όχι μόνο η αναλογία pg/vg, αλλά και τα αρώματα επιρρεάζουν την απόδοση. Εγώ έχω αρώματα που τα έχω μάθει πια, κυρίως fa (DIY), που σκοτώνουν τελείως το ντουμάνι και το χτύπημα.
Επίσης, δοκίμασε στο στήσιμο
1. Μην σφίγγεις πολύ τις σπείρες στο φιτίλι. Αν το τραγγαλίζεις τότε οι ενδιάμεσες σπείρες δεν θα τροφοδοτούνται καλά
2. Μην το έχεις πολύ χαλαρό το σύρμα, γιατί εκεί που δεν πατάει το σύρμα με το φιτίλι θα έχεις πειρακτώσεις, άλλα κάψιμο στο στόμα
3. Άπλωσε τις σπείρες σου μέσα στο κεραμικό. Θα έχεις καλό ντουμάνι. Αν τις κάνεις πολύ κοντά θα έχεις καλό χτύπημα.
3. Μην χώνεις πολύ βαθιά τις σπείρες σου μέσα στο κεραμικό, σκοτώνεις τη γεύση έτσι. Καλό είναι να κάνεις μια μικρή γέφυρα προς τα πάνω (το αντίθετο από τον Οδυσσέα δηλαδή που είχε μεγάλο κεραμικό)
4. Τις άκρες των φιτιλιών κόβε τες λίγο παραπάνω από το oring
5. Κάνε μικρούς κόμπους στις ενώσεις με τα σύρματα
Αν μου έρθει και τίποτε άλλο θα σου γράψω