vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

362 επισκέπτες, 6 χρήστες
Duck76, Taskaramou, maprix, Buliwyf, tapantari, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Εντάξει, τώρα κατάλαβα τι εννοείς Λευτέρη :thumpup:
Το είχα διαφορετικά τελείως στο μυαλό μου και γι αυτό χρειαζόμουν τις διευκρινήσεις αυτές!

Ευχαριστώ :bye:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Μηπωσ μπορει να αυξηθει ο μεγιστοσ αριθμοσ που εχουμε για τα ignore topics?

"You are limited to a maximum 50 ignored topics. When ignoring more topics than your limit, the oldest ones get replaced (So that you never exceed the limit)"

Το εχω πιασει το μεγιστο αλλα νιωθω οτι θελω να προσθεσω κι αλλα. Υπαρχει η δυνατοτητα απο τισ ρυθμισεισ να παει στα 100?

Thnx! ;)

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Αμε, μπορει να μπει "ignore forum" :tongue_smilie: :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Εγώ θα 'λεγα από ένα σημείο και μετά ότι μπορείς να λειτουργείς αντίστροφα: Πατάς "Ειδοποίηση" στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και δεν ασχολείσαι με τα υπόλοιπα.
Όσο περισσότερες εξατομικευμένες πληροφορίες καταχωρεί το φόρουμ, τόσο "βαραίνει" η βάση και γίνεται πιο δυσκίνητο.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
καταλαβα...

Αλλα αυτο με την ειδοποιηση δεν ειναι το ιδιο.... ειναι πολλα (τα περισσοτερα) νηματα του φορουμ που μου αρεσει να διαβαζω αλλα ειναι πλεον αρκετα αυτα που δεν μπορω... Αν θα βαλω ειδοποιηση θα γεμισω το μειλ μου χωρισ λογο..
Εξαλλου δεν μπαινω 5-10 λεπτα στο φορουμ να δω κατι και φευγω...

Anyway, νομιζα οτι θα ηταν απλη η ρυθμιση (μεταbαλλομενο το max) απο το script.. αν δεν ειναι δεν πειραζει..

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
η νέα εμφάνιση των τελευταίων απαντήσεων είναι άβολη... :-\
και στο παρελθόν έγινε απόπειρα να αλλαχτεί και δεν άρεσε πάλι.
μας βολεύει πολύ να βλέπουμε μπροστά το άβαταρ. άσε που δε βλέπω που αποσκοπεί να είναι τα ίδια στοιχεία κάτω με αυτά, των μη αναγνωσμένων απαντήσεων..
επιπλέον τόοοοοσο καιρό πατούσαμε πανω στην απάντηση και μας έβαζε στους πινακες, τώρα πρέπει να πατάμε πάνω στο κουμπάκι δεξιά για να δούμε την τελευταία...

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Βρε παιδιά εγώ έχω μπερδευτεί. :o :o :o :o :o Είμαι και ποππούς και σκέφτομαι και αργά άστα να πάνε. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Δεν μπορώ να δω και το ωραίο μου avatar. :'( :'( :'(
Προσπαθώ να συνηθίσω το νέο λουκ. Ο καιρός θα δείξει. :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
όπως σωστά παρατήρησε και η efhkal δεν εμφανίζονται ούτε τα θέματα στα χαλαρά και άσχετα....τράτζικ.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Βρε παιδιά ξέρει να μας πει κανείς γιατί στη δεύτερη στήλη σε μερικά βγάζει κάποια σηματάκια. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Όχι τίποτε άλλο έτσι για να μαθαίνουμε. :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
Nα καταθεσω κι εγω τη γνωμη μου. Ειμαι οπτικος τυπος και εχω συνηθισει να βλεπω τα αβαταρ στα αριστερα των θεματων συν το οτι μετα απο εξι μηνες στο φορουμ μπορω με μια ματια να δω ποιοι φιλοι εχουν απαντησει στα τελευταια θεματα επειδη εχω πλεον απομνημονευσει τα αβαταρ τους  ::) ::) . Το να προσπαθω να διαβασω τα ονοματα στα δεξια με τα μικροσκοπικα γραμματακια το βρισκω απιστευτα κουραστικο. Επισης πιστευω οτι ενα θεμα που συγκεντρωνει κατα μεσο ορο 200 σελιδες το μηνα (τσατ) αξιζει να εμφανιζεται στις "τελευταιες σελιδες". Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι μπορω να επιλεξω να παω στην πρωτη σελιδα ή στο τελευταιο μηνυμα του εκαστοτε θεματος. Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 28, 2012, 11:32 από psychologos »

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
Υπάρχει θέμα εδώ
Πατάω στο θέμα depon στη 5 σελιδα και μου βγάζει φτηνά mod
Πατάω στο θέμα fabvape στη  5 σελιδα και πάλι στα φτηνά mod
Πατάω στο bolt  3 σελιδα και μου βγάζει στο lava κλπ.........!!!
Κάντε έναν έλεγχο σε όλα λιγάκι

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Καλε παιδια, δωστε μας πισω το φορουμακι μας που ητανε ωραιο. :'(

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
ναι ναι το θελουμε πισω οπως ηταν. :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Βρε παιδιά μην κάνετε έτσι.

Μια ανανέωση καλή είναι.Ας το αφήσουμε να περπατήσει λίγες μέρες στο τέλος μπορεί και να μας αρέσει.
Αν δεν πάει θα δείξει σε λίγες μέρες.

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
Δεν χρειαζονται προτασεις.
Το φορουμ ειναι ενα οικοπεδο ιδιοκτησια ενος που δινει το δικαιωμα σε οποιον θελει
να βαζει το λιθαρακι του για να γινει ενα οικοδομημα, στο οικοδομημα αυτο
αυτοι που δουλεψαν για να γινει δεν εχουν κανενα δικαιωμα, παρα μονο ο οικοπεδουχος.
Εκτος αυτου εχει δικαιωμα αποβολης τους και ιδιοποιησης του εργου τους αυτου που εκτισαν,
δηλαδη της πνευματικης τους ιδιοκτησιας (το λεει ο κανονισμος αλλωστε)
Τα λεω αυτα ενισχυοντας την αποψη της διαχειρησης για την επιβολη οποιου
πειθαρχικου μετρου θελει.
Ας προσεχατε. :yes: :yes: :yes:

ΥΓ Αυτα για τωρα αργοτερα για τους εθελοντες πρωτομαστορες βοηθους του ιδιοκτητη
    αν θα μπορω ως τοτε, επειδη ολοι ειμαστε στην διαθεση της ιδιοκτησιας,
    να γραφω τις αποψεις μου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 123 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20155 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1006 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877634 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361758 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907541 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519133 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1563 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375185 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701364 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos