vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

683 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, ZoeM, camber, Milarepa

Phoenix Rebuildable Atty!

Αποσυνδεδεμένος Kostas1983

• *
  • 18
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phoenix Rebuildable Atty!
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 12:23 »
Αυτός υπάρχει και εδώ με 8.5 ευρώ

http://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=997

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 12:30 »
απο εκει το πήρα φοβερος

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 12:42 »

Εδω και δεκα μερες περιπου ειμαι κατοχος του επισκευασιμου dripping  ατμοποιητη τυπου Phoenix και λεω τυπου γιατι τον συγκεκριμενο τον απεκτησα απο το καταστημα του Dr Antismoke στην Επταλοφο Θεσσαλονικης.
Ειναι ενας πολυ διακριτικος απο μεγεθος επισκευασιμος ατμοποιητης που το υψος του μαζι με το επιστομιο ειναι περιπου 6 εκατοστα και το παχος σχεδον εναμιση εκατοστο.
Αν και ειχα παρατησει γενικα τους επισκευασιμους γιατι ειχα βρει την ησυχια μου με τα καρτο και τα τανκ λιγο η περιεργεια λιγο η  θετικη εμπειρια απο τον cisco 306 με εσπρωξε στην αποκτηση του και στο μπλεξιμο ξανα με φιτιλια και συρματα .
Περιμενα στις πρωτες αποπειρες να εχω τα συνηθισμενα φαινομενα....... λιγου ατμου,χαμηλο χτυπημα,καμενο και τα σχετικα.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι οποιο σεταπ και να εκανα ειχα απιστευτα αποτελεσματα και ειδικα στο θεμα της γευσης. :D
Χρησιμοποιησα το φιτιλι του cetin και 20αρι συρμα και σε οποια τιμη αντιστασης και αν εκανα το σεταπ η μονες διαφορες που εβρισκα ηταν στο επιπεδο του χτυπηματος κατι που διορθωνεται με την ανοδο της τασης η το χαμηλωμα.
Εριξα περιπου  6-8 σταγονες και περιμενα στις 3-4 τζουρες να παρω καμενο γιατι υπεθεσα οτι λογω του οτι το υγρο ειναι κατω στην βαση του ατμοποιητη δεν θα μπορει να τροφοδοτησει την αντισταση που ειναι στην πανω μερια και ομως ηταν λαθος. :confused1:
Πρεπει να μου εδωσε στο περιπου 10 τζουρες πολυ καλες και σταδιακα καταλαβα την πτωση απο την αλλαγη γευσης και την μειωση στο χτυπημα.Στην αλλαγη υγρου ειχα αμεση αλλαγη γευσης πραγμα που μου θυμισε τον cisco. :hmmm:
Το μοναδικο  μειον που βρηκα ειναι η τοποθετηση της αντιστασης μεσα στις πολυ μικρες τρυπουλες λογω στραβομαρας. ;D :wall:
Eαν η αντισταση τοποθετηθει οπως πρεπει και φαινεται σε μια απο τις φωτο δεν υπαρχει περιπτωση του φαινομενου hot spot. :yes:
Μπορει για μερικους να θεωρειται κουραστικο το dripping αλλα σε σχεση με αυτα που δινει ο συγκεκριμενος ατμοποιητης το συχνο dripping ειναι μια λεπτομερεια για μενα ασημαντη.Οσες φορες και αν τον αφησα στην ακρη σε πολυ μικρο χρονικο περιθωριο τον αναζητησα για χρηση αφου κυριολεκτικα πυροβολαει.
Με λιγα λογια πολυ καλος..... ευκολος και χωρις πολλες απαιτησεις.

