Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 10 χρήστες
manoslykos, ipomonias, Tem, Lazy Dog, grag, maprix, kgalaz, white varadero, guss, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Clearomizer Crystal V3 ή Thor ή epsilon τύπου CE4+ με ανταλλάξιμη κεφαλή  (Αναγνώστηκε 170284 φορές)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
το λεω το ξαναλεω και θα το λεω συνεχεια γιατι εχω μεινει αφωνος απο την διαρκεια και το ντουμανι των VISION !!
Mακραν οι καλυτεροι !!!!  :thumpup: :thumpup: και εμ 2ευρω/κομματι χωρις αλλα μεταφορικα απλα σουπερ !!!

πρωην φαν των epsilon..

Αχιλλέα μπορείς να δώσεις ένα λινκ με τις κεφαλές? Έχω ακούσει για κάποιο μαγαζί Αθήνα αλλά δεν έχω πάρει ακόμη για έχω προσωπική άποψη.

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• e-lights ατμιστής
  • *
Για να υπάρχει καλή απόδοση πρέπει να υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις, μπορεί να έπεσες και σε
αστοχία υλικού, αλλά και πάλι δεν ήσουν ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις κεφαλές αυτές, αλλά και από άλλες άλλων
εταιρειών, δεν ξέρω ποιών, είμαι αρκετά ικανοποιημένος  :)

Σιγουρα πολλα παιζουν ρολο. Και εγω απο αλλη εταιρεια που πηρα εμεινα ευχαριστημενος. Αλλα παντα ψαχνουμε για κατι ακομα καλυτερο οποτε η αναζητηση δεν σταματαει ποτε...  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
@urahara

με 10 ευρω + μεταφορικα σε 5 μερες μου ηρθανε..
http://ebnferro.com/5pc-coil-head-for-vision-ego-clearomizer-v3-2-4ohm

Αποσυνδεδεμένος skopos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κομοτηνή
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
καλησπερες
ενας φιλος πηρε εναν ατμο NOBACCO EPSILON σημερα και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενα βιντεο με την
επισκευη του εν λογο ατμο γιατι εψαξα εδω αλλα πολλες οι σελιδες και δεν βρηκα τιποτα !
[/size] [/size][/t][/font][/color]

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!

Αποσυνδεδεμένος xristos99

• e-medium ατμιστής
  • **
καλημερα παιδες!
εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
 http://www.e-cigvapor.gr/index.php?route=product/product&path=60_69&product_id=264

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
όχι, αλλά ενδιαφέρουσα τιμή, και μου θυμίζει λίγο epsilon, τουλάχιστον την τελευταία φουρνιά που είχα αγοράσει πριν ένα δίμηνο...

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Γνωμη μου ειναι να μη δοκιμαζετε κεφαλες καθε μηνα κι απο διαφορετικο μαγαζι που δεν ξερετε τι ποιοτητας ειναι
μονο και μονο επειδη ειναι 0,2-0,3 λεπτα φθηνοτερα, δηλαδη θα γλιτωσετε 0,5-1 ευρω το μηνα.

Απο εδω πχ, με την εκπτωση του φορουμ, βγαινει 1,7 ευρω η μια, δεν ειναι καμια τρελη διαφορα.
Βρειτε ενα εμπιστο μαγαζι που σας ικανοποιουν οι κεφαλες του και παραγγελνετε συνεχως απο εκει.
Με αυτο τον τροπο του δειχνετε κιολας οτι οι κεφαλες που παιρνει ειναι καλης ποιοτητας, ειστε ευχαριστημενοι και θα συνεχιζει να τις φερνει.
Κι αν μια φορα δεν του ερθουν τοσο καλες θα εχει και το θαρρος να σας ενημερωσει για να μην αγορασετε κατι αχρηστο.

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Οπως επίσης, θα έχουμε κι εμείς το θάρρος να δώσουμε feedback στο μαγαζί, όταν βγει κάποια απρόσεκτη παρτίδα, για να "τραβήξει" το αυτί της κινέζας του και να διατηρηθεί η ποιότητα.

Ενημέρωση: μου συνέβη, το τσέκαρα κι από αλλού.
Οι τελευταίες παρτίδες των thor έχουν ένα θέμα με τα tubes. Στην ένωση του πλαστικού σωλήνα με το κάτω δαχτυλίδι, που επφαρμόζουν πρεσαριστά. Μάλλον οι διάμετροι δεν τους βγαίνουν σωστές πάντα. Κάποια tubes έχουν διαρροές από εκεί, απο την πρώτη στιγμή. Χωρίς να έχει βγει από τη θέση του το πλαστικό.
Το πρόβλημα λύνεται με την αγορά εξτρά tubes. Τα ποσοστά αστοχίας υλικού δεν είναι μεγάλα, είναι όμως αρκετά για να παίρνεις τα μέτρα σου.

Αποσυνδεδεμένος xristos99

• e-medium ατμιστής
  • **
θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου.
απλα ξερεις μπαινουμε και στο τρυπακι να ψαχνουμε ολο και πιο καλα αξεσουαρ.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
φαγανος ce4 με 5μλ απο την νομπακο...παιρνει τις ιδιες κεφαλες αρα απλα μιλαμε για μεγαλυτερη χωρητικοτητα (γιαυτο και δεν ανοιγω καποιο νεο νημα)
μοιαζει και με αυτον αλλα δεν ειναι... http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,13504.msg503443.html#msg503443

http://www.nobacco.gr/el/productsgr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/epsilon/nobacco-ego-epsilon-xl-2-4-ohm

http://www.nobacco.gr/el/productsgr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/epsilon/nobacco-epsilon-xl-cover

Αποσυνδεδεμένος zerom

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
λίγο σα να έχει πάθει αλλεργικό σοκ είναι...πολύ πρησμένος ρε παιδί μου :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • e-regular ατμιστής
Συμφωνώ κι εγώ στο πρησμένος. Αν και είμαι ικανοποιημένη χρησιμοποιώντας το μικρό αδερφάκι του, αυτός  :thumpdown: (αισθητικά μιλώντας)

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • big sister's watching you!
Εγκυμονών ατμοποιητής.
Πάνω σε εγκο θα είναι περίεργο θέαμα.
Οσο για την απόδοση, μπορεί η μεγαλύτερη χωρητικότητα να δημιουργήσει θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
Σκεφτειτε πσσο ασχημα φαινεται ο crystal σε mods με διαμετρο 20-22mm.
Αυτος θα ερχεται και θα "καθεται" στην ιδια διαμετρο με τα mod αυτα και θα δειχνει πολυ ομορφα.  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1455 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259124 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718930 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374350 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389542 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263279 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680860 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888259 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.