vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ?

Στο χώρο να μυρίζει τσιγαρίλα και να ενοχλούνται κάποιοι το καταλαβαίνω!!! αλλά να ενοχλούνται
κάποιοι που μυρίζει βανίλια ή μέλι ή φράουλα ή καραμέλα ή σοκολάτα , μου είναι αδιανόητο !!!
και όπως έχω πει πιο πολύ ενοχλούνται οι καπνιστές παρά οι παθητικοί ατμιστές γιατί οι πρώτοι
έχουν καλύτερη ... όραση !!!!!!!
Παρατηρείστε να δείτε ποιοι παραπονιούνται και θα δείτε πως είναι οι ..... καπνιστές !! τυχαίο ?  ;)

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 223
  • Φύλο: Άντρας
Μόνο μία περίπτωση εδώ και 2.5 μήνες, ένας τύπος γύρισε και είπε πως το (θεϊκό για μένα) Gold Ducat του μύριζε σαν καμμένη τσίχλα, κρατώντας ένα πακέτο φτηνιάρικα 25άρια στο χέρι.

Άβυσσος οι οσφρητικοί αισθητήρες του καπνιστή.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 07, 2012, 06:52 από zilberto »

Αποσυνδεδεμένος hliask1

• *
  • 27
  • ATMIZO FOUL
Δεν υπαρχουν αισθητήρες τους εχουν καψει.Οπως εγω οταν εκανα 60 maxx blend κ.τ

Αποσυνδεδεμένος mobilem

• *
  • 49
Στα μοναδικά υγρά που μου είπαν οτι βρωμάνε ήταν στο Barbara και στο Kapnos.
Εδώ που τα λέμε δεν είχαν και άδικο.
:P

Στάλθηκε από το GT-P7510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• *
  • 82
Νομίζω ότι στους περισσότερους που γκρινιάζουν ότι τους βρωμάει, δεν είναι ότι τους βρωμάει όντως κάποια σιχαμένη μυρωδιά (πλην ίσως κάποιων καπνικών) αλλά βλέπουν ένα ντουμάνι να έρχετε καταπάνω τους και υποσυνείδητα κάνουν ότι θα έκαναν και με τον κανονικό καπνό (δηλ γκρινιάζουν ότι τους βρωμάει). Δοκιμάστε να φυσήξετε τον ατμό κατευθείαν στα μούτρα κάποιου να δείτε τις αντιδράσεις του... θα σταματήσει να αναπνέει και θα κουνήσει με το χέρι του να διαλυθεί το σύννεφο  :))

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
Εγώ έκανα ένα πείραμα στη δουλειά. Εχω έναν συνάδελφο (δίπλα δίπλα είμαστε) που δεν είναι καπνιστής και πάντα γκρίνιαζε με την παραμικρή μυρουδιά τσιγάρου. Του φύσηξα ακριβώς δίπλα του μια γεμάτη τζσούρα από RY69 (δική μου σύνθεση) και δεν ενοχλήθηκε καθόλου. Πού να βάλω και λιγάκι καφέ με βανίλια μέσα!!!

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Εγω παντως το παρατηρησα και οσοι παραπονεθηκαν για παστουρμα-ποδαριλα  κτλ ηταν ατμιστες και μη καπνιστες.
Δεν θα δωσω ετσι στεγνα ονοματα ατμιστων αλλα αν με αναγκασουν θα το κανω :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Καπου το δικαιολογώ γιατι πλεον οι ατμιστες εχουν αυξημενη και την οσφρηση μαζι με τα υπολοιπα ενω οι καπνιστες (τα εχουμε περασει)  εχουν νεκρες πολλες αισθήσεις γευση-οσφρηση κτλ :yes:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
Σκέτη βάση κάνω σχεδόν και όλα καλά άλλα όταν καμιά φορά βάζω άρωμα ενοχλεί πάρα πολύ όσους έρχονται σπίτι και είναι όλοι μη καπνιστές!!

Αποσυνδεδεμένος bender

• Why can't she just drink herself happy...
  • **
  • 155
  • ...like a normal person?
Oι νορμαλ, μη εμπαθεις δεν ενοχλουνται.
Προσωπικά μονο η κόρη μου (4χρ) εχει παραπονεθει. Μου ειπε πως μυριζει όπως ενας χαρακτηρας απ το μπομπ σφουγγαράκη  :hmmm: , δε θυμάμαι ποιος ακριβως. ο καλαμαρης ή ο πάτρικ νομιζω  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος doctor76

• *
  • 60
  • nemesis, kayfun L+ & DIY
ειδικα οι καπνιστες που δεν μπορουν με τιποτα να το κοψουν ειναι οι χειροτεροι "εχθροι" του ατμισματος

Αποσυνδεδεμένος Xena

• *
  • 19
  • Φύλο: Γυναίκα
Μέχρι τώρα μόνο ο γιος μου  7,5 ετών παραπονιέται για το Gina.
Από φίλους ενήλικες κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος doctor76

• *
  • 60
  • nemesis, kayfun L+ & DIY
κανενας ομως ακομα και αν δεν του αρεσει η μυρωδια, δεν μπορει να πει οτι ντουμανιαζει οπως το κ.τ. γιατι ακομα και μεσα στο αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα και να ρουφαω συνεχως...ντουμανι τελος!!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimi.V.

• *
  • 26
To tribeca ενοχλει και αρκετους μαλιστα, καποιους μη καπνιστες.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Όπως επίσης και ατμιστές ;D 8)

Αποσυνδεδεμένος metallian

• *
  • 58
εμενα με το fotia του atmos μου την ειπαν οτι μυριζει καμμενο...αλλα δεν τρεχει και τιποτα...ειναι για πολυ χαρμανι το συγκεκριμενο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1830 363179 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:13
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 201 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20393 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1166 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468260 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913627 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522181 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1655 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376837 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703411 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