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• 1030
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 13:27 »
βαγγελη???πολλες σπειρες βλεπω???
το λιωνεις στα volts το vv μπαγασα ε??? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 13:28 »
Πανο 20αρι συρμα ειναι.
Αν και δεν την μετρησα, αλλα με το ματι την κοβω στα 2,3 ωμ :yes:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 18:38 »
Βαγγελη αν δεν τον ειχα παρει θα με ειχες πεισει να τον αγορασω.
Δυστυχως τον βρηκα απαισιο για τα γουστα μου κι εμεινε στο συρταρι και Δευτερα θα φυγει για Θεσσαλονικη δωρο.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 12:35 »
Πανο δεν ξερω ρε φιλε αλλα πρωτη φορα χαλούσα  τα σεταπ επιτηδες για να κανω το επομενο και αλλαξω γνωμη και καθε φορα μου εβγαινε ανετα και χωρις μετρησεις καλυτερο απο το προηγουμενο .Και για αυτο δεν εγραψα εντυπωσεις απο την πρωτη μερα και περιμενα να περασουν αρκετες μερες μηπως και ηταν καθαρα θεμα τυχης .
Οι "κοντινοί"  μου χρηστες ξερουν οτι ημουν ανένδοτος για χρηση ξανα επισκευασιμου ατμοποιητη. :yes:
Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που αναφερουμε ειναι καθαρα προσωπικες εντυπωσεις και το μονο που δεν επιδιώκουμε ειναι την προωθηση του προϊόντος και ειδικα απο καποιον που ειναι "καμενος" απο παλια με θεοποιήσεις  καποιων προιοντων  ;)
Ευτυχως τωρα δεν ειμαστε δεκα ατομα που θα τυχει να συμφωνησουμε αλλα χιλιαδες και οι αποψεις και εντυπωσεις ποικίλουν με αποτελεσμα την σωστη επιλογη απο καποιον ενδιαφερομενο μετα βεβαια απο προσεχτικο διαβασμα και ζύγισμα ολων αυτων.
Και στο φιναλε επιβεβαιώνεται ο κανονας "οτι βολεψει τον καθενα"  :D 

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 12:53 »

Και στο φιναλε επιβεβαιώνεται ο κανονας "οτι βολεψει τον καθενα"  :D

Πολύ σωστά.
Εγώ π.χ βολεύομαι με 2 άτμο που και οι 2 έχουν νον σύρμα :o

Τραγωδία σκέτη :))

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 12:58 »
...εχεις βιτσια tsiv...  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 13:20 »
Καλημέρα εγω πρωτη φορά πήρα επισκευάσιμο και οτι αντίσταση εφτιαξα πλήν το 2-3 πρώτων είναι καταπληκτικός .
Με 6αρα νικοτίνη πυροβολάει
Σκέφτομαι σιγά σιγά να τον έχω μόνιμα επάνω ετσι ώστε να  ελλάτωσω το η.τ αφου η αρχική μου επιθυμία είναι να απάλλαγω τελείως απο την νικοτίνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 15:13 από WILDE »

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
  • FIGHT FOR AEK..... PREPARE FOR GLORY....
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 08:22 »
Καλημέρα σας ,

Πήγα και αγορασα αυτο εδω .

http://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=997

Τον εχω αφήσει με το δέσιμο που είχε απο την μάνα του και τον εχω δοκιμάσει .

Πρώτη εντύπωση καλη.

Εχω γεύση αρκετή .

Να επισημάνω εδω ότι είναι ο πρώτος μου επισκευασιμος .

Θα ψάξω να δω και δεσιματα  ώστε να μάθω .

Αν κάποιος εχει να μου προτείνει κάποια βίντεο ή κάτι άλλο ευπρόσδεκτο .

Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις σε μια δυο μέρες .

Αποσυνδεδεμένος Ατμομιστής

• *
  • 37
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 10:06 »
Καλο ειναι απλα οταν πας να αλλαξεις αντισταση θα σου σπασουν τα νευρα..Κ να ξερεις οτι στον πρωτο πολο βαζουμε κανονικα την μια ακρη του συρματος ενω στον αλλον απο την αλλη..Δλδ αντιστροφα θελει να μπουν τα συρματα..Καλο ειναι να επισκευτεις το site  του phoenix για να δεις φωτο με το πως αλλαζεις φυτιλοαντισταση!!

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 10:34 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:12 »
Πολυ πλαστικιλα ρε παιδια .

Εχω κάνει 3 και πάλι το ίδιο κάνει .

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:16 »

Αν κάποιος εχει να μου προτείνει κάποια βίντεο ή κάτι άλλο ευπρόσδεκτο .

Στιε προηγούμενες σελίδες του νήματος υπάρχουν δυο-τρία βίντεο, και πολλές πληροφορίες σεταρίσματος απο χρήστες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:43 από alexmach »

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:47 »
Στιε προηγούμενες σελίδες του νήματος υπάρχουν δυο-τρία βίντεο, και πολλές πληροφορίες σεταρίσματος απο χρήστες.

Επειδη τα έκανα και μου μυρίζει πλαστικιλα για αυτο ρωτάω αν φταίει το φυτιλι .

Μπορει να μην το διατυπωσα σωστά αλλα αυτο εννοουσα .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114103 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F