vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

314 επισκέπτες, 9 χρήστες
chkontog, Duck76, john67, kkoumas, kgalaz, maprix, pngtszs1976, npaolo, Sergios

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Εγώ χρησιμοποιώ το Chrome γιατί το firefox τώρα τελευταία είχε αρχίσει να κάνει τα δικά του...
Επίσης...
Γνωρίζει κανείς κάποιο αντίστοιχο τύπου tapatalk που να είναι συμβατό με windows phone?!
Με κουράζει το chrome από το κινητό...

Αποσυνδεδεμένος PanosΚΤΜ

• *
  • 7
 παιδιά τελικά μπορώ να δω αγγελίες ή πρέπει να έχω κάποιο αρ. μηνυμάτων? :hmmm: 

και επίσης γιατί γράφει αρ. μην. 7 ενώ έχω 17 ?  :hmmm: 

Συγχωνευση ποστ

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 16, 2012, 18:53 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
  • **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.

Αποσυνδεδεμένος tsiou

Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργεί ο έλεγχος ορθογραφίας

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
ειχαμε ποτε ελεγχο ορθογραφιας....? ??? εμενα οτι γραφω κοκκινο μου το βγαζει....(με opera)!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Το chrome έχει έλεγχο ορθογραφίας, μόνο που θέλει δουλειά ακόμη γιατί έχει και αυτός τα χούγια του!  :idiot1:
Παράδειγμα, γράφεις "θα μου στείλεις" και τη λέξη με "στείλεις" επειδή έχει "ς" τη βγάζει ως λάθος.... :eyesplash:  (δε γίνεται στη συγκεκριμένη, αλλά σε πολλά άλλα ρήματα το κάνει)

Αποσυνδεδεμένος tsiou

Οχι στο φόρουμ,σαν πρόσθετο στον φιρεφοχ.Σε άλλα φόρουμ λειτουργεί κανονικά εδω οχι...παλιότερα λειτουργούσε και εδώ

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Όταν λες παλιότερα, πότε εννοείς;

Ο ορθογράφος είναι εφαρμογή του browser, όχι του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
παιδιά τελικά μπορώ να δω αγγελίες ή πρέπει να έχω κάποιο αρ. μηνυμάτων? :hmmm: 

και επίσης γιατί γράφει αρ. μην. 7 ενώ έχω 17 ?  :hmmm: 

Συγχωνευση ποστ

Για τις αγγελίες διάβασε εδώ: Προνόμια σε παλιότερα ενεργά μέλη του φόρουμ

Για τον αριθμό των μηνυμάτων, εδώ: Γιατί στο προφίλ μου φαίνονται λιγότερα μηνύματα σε αριθμό από όσα έχω γράψει;

==============

Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργεί ο έλεγχος ορθογραφίας
Οχι στο φόρουμ,σαν πρόσθετο στον φιρεφοχ.Σε άλλα φόρουμ λειτουργεί κανονικά εδω οχι...παλιότερα λειτουργούσε και εδώ

