vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

288 επισκέπτες, 8 χρήστες
billythekid, Pip, Buliwyf, Duck76, chkontog, john67, kkoumas, kgalaz

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 988
  • Φύλο: Άντρας
ναι ομως ρε παιδια εσεις θελετε να σβηνεται οτι δεν σας κανει οπως και εγω, ομως να γινεται εδω μεσα μπαχαλο δεν σας αρεσει, αρα τι πρεπει να γινει...?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
οχι να σβηνουμε...μας παρεξηγησες... να απενεργοποιουμε την παρακολουθηση του νηματος μονο..για τα δικα μας ματια θα ειναι και δεν θα επιρεαζει κανεναν αλλλ..

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
Δε σταματατε λεω εγω γιατι εδω και ποση ωρα απασχολειτε τα "νεα" μου μηνυματα;

Αστειυομαι, αλλα να ετσι για να δωσω ενα "στιγμα"...του οτι καμμια φορα ειναι εντελως προσωπικη προτιμηση και υποκειμενικο τι θεωρειται απο τους αλλους "κουραστικο" και τι οχι. Ο συντονισμος του φορουμ, προσωπικη μου αποψη, ηδη ειναι αρκετα αυστηρος σε σχεση με διεθνη κριτηρια - επι προσθετος συντονισμος κ ειδικα οταν υπαρχει συγκεκριμενη κατηγορια με "χαλαρα θεματα" θα ηταν δυσκολο να επιτευχθει χωρις να δημιουργηθουν παρεξηγησεις.

Δε γνωριζω βεβαια κατα ποσον ειναι δυνατο απο το software του φορουμ, αφου τα off topic συνηθως βρισκονται σε συγκεκριμενο πινακα, "χαλαρα θεματα" νομιζω, τα "νεα" μηνυματα αυτου μονο του πινακα να μη συμπεριλαμβανονται στις λιστες νεων μηνυματων που βλεπουμε εδω στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
καλα...το οπτικο στον χρηστη ειναι βελτιωση και οπως ειπα πριν εγω μετανιωνω για καποια ποστς που εχω κανει για αυτο το λογο...οτι κουβαλαω τα νηματα μετα για παντα.. τι θα κανω λοιπον στο μελλον...? δεν θα ποσταρω ευκολα..

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
Φιλε urahara τι εννοεις "κουβαλας για παντα;" Μιλας για τις ειδοποιησεις με mail η κατι αλλο;

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Φιλε urahara τι εννοεις "κουβαλας για παντα;" Μιλας για τις ειδοποιησεις με mail η κατι αλλο;

το ανεφερα παραπανω...στις απαντησεις των θεματων μου εμφανιζεται παντα το νημα που δεν θελω πια να διαβαζω... κοιτα λιγες σελιδες πισω..

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
Ναι αλλα μαλλον εχω χασει τι εννοεις "απαντησεις"......

Μιλας για το συνδεσμο του μενου πανω αριστερα "εμφανιση απαντησεων" ;

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• **
  • 424
  • 20-1-12
Ωρε χαλαρά.Ayrton άστο.Δεν συμφωνείς με αυτό που λέμε.Δεν πειράζει.Αλλα κάτι θα πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα γιατί έχει παραγίνει το κακό.

Πατρίδα να κάνω μια μικρή παρένθεση
Πριν καιρό είχε προκύψει το αντίστοιχο θέμα σε ένα forum που παρακολουθούσα. Όπως και δώ και οι δυό πλευρές είχαν τα επιχειρήματά τους, αυτό που μου έμεινε όμως ήταν το post ενός φίλου ο οποίος εν ολίγοις έλεγε:
Δίκιο έχετε ρε παιδιά, αλλά να, δουλεύουμε και μεις σαν τα ζώα, σε ένα περιβάλλον που μας έχει φάει το άγχος  και οι εκβιασμοί και μπαίνουμε στο forum αυτό για να ξεφύγουμε λίγο, διαβάζοντας και γράφοντας για το μεράκι μας και λέγοντας και καμιά μαλ...κία ξεφεύγουμε λίγο.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
υπαρχει ομως και ολόκληρη κατηγορία με χαλαρά θεματα! Εν τοιαυτη περιπτώσει να λειψει και η κατηγορία και να μείνει μονο το ενα νημα! Εγω παντως θα συμμορωνόμουν.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Έμειναν τρία τέσσερα κατηγοριοποιημένα θέματα στο "Άσχετα με το η.τ." Άντε να μπουν και κάνα δυο ακόμα αν κριθεί απαραίτητο.
Δεν επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων από τα μέλη.
Διαβάστε λίγο εκεί και θα καταλάβετε: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,27.0.html

Για το θέμα με την επιλεκτική εμφάνιση των μη αναγνωσμένων που αναφέρθηκε, δεν υπάρχει κάποια λύση. Αν ξέρουν κάποια τα παιδιά που παρακολουθούν το θέμα και ξέρουν επίσης από SMF φόρουμ, ας μας την πουν.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
Ανοίγω θέμα δυστυχώς, διότι δεν έχω άλλο τρόπο να καταθέσω την άποψή μου.
Και τα δύο θέματα στα οποία θα μπορούσα να την καταθέσω (το ένα στις ψηφοφορίες από το οποίο κάνω την παράθεση) και το άλλο σε αυτό το πίνακα (προτάσεις για τη λειτουργία του Forum) είναι κλειδωμένα.

Παράθεση
Τώρα σε ό,τι αφορά τα θέματα στο "Άσχετα με το η.τ." θα πω το εξής:
Το να μπαίνει κάποιος στο φόρουμ και να βλέπει στα τελευταία 12 θέματα, που δείχνουν τα νέα μηνύματα, τα 10 από αυτά να είναι άσχετα με το η.τ., το ένα για τον ΠΑΟΚ, το άλλο για το ΠΑΣΟΚ το άλλο για ψάρεμα, το άλλο για Ροκ, το άλλο για σκύλους κτλ. κτλ. τον κάνει να αναρωτιέται μήπως μπήκε σε λάθος φόρουμ.

Ατμέ, αν αυτό το θεωρείς σημαντικό πρόβλημα (που ίσως και να είναι), υπάρχει νομίζω τρόπος ώστε να μην συμπεριλαμβάνονται στα "νέα μηνύματα", θέματα και απαντήσεις από κάποιο πίνακα που δεν είναι επιθυμητό. Αν δεν προβλέπεται από την smf, απευθείας, υπήρχε Mod που το έκανε.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Είναι και αυτό ένα θέμα αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Είναι και ο όγκος των άσχετων θεμάτων.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Thanks σε πρόλαβα παραπάνω.
Είχα ξεχάσει να ξεκλειδώσω το θέμα και τα μετέφερα εδώ.

Για το άλλο πρόβλημα που συζητήθηκε παραπάνω, ξέρεις κάτι; Επιλεγμένη προβολή μη αναγνωσμένων θεμάτων στο "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων".

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006
Πάντως, νομίζω πως αν αυτά τα θέματα δεν εμφανίζονται στα "νέα", δεν αποτελεί δα και ιδιαίτερο πρόβλημα να υπάρχουν σε μια γωνιά του Forum.
Έτσι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Υ.Γ το άλλο θέμα δεν το έθεσα εγώ.Δεν χρησιμοποιώ άλλωστε αυτή τη λειτουργία. Δεν με βολεύει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19983 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 930 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360886 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465200 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905245 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700807 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19837 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445818 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto