vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

685 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, trollga, Buliwyf, lagoudakis

Τι ατμοποιητή προτιμάτε, ιδιοκατασκευής-επισκευάσιμο ή εμπορίου?

Αποσυνδεδεμένος johnpetr

• *
  • 81
  • Φύλο: Άντρας
εδω και 2 χρονια με 5 επισκευασιμους  ΜΟΝΟ
 :bye: 

Αποσυνδεδεμένος minka

• *
  • 66
Νεος στο χωρο αλλα για πολυ νεος αλλα ξεκινησα με την μια με επισκευασιμους...δε νομιζω να ειναι δρομος με επιστροφη ποια...!!! Κ τονιζω οτι δε ειμαι απο τους ανθρωπους που λενε "ποιανουν τα χερια του".... μα καθολου ομως!! Λιγο οι εδω συμβουλες παλαιωτερων ατμιστων λιγο τα βιντεακια στο youtube φτιαχνω μονος μου αντιστασεις κ υγρα κ μπορω να πω και με μεγαλη επιτυχια κρινοντας το νεαρο τις υπαρξης μου σαν ατμιστης! Προτεινω , παλεψτε το στριψτε κολληστε δοκιμαστε κ ας μην σας βγη με την πρωτη με την δευτερη με την τριτη, γιατι μολις σας βγη η ολη απολαυση 100σιαζεται......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος manoslykos

• **
  • 151
Eπισκευάσιμους. Γιατί και clearomizer που είχα πάλι προσπαθούσα να τους επισκευάσω.

Αποσυνδεδεμένος Dr Salonius

• *
  • 71
Νομίζω πως μιλάμε για δύο μη συγκρίσιμα μεγέθη.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
Μα δεν είναι συγκριτικό το νήμα...

Τι ατμοποιητή προτιμάτε... λέει οπότε ο καθείς λέει την γνώμη του...

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
Τώρα πια μετά από 2 χρόνια >>>>επισκευάσιμους

Αποσυνδεδεμένος manos000

• *
  • 47
  • vaper
εγω προτιμω εμποριου. προς το παρον τουλαχιστον. υπαρχουν τοσοι πια.

Αποσυνδεδεμένος WishmasteR

• *
  • 51
1 χρονο ημουν με εργοστασιακους αλλα με το που εκανα το αλμα στους επισκευασιμους καταλαβα τι εχανα..

Αποσυνδεδεμένος DimRx

• **
  • 147
κ εγώ 2.5 χρόνια με εργοστασιακούς, με το που δοκίμασα τον επισκευάσιμο τελείωσα!
                                                     πολλά σκαλιά πάνω!

:cigar: :cigar:

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Και τους δύο. Ο κάθε τύπος με τις ευκολίες και τις δυσκολίες του.

Στάλθηκε από τον προσομοιωτή εικονικής πραγματικότητας "Hellas 2014 - V2.0"

Αποσυνδεδεμένος Tinder

• *
  • 59
Προς το παρόν εμπορίου, αλλά το επεξεργάζομαι σιγά σιγά για επισκευάσιμο (κάποιον εύκολο στο στήσιμο)  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
1 χρονο ημουν με εργοστασιακους αλλα με το που εκανα το αλμα στους επισκευασιμους καταλαβα τι εχανα..
Μία από τα ίδια, συμφωνώ και επαυξάνω. Δε νομίζω να ξαναπάρω "ετοιματζήδικο" ποτέ πια, κι ας βγει και το μοντέλο 2000-GLX-PLUS-SUPER-BATMAN-POKEMON-MamaoKeDerno.

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
Στο 2μηνο πανω, ξεκινησα με επισκευασιμο (και mod)
κ πισω δε ξαναγυρναω!!!

Αν κ παντα υπαρχει ενας evod ετοιμοπολεμος για πολυ εκτακτες περιπτωσεις,
αχρειαστος να ναι!!  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Noμιζω οτι οι επισκευασιμοι ειναι μονοδρομος,αρκει να δοκιμασεις!!
Α Εθνικη!!!!!  :respect: :respect: :respect:
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
Oσο πιο γρηγορα παει στον επισκευασιμο ο ατμιστης, τοσο το καλυτερο. Δε γινεται εγω να πονταρω καθε φορα αν η αντισταση που εφτιαξε ο κινεζος ειναι καλη η οχι.
Ο επισκευασιμος προσφερει ελευθερια να φτιαξεις οτι θες, γευση και ντουμανι δε συγκρινονται και γενικα αξιζουν καθε ευρω ορισμενοι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450035 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F