vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

496 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, pngtszs1976, manoslykos, camber

eGo V6 variable voltage electronic cigarette 4/5/6V e-cig

Αποσυνδεδεμένος antppant

• *
  • 19
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGo V6 variable voltage electronic cigarette 4/5/6V e-cig
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 15, 2012, 16:11 »
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει protected μπαταριες σε αυτό το mod? Χωράνε για να κλείσει το καπάκι μετά, επειδή έχω ακούσει ότι είναι λίγο μεγαλύτερες από τις non-protected.

Αποσυνδεδεμένος panoz

• *
  • 30
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 15, 2012, 17:02 »
Οι Protected είναι 1,5-2 mm παραπάνω η κάθε μια (~36mm). Βάλε δύο κέρματα στο πίσω μέρος πριν κλείσεις το καπάκι και αν κλείνει είσαι οκ. 

« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 15, 2012, 17:07 »
βγήκε το καινούριο τους μοντέλο με step 0,1 από 3 έως 6
πληροφοριακά,μάλλον θα το έχω στα χέρια μου σε καμμιά εβδομάδα και θα του κάνω review

Αποσυνδεδεμένος Giannis_m

• 3
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 15, 2012, 17:16 »
Απο που θα το παρεις Αλεξανδρε..? Δωσε μας το link για να το δουμε αν μπορεις  :)

« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 15, 2012, 17:41 »
δεν ξέρω ακόμα,ένας φίλος θα το φέρει και θα μου το δώσει για λίγες μέρες να το δοκιμάσω

Αποσυνδεδεμένος antppant

• *
  • 19
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 16, 2012, 03:42 »
Ερώτηση..  Επειδή διάβασα αρκετά για εκρήξεις, μπαταρίες & εντατικές… ας μου πει κάποιος (κατά προτίμηση κάποιος που έχει ήδη το συγκεκριμένο mod) αν θα ήταν φρόνιμο να μεγαλώσω λίγο την τρύπα εκτόνωσης του mod (πχ με ένα τρυπανάκι).
Θα βοηθούσε αυτό, ή μήπως μετά θα υπάρχει πρόβλημα με τις μπαταρίες του;

« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 16, 2012, 04:02 »
κάνε μία στο πλάι καλύτερα,αν θες σώνει και καλά  :))
βασικά χρησιμοποίησε καλή μάρκα protected μπαταρίες και δεν φοβάσαι τίποτα

Αποσυνδεδεμένος panoz

• *
  • 30
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 16, 2012, 09:05 »
Θα πρέπει να σου ζεσταθεί πολύ για να έχεις έκρηξη. Μιλάμε για πολυ..

Πάρε protected  και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, απλά αν το βλέπεις και ζεσταίνεται άστο να ξεκουραστεί λίγο.

Αποσυνδεδεμένος antppant

• *
  • 19
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 18, 2012, 19:07 »

3.   Όταν ατμίζει στο maximum 6V και πατήσεις το κουμπί 5 φορές για να κατέβεις πάλι στα 4V (όπως λέει το manual), γυρνάει πρώτα στα 5V, όπου δεν λειτουργεί, και πρέπει να ξαναπατήσεις το κουμπί άλλες 5 φορές, ώστε να κατέβει στα 4V.

Όσο ζω μαθαίνω. Όταν κατεβάζεις το mod από τα 6V στα 5V, καλώς δεν λειτουργεί.
Αυτή είναι η ασφάλεια του, το off του, για να μην ενεργοποιείται κατά λάθος το mod και έχουμε άλλα.

Υ.Γ. Αν και πρόσφατη μέτρηση (και μοναδική) έδειξε ότι στην πραγματικότητα το V.V. δουλεύει σε πιο χαμηλά Volts από ότι γράφει, γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ καλό mod για τα λεφτά του

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 29, 2012, 22:26 »
Ακόμη συνεχίζω και έχω την απορία, πως μπορεί κάποιος να μετρήσει έγκυρα ένα παλμικό mod χωρίς να διαθέτει παλμογράφο?!
Μάλιστα, εδώ έχουν γίνει αναφορές για μετρήσεις χωρίς αλλά και υπό φορτίο!!!
Για διαφωτίστε μας γι αυτή τη φοβερή πατέντα, με βολτόμετρο, να το κάνουμε και εμείς οι αδαής παρακαλώ!