Διάβασε κι εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,322.msg5723.html#msg5723
Πάντως είχε συμβεί στο παρελθόν μετά από αναβάθμιση του Firefox να μη λειτουργεί σωστά ο ορθογράφος στον WYSIWYG editor. Μετά από λίγο καιρό έφτιαξε μόνο του. Μάλλον είχει γίνει αναβάθμιση στο plugin λεξικό. Μπορείς να το δοκιμάσεις απενεργοποιώντας τον WYSIWYG editor με το κουμπάκι    πάνω δεξιά (την ώρα που γράφεις το μήνυμα)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Νομίζω πως εδώ ταιριάζει ακόμη περισσότερο το ερώτημά μου, οπότε ας το μεταφέρω και θα προτιμήσω να μου απαντήσει καλύτερα ο Λευτέρης, αν γίνεται!
Υπάρχουν άτομα που δηλώνουν χημικοί και ερωτώ...
Έχει ζητηθεί μήπως ποτέ να δει κάποιος ή και η διαχείριση αυτό το πτυχίο?!
Γιατί σου λέει ο άλλος "είμαι χημικός, έμπορος, κατασκευαστής, κλπ", ωραία....και αυτό αρκεί για άνοιγμα Πίνακα?!
Εντάξει, ο έμπορος έχει φυσικό κατάστημα αλλά ο δηλών χημικός ή κατασκευαστής υγρών, κλπ?!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Αυτό που έχει ζητηθεί από τους κατασκευαστές είναι να πωλούνται τα προϊόντα τους σε φυσικά καταστήματα (ή σε δικτυακά που έχουν και φυσική ύπαρξη). Αυτοί που έχουν τα φυσικά καταστήματα θα πρέπει να ελέγχουν τις προδιαγραφές των προϊόντων τους και την αξιοπιστία των συνεργατών τους. Το φόρουμ δεν είναι ελεγκτικός μηχανισμός αλλά και ούτε ο διαχειριστής έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να αξιολογήσει τυχόν στοιχεία που θα προσκομιστούν.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Ευχαριστώ για την απάντηση Λευτέρη και έχεις δίκιο πως δεν μπορείς να λειτουργείς ως ελεγκτής σε καμία περίπτωση!
Αλλά κάποια θέματα, όπως η περίπτωση του GK, χρίζουν περισσότερης προσοχής και διευκρίνησης....
Εννοείται πως ευθύνη έχουμε και εμείς ως μέλη αλλά και ως καταναλωτές, το έχω τονίσει αρκετές φορές!
Κάτι τελευταίο....
Δηλαδή, όσοι είναι αυτοί τη στιγμή στο Πίνακα κατασκευαστών παράλληλα έχουν προϊόντα προς διάθεση σε φυσικά καταστήματα?!
Γιατί γνωρίζω κάποιους που δεν ισχύει αυτό, όπως επίσης κάποιους που ενώ είναι κατασκευαστές και πωλούνται τα προϊόντα τους σε καταστήματα δεν βρίσκονται στον αντίστοιχο Πίνακα αλλά ελεύθεροι, όπως όλα τα απλά μέλη!!!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Δεν νομίζω να υπάρχουν κατασκευαστές που έχουν πίνακα και δεν πωλούνται τα προϊόντα τους σε φυσικά καταστήματα. Όλοι έχουν ένα θέμα "Σημεία πώλησης" στον πίνακά τους που τα αναγράφουν.
Τώρα, αν υπάρχουν κατασκευαστές που ενώ πωλούνται επίσημα τα προϊόντα τους, δεν έχουν πίνακα κατασκευαστή, είναι απλά γιατί δεν το ζήτησαν.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Συγνώμη, αυτό δε το γνώριζα!
Νόμιζα πως όποιος είναι κατασκευαστής και πωλούνται τα προϊόντα του σε καταστήματα οφείλει να βρίσκεται στον αντίστοιχο Πίνακα, είχα αυτή την αίσθηση!
Το λέω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό και αντικειμενικό κάποιος κατασκευαστής (με πωλήσεις προϊόντων σε καταστήματα) να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα νήματα προϊόντων και να εκφέρει άποψη...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Από ό,τι έχω δει, όλοι οι modders περιορίζονται στο θέμα τους όταν μιλάνε για τις κατασκευές τους. Δεν πλασάρονται ως επαγγελματίες. Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμφανιστούν ως επαγγελματίες και να έχουν δικό τους πίνακα κατασκευαστή, δεν μπορούμε να τους εξαναγκάσουμε. Πιθανώς να υπάρχουν ακόμα και έμποροι που δεν αναφέρουν πουθενά ότι είναι έμποροι και λαμβάνουν μέρος σε συζητήσεις χωρίς να πλασάρουν το κατάστημά τους. Αυτά είναι επιλογές τους και το φόρουμ δεν μπορεί να κάνει έρευνες αν και κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι.
Από τη στιγμή που προσέχουν τη συμπεριφορά τους, δε δημιουργείται πρόβλημα. Αν δεν την προσέξουν, τότε δημιουργείται το πρόβλημα και θα αναγκαστούν να διαλέξουν: Πίνακα κατασκευαστή (ή εμπόρου αναλόγως) με τους ανάλογους περιορισμούς ή συμμόρφωση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19982 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 930 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360870 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465200 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905241 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700806 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445811 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto