vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 8 χρήστες
lagoudakis, Tem, camber, sakissalonika, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 27, 2012, 14:15 »
Μπορείς να ρωτήσεις σε κατάστημα που εμπορεύεται τα εν λόγω υγρά εδώ  :) και εδώ

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:26 »
Για να κοψω την πολυ εντονη γευση καφε σε ενα καπνικο τι να κανω ?  να βαλω περισσοτερο αρωμα καπνικο? στα 10 μλ εριξα 2 σταγονες καφε αλλα νιωθω εντονα το αρωμα ..μετα απο καποια ωρα ατμισμα ...

και ρωτω στο ηδη ετοιμο υγρο που εκανα να μην παει τσαμπα..  την επομενη φορα αν κανω παλι το υγρο θα βαλω μια σταγονα ... αλλα τωρα τι μπορω να κανω ?

και γενικα σε επιγευση καφε .. για να περνω μονο μια απαλη γευση καφε τι να κανω

Αποσυνδεδεμένος nikos.1978

• **
  • 216
  • Νίκος
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:31 »
Το αραιωνεις με βάση, εγω έτσι κάνω.

« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:33 »
Καπνικό με γεύση καφέ ?  :confused1:
Είχες καπνικό των 10 ml και έριξες μέσα 2 στάλες άρωμα από καφέ ?
και θέλεις να το παραμερίσεις ? αν ναι ρίξε πάλι μερικές σταγόνες μέσα
από το καπνικό και λίγη βάση και αραίωσε το ή ρίξε κάποια γεύση
2-3 στάλες από φρούτο όπως μήλο ή ρίξε βανίλια ... ότι να ναι  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:43 »
εχω ενα καπνικο DIY που που ειχα κανει και ειχε ξηρη γευση και εριξα 2 σταγονες καφε .. στις πρωτες τζουρες ηταν καλο αλλα μετα απο καποια ωρα με μπουκωνει η γευση του καφε ... .. μαλλον θα ριξω ακομα λιγο αρωμα απο το καπνικο και λιγη ακομα βαση να το σπασω .... :)    επειδη επειμενω καπνικη γευση ... φρουτο δεν παιζει ...  :tongue_smilie:
Ευχαριστω Γιαννη

« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:50 »
Αυτό ακριβώς Κώστα βάλε λίγες στάλες από το καπνικό ακόμα και αραίωσε
με τη βάση σου αν βγεί δυνατό στη γεύση, αλλιώς πειραματήσου με ότι
νομίζεις δεν υπάρχει μαγική συνταγή στη γεύση εκτός και αν μερικοί ξέρουν  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Geographer

• *
  • 8
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 00:40 »
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω γεύσεις της Flavoyr art για DIY στην Αθήνα; Μίλησα τηλεφωνικά με τον αντιπρόσωπο αλλά μου είπε πως το κατάστημα στην Αθήνα έκλεισε και δε βρήκα σε άλλα καταστήματα.....

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 00:46 »
http://www.e-tsigaro.com/liquids/diy_flavours

http://www.funstore.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=64

Σε κάποιο απο αυτά, πιστεύω θα βρεις αυτό που ψάχνεις ;)

Αποσυνδεδεμένος nikos1970

• *
  • 56
  • Ατμίζεις δεν καπνίζεις.
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 11:35 »
Πρώτη μου παράθεση και  σίγουρα θα πρέπει να καταθέσω τα
  :thumpup: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ   :thumpup: μου
στους δημιουργούς αυτού του forum για πολύ καλό ''στήσιμο'' που έχει όλη η σελίδα.
Για να μην το ζαλίζω το θέμα είμαι ο Νίκος Χαλκιάς  42 ετών  και ατμίζω
 εδώ  και ένα μήνα + 
καπνίζοντας και καμιά 20 τσιγάρα σε αυτό το διάστημα είτε γιατί έμεινα απο μπαταρία
είτε γιατί το υγρό ήταν χωρίς νικοτίνη  κ. λ.π.
Αν  σου πώ  όμως πως πριν ήθελα έναν καπνό την ημέρα,... 
τα 20 τσιγάρα τα θεωρώ ελάχιστα.
Τώρα  ας  ρωτήσω και εγώ, ρε παιδιά  τι λάθος  κάνω;

