vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

412 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #255 στις: Οκτ 09, 2012, 23:27 »
εγω θα επιμείνω εικοσοτρείς + 1 φορες με τον μεσιέ χοροπηδηχτουλη τσιριμπομ
απο παραπαν'
::)

ειναι απλά τα πραγματα Μιχάλη μου και κολοκυθανο μου, αν ξεκινησεις με high και το εχεις πιπίλα τοτε γρηγορα θα μπουχτισεις και θα το κατεβάσεις μονος σου οπως συνεβει και σε μενα!
δεν σε αποθαρρυνει το βαρύ υγρο..το αδιάφορο ελαφρυ σε ξενερωνει και ψαχνεις για τσιγαρο (οταν εισαι φρεσκος ατμιστης εννοω).
Αλλωστε να παρεις βαρυ υγρο και να εχεις δυσφορια το βρισκω λιγο απιθανο γιατι οταν διαλεγεις το πρωτο σου υγρο επιβάλεται πρωτα να το δοκιμάσεις!!πως θα το παρεις?κουτουρου? μπα.. ακομα και εγω ως ξανθια το δοκιμασα πρωτα  :laugh1: . Αρα αφου το δοκιμαζεις δεν σε ενοχλει. σωστα?

Παράθεση
Οσοι το παράτησαν με το καλημέρα, πιθανότοτα το παράτησαν γιατι δέν τους κάλυπτε και τους έλειπε το κτ, ενω ΔΕΝ θα τους ελειπε αν ήταν ψηλότερα σε mg.!!!!

αν και καθήμενος, ορθα εμιλησε ο εκφυλος μοβ χοροπηδηχτουλης  :hapy_jump: :hapy_jump: :hapy_jump:

βεβαια παντα ισχυει η παραμετρος "ολα ειναι στο μυαλο μας" . Για αυτο δεν υπαρχει ουδεμια αμφιβολια..

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 09, 2012, 23:34 από KoreYdro »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #256 στις: Οκτ 09, 2012, 23:41 »
Τώρα που το λες, θυμήθηκα ότι έτσι ξεκίνησα πριν 16,5 μήνες.
Νικοτίνη στο 18 και ταχυπαλμίες που με παραξένεψαν τις πρώτες μέρες.
Δεν σκέφτηκα όμως να αφήσω το ΗΤ (φράση - κλειδί).
Σήμερα ατμίζω με 18 ξανά και όλα καλά.
Η μόνη διαφορά είναι τα DIY.
Τα έτοιμα δεν τα μπορώ πια.
Έχω κι εγώ πολλές απορίες, αλλά προς το παρόν χαίρομαι τη λύτρωση.
Και η μέθοδος του Άλεξ δικαιώνεται εμπειρικά (= από συντριπτικό ποσοστό ατμιστών).
Απλώς, επισημαίνουμε και τις άλλες πιθανές εκδοχές.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 09, 2012, 23:50 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων: αυτοί που πάντα ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν
  • 694
« Απάντηση #257 στις: Οκτ 10, 2012, 00:02 »
επαθα το ιδιο με σενα Μιχαλη, αλλα εριξα νωρις τη νικοτινη.. απο τοτε συνεχιζω ακαθεκτος.. καλη ειναι η σφαιρικη ενημερωση, κι απο αυτη εχουμε πολλη  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #258 στις: Οκτ 10, 2012, 00:14 »
......................Ενδιαφέρομαι σφοδρά για DIY λόγο οικονομικών αλλά και γιατί πιστεύω ότι ίσως καταφέρω να αναπαράγω την γεύση των cortina ή έστω των Davidoff Gold με την χαμηλότερη δυνατών νικοτίνη ......

Λόγω οικονομικών ναι. Και για να πετύχεις μια γεύση που θα καλύπτει εσένα προσωπικά. Για να αναπαράγεις την γεύση που αναφέρεις σίγουρα οχι.

Αποσυνδεδεμένος archangelic

• *
  • 13
« Απάντηση #259 στις: Οκτ 10, 2012, 00:42 »
Λόγω οικονομικών ναι. Και για να πετύχεις μια γεύση που θα καλύπτει εσένα προσωπικά. Για να αναπαράγεις την γεύση που αναφέρεις σίγουρα οχι.

Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά .

Έπρεπε εξ αρχής να μην βάλω τα κορτίνα και τα νταβίντοφ γιατί όλοι νομίζουνε πως ψάχνω την συγκεκριμένη μάρκα σε λαδάκι :P . Συγνώμη λοιπόν να το ξανά διατυπώσω :P .

Θέλω κάτι ελαφρύ - όχι αέρα κοπανιστό αλλά να έχει μια γεύση τσιγάρου χωρίς να μου καίει τον λαιμό ή να τον ξηραίνει - και προς το παρόν να μην έχει γλυκιά , στυφή ή πικρή γεύση . Κάτι γενικότερα ουδέτερο ...

Δεν έχω σκοπό να αφήσω το Η.Τ και να κάνω κανονικό τσιγάρο ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ξανά :) . Απλά σε εμένα δεν φαντάζει το Η.Τ σαν μέθοδος κοψίματος του τσιγάρου αλλά σαν Κ.Τ με μπαταρία και χωρίς πίσσα και στάχτη .
Ίσως να μην είναι έτσι αλλά εμένα με καλύπτει τόσο πολύ που το βλέπω έτσι .

Δεν μου λείπει το κ.τ καθόλου , μα καθόλου , μα καθόλου ! Μόνο που όταν έμεινα απο μπαταρία *θέλει και 7 ώρες να φορτίσει - την άλλη την χρησιμοποιεί ο άντρας μου μέχρι να πάρουμε άλλες 2 * έκανα μερικά κ.τ και αυτό με ιδιαίτερη δυσφορία :( .

Ναι το έχω πιπίλα για αυτό και επιμένω να κατέβω στα 3mg - μην σας πώ και στο 1 - γιατί εδώ στα 6mg και μου είναι βαρύ .

Το μόνο μου σοβαρό πρόβλημα με το Η.Τ αυτή την στιγμή είναι πως τραβάω κοντά μου τα τασάκια για να έχω να ρίξω την στάχτη που δεν έχω  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :idiot1: :wall: .

Τελικά μπορώ να αναμείξω βάση με βάση και να κάνω αυτό που θέλω έτσι ? :) (Π.Χ Mist 12mg 3,5 ml + Mist 0mg 10 ml = Mist 3.1mg 13.5 ml σωστά ; ) 

Φιλικά
Ντία

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #260 στις: Οκτ 10, 2012, 01:03 »
Πολύ σωστά (αν υπάρχει mist 12mg δεν είμαι σίγουρος).

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #261 στις: Οκτ 10, 2012, 01:08 »
Δεν υπαρχει αλλα υπάρχει σε σκετη γλυκερίνη νομίζω. Διαφορά =5% παραπανω νερο η Mist. Με την αραίωση με Μιστ 0νική το ίδιο είναι!

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #262 στις: Οκτ 10, 2012, 01:22 »
Όχι δεν προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο , είμαι φανατικότατη , αλλά μου αρέσει η ιδέα του να μην βρομίζει ο χώρος , εγώ και οι άλλοι γύρω μου από κάτι που εμένα μου αρέσει να το κάνω ... Συν το οικονομικό θέμα που σαφέστατα το Η.Τ είναι πιο οικονομικό - για εμένα τουλάχιστον - ...

Με εκτίμηση
Ντία

Δεν έχω σκοπό να αφήσω το Η.Τ και να κάνω κανονικό τσιγάρο ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ξανά :) . Απλά σε εμένα δεν φαντάζει το Η.Τ σαν μέθοδος κοψίματος του τσιγάρου αλλά σαν Κ.Τ με μπαταρία και χωρίς πίσσα και στάχτη .
Ίσως να μην είναι έτσι αλλά εμένα με καλύπτει τόσο πολύ που το βλέπω έτσι .

Δεν μου λείπει το κ.τ καθόλου , μα καθόλου , μα καθόλου ! Μόνο που όταν έμεινα απο μπαταρία *θέλει και 7 ώρες να φορτίσει - την άλλη την χρησιμοποιεί ο άντρας μου μέχρι να πάρουμε άλλες 2 * έκανα μερικά κ.τ και αυτό με ιδιαίτερη δυσφορία :( .

