένο τώρα τπτ!

Παρακαλούμε: Μην κάνετε χωρίς σοβαρό λόγο παράθεση του προηγούμενου μηνύματος όταν απαντάτε αμέσως από κάτω. Δεν υπάρχει λόγος να συναντάμε συνεχόμενα τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές!
Για σωστή χρήση της παράθεσης διαβάστε κι
εδώ.
Ευχαριστούμε.

Απ'το συντονισμό του φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:23 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:55 »
Περα απο την πλακα μπορεις να ανεβεις και αλλο σε απολαυση  :yes: :yes: :yes:
Απλα με 20αρι που πειραματίστηκα οταν τον πηρα οτι και αν εκανα  :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:
Σαν συμβουλη ανεβασε λιγο την αντισταση σε ωμ 2....2,2 και ξαναδοκιμασε.
Το γρηγορο αρπαγμα σε μικρες ωμικες αντιστασεις μην νομιζεις οτι ειναι και καλο ;)

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 01:53 »
Αποδειχτηκε πολυ καλυτερος απο τις προσδοκίες μου.  Oταν πετυχει το στησιμο προσφερει απολαυστικό ατμισμα απ ολες τις απόψεις. Το κινεζικο αντιγραφο του φοινιξ, με κόστος ...5ευρω :)) ειναι με διαφορα το best value ατμιστικο προιον που εχω πάρει.
Εχω δοκιμασει πάρα πολλά σεταπ από περιέργεια μιας και ειναι ο πρωτος μου επισκευάσιμος, με 1mm & 2mm φυτιλι και 0.16 και 0.20 σύρμα. Το καλύτερο που εχω φτιαξει ειναι 2.2Ω για τις ego (mod δεν εχω).  Με διπλό 2μμ φυτιλι και 0.16, αλλά νομιζω πως αυτά δεν εχουν και τοση σημασια, οσο η τιμή της αντίστασης και το ποσο καλα στριμμενο ειναι το συρμα στο φυτιλι.
Eγω δεν βρισκω κανενα λόγο, ουτε θεωρητικό ουτε στην πράξη, γιατι να ειναι καλυτερα να μπει "χιαστι"(δηλαδη αναμεσα απ τους πόλους) η φυτιλοαντισταση, κι οχι απ τη μια μερια που ειναι ευκολοτερο.
Σε λιγοτερα από 2-1,8 ωμ μου φέρνει μια ταση βήχα. Δεν εννοώ καμμένο ούτε ...βηχα στην πραγματικότητα. Ταση. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, σαν "υγρο" ατμο θα ελεγα, ή σαν σταγονιδια που γαργαλάνε το λαιμο.   :idiot1: Νομιζω πως αυτό οφειλεται στο μικρο του μεγεθος, στη μικρη απόσταση απο την αντισταση ως το στόμα. (Η οποία ειναι μικροτερη πχ απο εναν ce4 που ειναι και top coil).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450779 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F