Πήρα 2 μπουκάλια  mist 0mg   και ένα μπουκάλι   ph.  eur. -  USP 36 mg 
και άρωμα  ry  69.
ολα τα πηρα απο την nobacco
 αφού  έριξα 20%  απιονισμένο νερό σε αυτό με την νικοτίνη (έτσι είπε η πωλήτρια)
Τα  έκανα μια   ''αλαμπούρα'' έριξα και σχεδον μισο μπουκαλάκι άρωμα  και έτοιμο το υγρό 325  ml. :thumpup:
Δεν έχει όμως πολυ   ''χτυπήμα''  και δεν ''ξεχαρμανιάζω , με αποτέλεσμα να  είμαι ''πιπιλα''
και ρουφάω μπορεί και 12 ml. :wall:
Aν αντι για mist 0mg   αν   εβαζα το 50/ 50 μήπως θα είχε καλυτερο αποτελεσμα; :hmmm:

Και κλεινωντας  ποιό ''υγρό...συνταγή σε ξεχαρμανιάζει; :hmmm:

αυτα  για αρχη   .....κλείνωντας ..... 

Καλώς σας  βρήκα :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Δεν γράφουμε ολόκληρα κείμενα με τέτοια γραμματοσειρά, δεν βοηθάει στην ανάγνωση τα υπόλοιπα μέλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 23:44 από jeke04 »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 12:27 »
κατ αρχήν, καλωσήρθες.
Αν ανακάτεψες τις βασεις που είπες οτι πήρες, ¨ΟΛΕΣ τότε έχεις ενα υγρό με περιεκτικότητα νικοτίνης στα 12 mg.
Και προφανώς σου πέφτει λίγο.
Μαλλον η πλειοψηφία των νέων ατμιστών με κάτι τέτοιο ξεκινάει σε περιεκτικότητα, και πολλοί ανακαλύπτουν καθ οδόν οτι δέν τους καλύπτει, έστω για αρχή.
Αρχικά, κακώς τα ανακάτεψες όλα, και δεν εφτιαξες ενα "δείγμα" στα 10ml ας πούμε να δείς αν είναι καλό. Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας.
Επίσης κακώς σου είπε ο πωλητής να αραιώσεις με νερό την 36ρα βάση, ΑΝ ήξερε οτι θα την ανακατέψεις με την Mist. Η Mist είναι ήδη αραιωμένη με νερό απο μόνη της, οπότε σε σύνολο δέν σου χρειάζεται παραπάνω.
Τώρα, καλό θα ήταν να παρεις και μια βάση με νικοτίνη ακόμα, για να ανακατέψεις και να ανεβάσεις περιεκτικότητα, και να δείς ποιά είναι αυτή που σου κάνει!
Αυτό http://fractalbit.gr/diy/
θα σε βοηθήσει στις αναμίξεις σου.
Με την βάση 50/50 θα είχες περισσότερο χτύπημα, γιατι η PG που περιέχει κάνει ακριβώς αυτό, αλλα και πάλι αν δεν σε καλύπτουν τα mg της νικοτίνης ίσως χαρμανιάζεις.

Τελος, καμμια συνταγή δεν σε ξεχαρμανιάζει. Τα mg της νικοτίνης σε ξεχαρμανιάζουν. Μόνο! οχι τα αρώματα. Είναι ασχετα με το θέμα.

κάνε αν θές και μια βολτα απο εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.0.html

• *
  • 56
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 14:02 »
κατ αρχήν, καλωσήρθες.
.

Τελος, καμμια συνταγή δεν σε ξεχαρμανιάζει. Τα mg της νικοτίνης σε ξεχαρμανιάζουν. Μόνο! οχι τα αρώματα. Είναι ασχετα με το θέμα.

