Σήμερα χάλασε και η τρίτη κεφαλή του πακέτου, επιτρέποντάς μου να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
ο Κρυσταλ thor της Μαρίας είναι μακράν ο καλύτερος κρυσταλ της αγοράς.
Η μέση διάρκεια της κεφαλής σε μένα ήταν 1 βδομάδα (πάντα σε μένα οι ατμο κρατάνε λιγότερο) αλλά ούτε καν με απασχόλησε αυτό διότι σε σχέση με κάθε άλλο κρύσταλ
- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ. Ούτε καν ιδρώματα.
- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ.
- Απέδωσε θαυμάσια τη γεύση.
- ντουμάνι εξαιρετικό, χτύπημα με 1.8 ομ εξαιρετικότατο, μέχρι κα ιτη νικοτίνη κατέβασα κάποιες φορές.
- ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Και οι 3 κεφαλές πέθαναν με ξαφνικό θάνατο. Ξαφνικά σταμάτησαν να βγάζουν πολυ ντουμάνι. Χωρίς να αργοπεθαίνουν και να μου τσακίζουν τα νεύρα.
- Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ούτε τα πάσα από το πιπάκι ξεκολλησαν, ούτε στραβοβίδωσε ποτέ, γενικά δίνει την αίσθηση ότι θα δεχτεί πολλές κεφαλές ακόμη.
Τον χαρακτηρίζω ξένοιαστο ατμοποιητή. Γεμίζεις, ατμίζεις, απολαμβάνεις.
Προσοχή μόνο, ειδικά αν τον χρησιμοποιείτε στην ίδια μπαταρία (εγώ έχω εγκο) μαζί με άλλου τύπου άτμο
Επειδή δεν είναι άτμο που θα πεταχτεί στην δεκα μέρες, να έχετε το νου σας να καθαρίζετε τον πόλο του. Στο κενό ανάμεσα στο 510 σπείρωμα και τον πόλο μπορεί να μαζέψει υγρασία και σκονη και να σχηματιτούν οξειδωμένα ημιστερεά κατάλοιπα. Στριμμένη χαρτοπετσέτα και οδοντογλυφίδα για να τα αφαιρεσετε. ή βράστε το μεταλλικό του τμήμα για ένα λεπτο.
Τους καθαρισμούς του τους έκοψα, παρά μόνον όταν θέλω να αλλάξω κάποια πολύ έντονη γεύση. Στη δεύτερη κεφαλή έκανα dry burning και παρέτεινα λίγες ώρες τη ζωή της. Ανευ νοήματος με την τιμή που έχουν οι κεφαλές και την απόδοσή τους.