Φιλικά
Ντία

εισαι σταθερος χαρακτηρας τελικα  :tongue_smilie: εμενα μια φορα με μπερδεψες... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #263 στις: Οκτ 10, 2012, 01:23 »
Και μην λες "λάδι" και "λαδάκι" γιατι ο δυο πιο πανω μου θα κανει ιμάμ.
Υγρά τα λεμε.
Στο θεμα μας.  ;D

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #264 στις: Οκτ 10, 2012, 01:26 »
Παρακαλώ? Με φωνάξατε????

Μπακ του τώπηκ!!
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος archangelic

• *
  • 13
« Απάντηση #265 στις: Οκτ 10, 2012, 03:50 »
Απλά σε εμένα δεν φαντάζει το Η.Τ σαν μέθοδος κοψίματος του τσιγάρου αλλά σαν Κ.Τ με μπαταρία και χωρίς πίσσα και στάχτη .

Μην ανησυχείς KoreYdro εγώ φταίω γιατί όταν ήμουνα μικρή έπεσα και χτύπησα στο κεφάλι και απο τότε βλέπω τον κόσμο Ροζ  (κάτι σαν την Αριστοτέλους και τον Λευκό τον Πύργο τα βράδια πλέον . Α ρε Μπουτάρη αθάνατε ποτέ να μην πεθάνεις !!! )  :idiot1: :idiot1: :wall: :wall: .

Rofl  :laugh1: :laugh1: :laugh1: μπερδεύτικα παιδια Mist 20mg ήθελα να πω  ;D .

Εμένα πάλι το λαδάκι μου θυμίζει καλοκαιράκι 50 βαθμούς και χαλκιδική  :tongue_smilie: .
Μου θυμίζει απόσταγμα αγαπημένων αρωμάτων .
Μου θυμίζει βαφτίσια .
Σε καμία περίπτωση δεν μου θυμίζει φαγητό ή κουζινα  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: .

Μήπως έχω πρόβλημα  :dontknow: :idiot1: :idiot1: :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #266 στις: Οκτ 10, 2012, 04:01 »
οχι ιδιαίτερο, αλλα στους περισσότερους απο μάς θυμίζει είτε καντήλι, (και απο αυτά που μας κατεβάζουν ενίοτε) είτε 10W40 και λοιπά μηχανέλαια!
Μαρέσει η Ρόζ προσέγγισή σου.
Και γώ απο χτύπημα τόπαθα αλλα ήτο σε άλλο κρανιοσημείο και τα βλέπω μελιτζανιά!!!!
 :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Υ.Γ... Πώωωω ρε... για τέτοια ώρα Πολύ Ων Τώπηκ είμαστε...

πάλι...

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #267 στις: Οκτ 10, 2012, 12:00 »
καλημερα!η γευση tuscan αξιζει παιδια?εχει δοκιμασει κανεις?ανεξαρτητα απο νικοτινη σαν γευση θελω να μαθω

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 573
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #268 στις: Οκτ 10, 2012, 12:18 »
οποιος και να σου απαντησει θα σου πει την δικη του αποψη που μπορει να μην ταιριαζει με καποιου αλλου.......γιατι η γευση ειναι καθαρα κριτηριο του καθενος και διαφερει ......... :D :D εγω ας πουμε δεν μου αρεσε καθολου οταν το δοκιμασα υπαρχει ομως φιλος μου που ατμιζει αυτη αποκλειστικα και ειναι τρελαμενος.....δεν θα βγαλεις ακρι ετσι λοιπον.....στο λεω εκ πειρας λογο των πολλων υγρων που πηγανε στον καδο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
« Απάντηση #269 στις: Οκτ 10, 2012, 15:56 »
Εχω κανει καποιες δοκιμες αρωματων σε μηδενικη βαση, οι οποιες μου αρεσαν ιδιαιτερα  και τωρα θελω να κανω το ιδιο σε νικοτινουχα βαση. Ποσο επηρεαζεται το αρωμα απο την νικοτινη και ως προς τι ακριβως επηρεαζεται? Βγαινει πχ πιο γλυκο, πιο πικρο κτλ.

Το ειχα διαβασει παλαιοτερα σε φορουμ του εξωτερικου, και στο αρθρο αναφερεται οτι δεν πρεπει να γινονται δοκιμες σε μηδενικες βασεις γιατι το αποτελεσμα διαφερει απο την αναμειξη με νικοτινουχα βαση, χωρις ομως να εξηγει τον λογο.

Αν καποιος γνωριζει για να μην πειραματιζομαι.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362828 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467611 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911124 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702458 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