όταν θα σφιγγεις το rebuildable μέσα στην βάση θα βραχυκυκλώνει το λαμάκι άμα πιεστεί είτε με την βάση είτε με το housing, πιό λογικό είναι να κάνεισ ενα μικρό λαμάκι να πιάνει στο παξιμάδι μέσα στο rebuildable και να φτάνει μέχρι το αφτί αλλά να μήν κατεβαίνει στο κανάλι. πέρα απ αυτό εμένα μου δίνει μεγάλη σιγουριά τα 0,5 ωμ του non resistant και δέν νομίζω οτι χρειάζεται να καταργηθεί. ουσιαστικά μπορείς να κατέβεις πιό χαμηλά σε ωμ απ ότι σε repairable που δένεις πάνω στους πόλους το resistant κατευθείαν και άμα γίνει στραβή μπορεί και να κοπεί άμα στρεσαριστεί χωρίς να σκάσεις μπαταρία ( εχω σκάσει imr 1500 με ice )

Με το διπλο κεφαλακι, εχεις δικιο, μαλλον δεν θα στεκει καλα το λαμακι γιατι τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι φιξ οι διαστασεις καθοτι τα ο-ρινγκ συμπιεζονται ποικιλοτροπως και μαλλον θα στραβωνει.
Απο τη μια μερια του κεραμικου μαλλον θα ειναι καλυτερα.
Και ακομα καλυτερα οπως λες απο τη μεσα μερια του κεραμικου, απλα το κεφαλακι πρεπει να μπαινει αναμεσα απο κεραμικο και ο-ρινγκ
και οχι ο-ρινγκ και παξιμαδι γιατι παλι τοτε θα στραβωνει.
Αλλα παλι ετσι (αναμεσα απο κεραμικο και ο-ρινγκ) δεν θα κανει σιγουρη επαφη με τον πολο. Εκτος κι αν καταργησουμε το ο-ρινγκ
Αν ειναι μονο απο την εξω μερια του κεραμικου, επειδη εκει εχει πλαστικακι και οχι ο-ρινγκ δεν θα στραβωνει το λαμακι, αλλα πρεπει να ειναι σιγουρο οτι το συρμα θα μενει κατω απο το φυτιλι...
Οσο και να εχει δροσισει ο καιρος μαλλον δεν ειναι η ωρα για γερο σκεψιμο...
Τοση ωρα θα ειχα αλλαξει τουλαχιστον δυο σεταπ...