Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...Εχω χρησιμοποιησει εως τωρα αρκετες κεφαλες 1,8 ohm και σε ολες το ιδιο..Ολες απο Nobacco.. 3,5-3,6 βολτ και πανω,να και το καμμενο...Ξαναριχνω τα volt,καμμενο μηδεν....Τι να πω...Μετρησα και την ego c twist που εχω να δω μηπως και παιζει κανενα θεμα με τα volts,αλλα οτι ρυθμιση κανω εγω,οντως τοσα volt βγαζει..(Σκεφτηκα μηπως οταν βαζω 3,6 volt για παραδειγμα,η twist να μην βγαζει 3,6 αλλα παραπανω...Τελικα ομως απο θεμα μπαταριας ειναι ολα οκ)Παιδια αν ειναι ευκολο σας παρακαλω,πειτε μου απο ποσα μεχρι ποσα volt πρεπει να γινεται το ατμισμα με κεφαλες 1,8ohm και 2,4ohm...Εχω καταληξει οτι με την twist τουλαχιστο,οι κεφαλες 1,8,δεν θελουν οτιδηποτε πανω απο 3,4 αντε 3,5...Ισως οι απλες μπαταριες τυπου ego να μην βγαζουν τελικα τα volt που υποτιθεται οτι βγαζουν,αλλα λιγοτερα και γιαυτο να μην υπαρχει θεμα καμμενου με την χρηση αυτων των μπαταριων?Αν κανω λαθος διορθωστε με...Με μια φουλ φορτισμενη μπαταρια τυπου ego ατμιζουμε στα 3,7 volt και οσο αδιαζει αυτη,πεφτουμε μεχρι τα 3,2 σωστα?