Μπορείς να τη δουλέψεις, μπορείς να βρεις αξιόπιστες μπαταρίες, μπορείς να φτιάξεις αντιστάσεις 0.5.Ohm και κάτω, δεν μπορείς όμως να τις έχεις όπως έχουμε τις 3.7V. Αυτές οι μπαταρίες θέλουν 20-28 ώρες για να φορτιστούν οπότε δεν ...
Τον προηγούμενο αιώνα είχα ενα mini disc το οποίο εκτός απο την περίεργη εσωτερική του που ήτανε πλακέ έπαιρνέ και με μία θήκη μια ΑΑ επαναφορτιζόμενη. Τότε είχα βρεί μέχρι 1300 mah sharp πράσσινες λιθίου για το ταπεινό μου mini disc ( mzr-30 νομίζω ήταν). τις φόρτιζα κάθε μέρα σε ένα φορτιστή με 4 θέσεις μαρκας ολιζαντέμπε οφορίκουε και δέν έπαιρνε πάνω απο 4 ώρες. Αλλά πάει πολύς καιρός απο τότε.
Αυτό το οποίο μου έχει λείψει είναι ότι οι συγκεκριμένες κρατούσανε πάνω απο χρόνο μέχρι να τα κακκαρώσουν. Ήτανε οι πρώτες λιθίου και ο φορτιστής έκανε μία περιουσία τότε , και η κάθε μία τους έκανε 7.000 δραχμές νομίζω , απο τον δήσιο που ήτανε λίγο πιό πάνω απο το σύνταγμα , πρέπει να έχει κλείσει και αφτός.Τέλος πάντων το βίντεο του θανάση μου έφερε άπειρες νοσταλγικές αναμνήσεις με αυτές τις ΑΑ

Άμα ήτανε και ni-cad θα θυμόμουν και τα walkman που περάσανε απ τα χέρια μου

ωραίες εποχές
τότε ότι έπαιρνες ηλεκτρονικό κρατούσε μία ζωή άμα το πρόσεχες και οι μπαταρίες ήτανε ακριβότερες αλλά πολύ καλύτερα φτιαγμένες.