vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

647 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75, I.P

Μύθοι, παραπληροφόρηση και εικασίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα....στηρίζουν αυτή τη θεωρία σε κάτι τόσο βλακώδες?? Αντε να το δεχόμουν ως πιθανή παρενέργεια λόγω κάποιου συστατικού των υγρών ας πούμε (λέμε τώρα).
Και επιτέλους...ποιός είναι αυτός ο (εκάστοτε) γιατρός-"μυστήριο" που ισχυριζεται μια τόσο καραμπινάτη μπούρδα προκειμένου να αποτρέψει κόσμο;
Με λυπεί που ο φίλος μου γύρισε πορωμένα στο κτ πάλι....

Απλά δεν υπάρχει ! είναι ο τρόπος που βάζει τον "ειδικό γιατρό" για να γίνει κάποιος πιστικός
αλλιώς δεν γίνεται  :)

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Γιαννη σκέψου ότι η κουβέντα μεταξύ μάνας και γιου έγινε ενώ είχαν πάει σε νοσοκομείο να δουν συγγενή τους με έμφραγμα!!! :wall: :wall:
Μπίνγκο! Σπουδαία κατήχηση έκανε στο γιο της...Του έδειξε τον σίγουρο δρόμο προς αυτό δλδ...

Πάνω από χρόνο ζω την σκηνή που περιγράφεις και δυστυχώς δεν θα σταματήσει ποτέ.
Όλοι κάπου κάτι άκουσαν από έναν "ειδικό" και το μεταδίδουν σαν φαινόμενο έκπληξης!

Το θέμα είναι πως τα λένε σε όσους προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από το κ.τ. και σε
όσους θέλουν να κάνουν προσπάθεια. Είναι προφανές πως δεν θέλουν να γίνει αυτό για
να μην δείχνουν οι ίδιοι τόσο μα τόσο αδύναμοι να το επιχειρήσουν και φυσικά "ζηλεύουν"
όσους το κατάφεραν.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Ε τώρα....η μάνα στο παιδί της...?
Πάρτυ θα έπρεπε να κάνει! Οπως έκανε η δική μου!!! (ημανε θεριακλού βλέπεις :tongue_smilie: )
Νομίζω ότι είναι και θέμα νοοτροπίας. Δυσπιστία για κάτι άγνωστο και μυαλά που δεν πολυγουστάρουν να παιδεύονται. Αρπάζει κάτι το αυτί από κάπου, να σου ο αφορισμός χωρίς να προηγηθεί έστω κ ελάχιστο ψάξιμο, να σου κ το γαλόνι του γνωστού συνδρόμου: "εγώ ΞΕΡΩ" :idiot1:
Τελικά όσο πιο πολλή άγνοια έχει κάποιος, τόσο πιο πολύ ψοφάει να τη διαφημίζει...
Και μετά από αυτό το βαθυστόχαστο, πάω να πέσω ξερή καθότι ταραγμένη από την κρίση παροδικής διάνοιας που υπέστην.. :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Το υγρό στο πλεμόνι έχει πλάκα!
Εμένα μαρέσει αλλα δέ μου το λένε! Μονο μια "φίλη" είπε οτι άκουσε οτι βαζει ΑΕΡΑ στο πλεμόνι!
Οσες δορές παντως το εχω ακούσει, απαντώ με περισπούδαστο ύφος, οτι τελικά απεδείχθη και με εγκυρες μελέτες στο πανεπιστήμιο του Saint Augustine των Βρυξελλών απο τον καθηγητή Pierre Neueman Mayer οτι πλεον στατιστικά το τσιγάρο προξενεί κατα 78% καρκινο.
και αυτή η περισπούδαστη δήλωση αντιπαρατίθεται με το "Μου είπε ενας γνωστός οτι ο μπατζανάκης του που πηγε σε ενα νοσοκομείο, βρήκε την πεθερά του της οποίας είπε ενας γιατρός (ανωνυμος) οτι είναι χειρότερο απο το κτ.
Ποιο απο τα δύο φερει περισότερο βάρος ως δήλωση?
τους στέλνεις να κανουν και μια ερευνα στο ιντερνετ για το πανεπιστήμιο και τον καθηγητή, και αν εχεις επαφή και δέν βρούν τίποτα, απλά το αποδίδεις στις καπνοβιομηχανίες, στα λόμπυ και στο θάψιμο που εφαγε η μελέτη!
....aaaand they've been trolled!!!