κάνε αν θές και μια βολτα απο εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.0.html

Κατ'  αρχήν σε ευχαριστώ  για την σχεδόν άμεση απάντηση σου.

Ευτηχώς τα  υγρά που έφτιαξα διορθώνονται σε νικοτίνη αλλά οχι σε γεύση.
Σήμερα πηγα και πήρα πάλι βασείς  και αρωματικά  και άρχισα τις χημείες  εφτιαξα τρια υγρά 
το ένα πιο καλο απο το άλλο :eyesplash:

με βοήθησε πάρα πολυ και ο παρακάτω σύνδεσμος 

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

και τον μεταφέρω εδώ  μήπως βοηθήσει και άλλους.

Παιδιά   σας  το φωνάζει ένας παθών αν δεν εχετε βρει το υγρό που σας αρέσει ...

όλες οι δοκιμες με την συριγγα την 5 ml.

Tωρα που ξεχαρμάνιασα  κόλλησα στο να φτιάξω το SUPER  υγρό. :)) :)) :)) :))

Υ.Γ   Αν τυχόν αγοράσετε το nocciola απο την Nobacco (φουντούκι)  να βάλετε   ελάχιστο παιδιά  ειναι υπερ-super συμπυκνωμένο

αυτα.

• *
  • 56
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 17:32 »
Δεν ξέρω αν είμαι στο καταλλήλο τόπικ , αλλά  χθές η προχθές  κάνωντας (βόλτα )

στην σελίδα  καποιός  ανέβασε ένα λινκ  που εκεί  εχει 10 φιάλες αρωματικά προσφορα στα 25€ αν
θυμαμαι καλα.

ψαχνω στο ''ιστορικο''  μου   .... και δεν τα βρίσκω  :angry_orange: :wall: ......μηπως μπορει να βοηθήσει κανείς; :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος VicosZ

• *
  • 14
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:36 »
Καλημέρα σε όλους τους συνατμιστές.Θα ήθελα την βοήθεια σας.Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω υγρά αναπλήρωσης αλλα οχι του εμπορίου?Έχω βαρεθεί να αγοράζω μπουκαλάκια των 10 20 30ml του εμπορίου και θα ήθελα μια ποιο ψαγμένη γεύση και περισσότερα ml :D .

Υ.Γ Διάβαζα επι 2 ώρες πως να φτιάξεις δικό μου υγρό αλλά δεν κατάλαβα τίποτα  :'(
Αν γνωρίζεται κάποιον που φτιάχνει θα με εξυπηρετούσατε πολυ.

Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:46 »
τα υγρα αυτα λεγονται Do It Yourself γιατι τα φτιαχνεισ μονοσ σου... ;)
δεν ειναι δυσκολο, λιγο διαβασμα και πειραματισμουσ χρειαζεται μονο..

θα αγορασεισ βασεισ (PG η' VG η' PG/VG) + αρωματα και θα αρχισεισ να δημιουργεισ οτι γευση θελεισ. Υπαρχουν και ετοιμεσ συνταγεσ στο φορουμ αλλα το πιο ωραιο ειναι οταν πειραματιζεσαι...
Διαβασε τα σχετικα νηματα για περισσοτερεσ πληροφοριεσ

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:48 »
@nikos1970

Καλημέρα. Διάβασα σε ποστ σου ότι δεν σε ικανοποιεί η γεύση όταν φτιάχνεις μόνος σου υγρά. Προσπάθησε να βάζεις στο δοχείο σου πρώτα το άρωμα, ή το συνδυασμό αυτών, και μετά την βάση, την οποία έχεις φέρει στα μέτρα σου. Καλή ανάδευση, όχι χτύπημα και αναμονή 24-48 ώρες να δέσει. Όσο περνάει ο καιρός μακριά από το τσιγάρο, τόσο θα βελτιώνεται η γεύση και η όσφρησή σου και συνεπώς, θα φτιάχνεις και καλύτερα υγρά.

@VicosZ

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τα δικά σου υγρά, δες και εδώ:http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1907.0.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359923 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374826 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F