vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

377 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, maprix, tony1976, Vasvas, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ?

Παντως το καλυτερο υγρο κατα τη γνωμη μου για ατμισμα σε εσωτερικους χωρους ειναι το tribecca. Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι ειναι , αλλα και σε ολους αρεσει αυτη η γλυκα που αφηνει.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Παντως το καλυτερο υγρο κατα τη γνωμη μου για ατμισμα σε εσωτερικους χωρους ειναι το tribecca.
αλλα και σε ολους αρεσει αυτη η γλυκα που αφηνει.
Πλάκα κάνεις...

Άκου ωραίο άρωμα στο χώρο...

Μπλιάχ >:(

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
  • Φύλο: Άντρας
Το gina είναι σχετικά ισορροπημένο πάντως. Μυρίζει μεν, αλλά δεν βρωμάει και επίσης έχει ωραία γεύση σαν καπνικό. Ίσως αν ελαττώσω την περιεκτικότητα να πετύχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 146
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #123 στις: Οκτ 26, 2012, 20:11 »
Σήμερα ατμιζα το πρώτο μου DIY υγρο κανελομπισκοτο με καπνό και ο σύζυγος με ρώτησε αν κάνω πουρακια ημαρτον όλα τον ενοχλούν

Αποσυνδεδεμένος navy

• 531
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Και το τριμπεκα και το μπεμπεκα αφηνουν μια ευχαριστη μυρωδια στο χωρο,κατι σαν μαλλι της γριας απο οτι μου εχουν πει οι περισσοτεροι και φυσικα δεν τους ενοχλει!Καθε αλλο ερχονται για να παρουν μυρωδια :yes:

Αποσυνδεδεμένος gmax

• **
  • 155
Μια σταγόνα mint ανα 2ml balanced και δεν έχει παραπονεθεί κανείς. Το αντίθετο μάλιστα.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
Εμένα μου παραπονέθηκε ο προϊστάμενος σήμερα, και με προέτρεψε να το σταματήσω, γιατί "έχει πιο πολλά αιωρούμενα σωματίδια, κομμάτια φρούτων, και από το κ.τ.". Οταν του ζήτησα να μου δείξει την έρευνα που το αποδεικνύει, με αποστόμωσε λέγοντας: "ξέρω εγώ". Σκίστε τα πτυχία σας γιατροί και επιστήμονες.  Δεν σας χρειαζόμαστε, απ' ότι φαίνεται. Ενας μάγος της φυλής την κάνει την δουλειά σας άνετα.

Α, ζητησα πάντως από συνάδελφο, να με βοηθήσει, όταν παίρνω τζούρα, να μαζεύει τα κομμάτια φρούτων με μια απόχη, μην λερώνουμε και το πάτωμα.......

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1440
  • SKY
« Απάντηση #127 στις: Νοε 09, 2012, 12:00 »
Οι προϊστάμενοι λένε ότι θέλουν αστόν να λεει

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
οκ, οχι "αστον να λεει".... προισταμενος του ειναι...  :-\
αν ειναι λογικος ανθρωπος στειλε του σε μειλ μερικα απο τα επιστημονικα αρθρα που εχουμε στο φορουμ απο επιστημονικες ερευνες.. μιλα του και λιγο για την ουσια του η.τ. και προσπαθησε να τον κανεις να σε καταλαβει..

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
Στην αρχή, νευρίασα, γιατί πρόκειται για νέο άνθρωπο (όχι κανένα χούφταλο), μορφωμένο που δεν δικαιολογεί τέτοια στενοκεφαλιά. Τεσπά, ηρέμησα και του έστειλα λινκ για τα ιατρικά θέματα, όχι τίποτα άλλο, ίσως να βοηθηθεί κάποιος γνωστός του, μια και εκείνος δεν καπνίζει.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
                        vagskarm ακου αποχη !!  :laugh1: :laugh1:

ασε το μορφωμενος ανθρωπος.. οι ξερολες ειναι πολλοι "ξερω 'γω!"
αν δλδ πειραζει το ΗΤ οι φιλοι τους (που σιγουρα καποιον θα εχουν) κανει ΚΤ δεν τους πειραζει ? :wall:

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• 12ποντη γόβα; πφφφφφφ μικρή είναι χαχαχα
  • *
  • 54
ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ?  :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: Όλοι μου λένε: τι ωραία που αρωμάτισες το γραφείο; Σαν γλυκό κουταλιού μου μυρίζει.  :laugh1:
Όταν τους δείχνω το η.τ. και τους λέω πως ατμίζω φράουλα. μένουν ξεροί :)

Ένας μάλιστα πριν 2-3 μερες  κατάλαβε το άρωμα και μου λέει: Έχεις βάλει αποσμητικό χώρου φράουλα; :))

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 573
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
πηγα για καφε πριν λιγο σε μια φιλη και ηταν στο σπιτι η μικρουλα ανιψια της.......δεν ατμιζω σχεδον ποτε σε χωρο που ειναι παιδια.......καποια στιγμη που πηγε στην κουζινα τραβηξα μια τζουρα.....οταν γυρισε την καταλαβαμε οτι μυριζε και κοιταζε γυρω......μετα απο 10 λεπτα ερχεται πιανει το η.τ μου.......και γυρνωντας προς εμενα......"ελα βγαλε καπνο μου αρεσει πως μυριζει..σαν μπισκοτο" :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
μα αν εχεις ωραιο αρωμα λειτουργεις σαν αρωματικο χωρου !

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• 12ποντη γόβα; πφφφφφφ μικρή είναι χαχαχα
  • *
  • 54
Εκτός και αν οι υπόλοιποι μέσα στο σπίτι ατμίζουν άλλα υγρά και μπερδευόνται οι μυρωδιές :( Δυστυχώς στα άλλα μέλη της οικογένειά ς μου δεν αρέσει η οσμή της φράουλας αλλά ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 169 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1134 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878472 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362978 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467895 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912354 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521314 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376549 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702852 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