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
 Μετά από έναν χρόνο στον ατμό
Είμαι σίγουρος μόνον για μια βλάβη που προκαλεί το η.τ
100% προκαλεί διόγκωση του γενετικού συστήματος
 καρπούζια μας  κάνανε με το υγρό στους πνεύμονες ;D
έλεος  :wall: :wall: :wall:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ  :angry_orange:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 09, 2013, 11:19 από STYLIANOS »

Αποσυνδεδεμένος smoka

• **
  • 408
  • Κάνε το καλό και ριξ΄το στον ατμό!
Eνα παιδι της παρεας που δεν κανει κ.τ. παρα μονο περιστασιακα πουρα και ναργιλε μου λεει:δεν βαζω αυτο το πραμα στο στομα μου.Ειναι οτι χειροτερο γτ ειναι ολο χημικο.Καποια στιγμη πηγε περιπτερο να παρει κατι πουρα με γευση σοκολατας.Και μολις το βγαζει λεει σ εναν αλλον ως σποντα προς εμενα που ατμιζα:φυσικο προιον. :wall:
(Εγω απο μεσα μου):Ναι η γη βγαζει καπνο με αρωμα σοκολατας,μηλου,redbull και ουζου (που κανει στον ναργιλε). :wall:

Τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
Και ο καπνος ειναι ψεκασμενος με "φυσικα" φυτοφαρμακα φανταζομαι. Η ειναι απο βιολογικα καπνα;

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
σιγά σιγά πάντως έχουν αρχίσει κ ηρεμούν..πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι κ αγνωστοι με σταματούσαν στον δρόμο κ μου έλεγαν για μα κακα του ητ..τώρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα..κ αν τύχει κανεις κ μου πει τότε σίγουρα θα πει για αυτό το περιβόητο υγρό στους πνεύμονες..αν υπήρχε κάτι τέτοιο τώρα 1μίση χρόνο θα το είχα καταλάβει του λέω..(ο seb κ άλλοι εδώ θα είχαν βγάλει βράγχια με  4 χρόνια στο ητ)

το καλοκαίρι με έβαλαν οι δικοί μου να κάνω ακτινογραφία θώρακα κ περίμεναν να βρεθεί υγρό..φυσικά έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν ο γιατρός είπε ότι τα πνευμονία μου αρχίζουν κ καθαρίζουν από την πίσσα του κτ...α κ φυσικά δεν βρέθηκε το περιβόητο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 133
    • George Kazazis
ο γιατρός είπε ότι τα πνευμονία μου αρχίζουν κ καθαρίζουν από την πίσσα του κτ...

Η καλύτερη απόδειξη

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Συγκεκριμένα λοιπόν για το υγρό στον πνεύμονα, μία καθ'όλα λογική απάντηση είναι το γεγονός ότι το ( 70%; ), ότι ένα μεγάλο ποσοστό τέλος πάντων του οργανισμού μας και δη του πνεύονα απότελείται απο υγρά. Άλλο αυτό και άλλο συγκέντρωση φλέματος στον πνεύμονα. Χώρια ότι το φλέμα από τον πνεύμονα (δύσκολα το ξέρω, αλλά γίνεται ακόμα κι αν χρειαστεί εγχείρηση) αφαιρείται, η πίσσα απ'όσο ξέρω όχι, και τρίτον ο καρκίνος, όχι απ'όσο ξέρω, ξέρω αρκετά, και δεν αφαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• **
  • 355
  • PAOK , my childrem,my linux, & my Stratocaster κλπ
    • KSakiS Web
δε το κάνετε και μια μετάφραση για τον κόσμο που δεν ξέρει αγγλικά; (π.χ. εγώ)
βλέπω πολλά μπραβο και δεν ξέρω για ποιο λόγο  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
αυτα για τους serial killer και τους έμπορους ναρκωτικων που ήταν εθισμένοι στο νερό
αλλά και όσοι απεβίωσαν είχαν εκτεθεί στο νερό
τα σπάνε

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328316 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F