vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 8 χρήστες
GEORGEFK, Taskaramou, Lazy Dog, lagoudakis, giorgosp, zamploutos, maprix, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Περίεργο μου φαίνεται, από ότι βλέπω στα δικαιώματα επιτρέπεται η αίτηση ειδοποίησης...
Είχα κλείσει τις ειδοποιήσεις απο το tapatalk. Μήπως το επηρέασε απο εκεί?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αν έκανες διακοπή ειδοποιήσεων από το Τάπα, σταματάνε όντως οι ειδοποιήσεις.

Από κινητό.

Κάτι δεν έχω καταλάβει. Από το pc μέσω του explorer-firefox έχω επιλέξει το Notify.

Στο ταπα μέσω κινητού έχω επιλέξει το unfollow.

Δεν θα έπρεπε να μου έρχεται e-mail??

• 9100
Κάνε ένα follow από το tapa και καθαρισες.

Από κινητό.

οκεικ

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Θα ήταν πολύ ωραίο να μπουν spoiler tags.

• 9100
>Θα το κοιτάξω και αν α) είναι διαθέσιμο και β) δεν επιβαρύνει τη λειτουργία, θα το ενσωματώσω.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
Αυτό το αριστούργημα, είναι επίσημη θέση του φόρουμ ή τα γνωστά delusions of grandeur για άλλη μια φορά?

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
delusions of grandeur ?

Πιάσε ένα διπλό ban για τον κύριο. Sorry "αποκλεισμό"

έεεε...όχι sorry... δηλαδή...

Fuc.... γ@#ώτο ήθελα να πω

• 9100
[member=14501]modivin[/member]

Η θέση του φόρουμ είναι ότι δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους δημόσιοι χαρακτηρισμοί. Μεταξύ της θέσης του φόρουμ και των delusions που αναφέρεις, υπάρχει τεράστια απόσταση. Δεν μπορεί να είναι ή το ένα ή το άλλο.

[member=13274]Doubt[/member]
Την πρότασή σου για την βελτίωση της λειτουργίας του φόρουμ δεν βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2482
  • 01.11.2015 00:00
[justify]Η Διαχείριση καλώς πράττει, είμαστε πνευματώδεις τόσο όσο χρειάζεται, όμως με μένα θα είχαν πάρει πόδι εδώ και καιρό, αρκετοί, (όμως θα εξακολουθούσα να ήμουν πάντα φιλαράκι τους), το θέμα μας είναι από κει και πέρα. [/justify]

[justify]Μας πείραξε, βρε αθεόφοβοι, μέλος Συντονισμού, όπου ο άνθρωπος εμφανίζεται σπάνια και τόσο μα τόσο διακριτικά, και με αδιαμφισβήτητη προσφορά, τρέξαμε να κράξουμε για μικροπρέπεια, ποιοι; Πόσο ακόμα να τραβήξω τα βυζιά μου; [/justify]

• 9100
Το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι προτάσεις σας ευπρόσδεκτες

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1399
Να προτείνω κάτι, ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που θα δώσει περισσότερη λειτουργικότητα, κατά τη γνώμη μου. Και πάντα με την προϋπόθεση ότι είναι εύκολο να γίνει.

Σε όποιο νήμα και να μπούμε, και φυσικά και στην αρχική σελίδα, υπάρχει η μόνιμη ανάρτηση με τα "Τελευταία Θέματα". Τα οποία είναι πάντα τα 12 τελευταία.
Συμβαίνει τώρα, και ειδικά σε περίοδο φορουμικού "οργασμού", αρκετά από τα 12 τελευταία που βλέπεις στις 08:00, ας πούμε, να έχουν δώσει την θέση τους σε άλλα "τελευταία" στις 08:30.
Με αποτέλεσμα κάποιο που είχες δει και ήθελες να του ρίξεις μια ματιά, να το χάσεις αν καθυστερήσεις λίγο.

Αυτό που προτείνω είναι να μπει στο τέλος της ανάρτησης των Τελευταίων θεμάτων ένας δείκτης που να παραπέπει στις προηγούμενες σελίδες, ξέρω γω στις 3 τελευταίες ας πούμε, ώστε να μπορούμε να δούμε τα 36 Τελευταία θέματα, για παράδειγμα.
Αν είναι εύκολο να γίνει και δεν απαιτεί κόπο και χρόνο, νομίζω ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο από πολλούς.

Αν τώρα υπάρχει αυτό το χαρκακτηριστικό και δεν το έχω δει...ρίχτε μου μια μούτζα να πατσίσουμε...  :yes:

• 9100
Το ότι γίνεται γίνεται, απλά είναι άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Εδώ σκεφτόμουν να καταργήσω και αυτό το πράμα με τα 12 τελευταία, αλλά βοηθάει στο indexing.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "εμφάνιση μη αναγνωσμένων" από τη στήλη αριστερά και όταν σου βγάλει τον κατάλογο, να κάνεις κλικ στο πορτοκαλί "νέο" του θέματος που σε ενδιαφέρει.

Έτσι διαβάζω το φόρουμ κοντά 7 χρόνια τώρα.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "εμφάνιση μη αναγνωσμένων" από τη στήλη αριστερά και όταν σου βγάλει τον κατάλογο, να κάνεις κλικ στο πορτοκαλί "νέο" του θέματος που σε ενδιαφέρει.

Έτσι διαβάζω το φόρουμ κοντά 7 χρόνια τώρα.
Και αυτός ακριβώς είναι ο σωστός τρόπος παρακολούθησης αν σε ενδιαφέρει να μη χάνεις τίποτα απ' ότι δημοσιεύεται :thumpup:
Τρύφωνα... ξανασκέψου το για απενεργοποίηση αυτού του "πράγματος" :palios:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 107 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 254 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20280 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878083 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362526 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467216 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909986 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520017 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375828 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702052 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