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • There is always the other side
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 30, 2012, 01:45 »
Ερώτηση..  Επειδή διάβασα αρκετά για εκρήξεις, μπαταρίες & εντατικές… ας μου πει κάποιος (κατά προτίμηση κάποιος που έχει ήδη το συγκεκριμένο mod) αν θα ήταν φρόνιμο να μεγαλώσω λίγο την τρύπα εκτόνωσης του mod (πχ με ένα τρυπανάκι).

δεν χρειάζεται μεγαλύτερη τρύπα.  Βάλε protected.
Εμένα πάντως ότι και να έκανα δεν μπορούσα να το επαναφέρω στην τάξη.
Βρε τι καθαριστικά σπρέι  έβαλα, τι οινοπνεύματα, με τίποτα δεν ήθελε να δουλέψει σωστά.
Δούλευε για 2 λεπτά και μετά άρχιζε και γινόταν φωτορυθμικό από μόνο του. Πήγαινε με τη σειρά τα βολτάζ αλλά μόνο του όλα αυτά. Χωρίς να πατάς κουμπί.
Αναβόσβυνε συνεχώς. Και χωρίς φορτίο απάνω. Οπότε πήρε το δρόμο για εντατική ...  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

STEAMBOY : εντάξει νομίζω λίγοι θα το ξέρουν αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2012, 02:20 από BARBADONIS »

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 30, 2012, 01:53 »
Είναι ένα θέμα για την ώρα να βρεις φθηνό vv mod που να αντέχει. Όλα δηλαδή τα vv των χαμηλών τιμών έχουν ένα καλό ποσοστό αστοχίας. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε vv της πλάκας (χαμηλές τάσεις που μόνο vv δεν μπορείς να το πεις).

Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνονται βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος jsirios

• **
  • 209
  • Nothing escapes from me!
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 11, 2012, 17:10 »
Αγόρασα και εγω το συγκεκριμένο mod την προιγουμενη εβδομάδα σετακι στα 49 ευρω είναι ότι ποιο τίμιο έχω αγοράσει ποτέ δεν το περίμενα κάν ότι θα έπαιζε έτσι για το μέγεθος του !!! τους ατμοποιητες δεν τους έχω δοκιμάσει το λειτουργώ με vivi nova στα 2,8 ώμ και παίζει τέλεια έχω κολλήσει θα πάρω και άλλο ένα σώμα σκέτο μην μου πάθει τίποτα αυτό ! αν και μου έχει φάει 2 -3 τούμπες και δεν έχει ούτε γρατζουνια τι να Πω απο της καλύτερες αγορές που έχω κάνει και παρα πολυ μεγάλη αυτονομία σούπερ :-)

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 13, 2012, 00:05 »
πηρα και εγω αυτο το μοντακι απο το www.fabvape.gr στα 17 ευρω :idiot1: και μαζι 2 σετ μπαταριες efest imr αλλα 18 ευρω. συνολο 35 ευρω .
οπτικα το μοντακι ειναι πολυ μαζεμενο λιγο παχυτερο απο μια 1000 ego και με πολυ καλο φινιρισμα εκτος απο τη πλαστικη λωριδα που βγαζει το φως που ειναι λιγο φτηνιαρικη.το καπακι βιδωνει αψογα και δεν υπαρχει ο κλασικος κονεκτορας ,αλλα ειναι ανοιγμενες οι βολτες σε μασιφ μεταλλο. ειναι βαρυ και δινει ωραια αισθηση στο χερι και εχει μεταλικο διακοπτακι πολυ μαλακο και θετικο στο πατημα με διακριτικο κλικ.
απο αποδοση τωρα τινα πω;; στα 4 βολτ με την πηνελοπη με 2,2ωμ απλα πυροβολει!! πολυς ατμος και πολυ δυναμη,γενικα θυμιζει το vmax πολυ,αλλα στο μισο μεγεθος,και με πολυ ωραιοτερη ποιοτητα!! επισης του ταιριαζει αρκετα η πηνελοπη στην εμφανιση ,και αναπνεει σωστα χωρις καθολου σφυριγμα.
εαν ειχε πιο διακριτικο φως ειναι πραγματικα πολυ ομορφο!!
απο αυτονομια δειχνει να πηγαινει πολυ καλα,αλλα δεν εχω πληρη εικονα ακομα.
εαν κρατησει για καποιο διαστημα ειναι πραγματικα η καλυτερη value for money αγορα που εχω κανει!!!
με αυτη τη τιμη του βαζω 10/10!! :)

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 13, 2012, 00:19 »
Εγώ θα εβαζα aw imr η imr για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450386 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110790 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99963 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F