vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 5 χρήστες
Sergios, Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 26, 2012, 02:46 »
Οταν λεμε οτι αφηνουμε τα Halo π.χ. να "ωριμασουν" 48 ωρες τι ακριβως εννουμε? Τελειως ανοιχτο το μπουκαλακι ή το ανοιγουμε απλα μια φορα και μετα το κλεινουμε και περιμενουμε 2 μερες? Αυτο ισχυει μονο για τα μπουκαλακια των 30ml ή και των 7ml?

Και απλώς ξεβιδώνοντας το καπάκι να τ αφήσεις το ίδιο είναι!
Η εταιρεία το συνιστά αυτό γιατί λίγο πριν "εμφιαλωθούν" έχουν φτιαχτεί και οπότε δεν έχουν προλάβει κάποιες ζυμώσεις να γίνουν με τη βοήθεια του οξυγόνου!
Των 7ml είναι μικρά δείγματα και μπορείς άμεσα να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς πρόβλημα, έχουν λίγο πιο έντονο άρωμα!
Πάντως, ακόμη και να μην γίνει αυτή η "ωρίμανση", που προσωπικά δε τη κάνω, δεν υπάρχει κάποιο θέμα!
Απ τη στιγμή που αποσφραγίζεται το μπουκάλι και μπει αέρας αρχίζει αυτή η "ωρίμανση"!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 26, 2012, 02:48 »
Δημήτρη...
Κάπου το έγραψε ο Καλλιτέχνης.
Αν προλάβω να το βρω σήμερα, θα βάλω link.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 26, 2012, 02:51 »
Τι να σε πω..
Εγώ που δεν τα ανακινω ποτέ,καταλαβαίνω την νικοτίνη μέχρι την τελευταία σταγόνα υγρού...

Ίσως για μεγάλα χρονικά διαστήματα να έχεις ανομοιομορφία στο υγρό,για καθημερινή χρήση δεν νομιζω

Sent from my A100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 26, 2012, 02:52 »
Μιχάλη, μήπως εννοεί τα υγρά "DIY"!
Γιατί για να συμβεί σε υγρά του εμπορίου κομμάτι δύσκολο, εκτός αν έχουν μείνει πάρα πολύ καιρό αχρησιμοποίητα και ελεύθερα στο φως!
Και νομίζω πως έχει δίκιο ο Δημήτρης που λέει πως θα φαινόταν κάποιος διαχωρισμός!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2012, 03:00 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:01 »
Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει διαχωρισμό στα έτοιμα.
Στα DIY όμως, πολλές φορές. Ειδικά αν ανακατεύουμε δυο και βάλε αρώματα, που πιθανόν να έχουν μεγάλες διαφορές στην πυκνότητα. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με τη νικοτίνη.
Μην ξεχνάμε ότι η νικοτίνη είναι υδατοδιαλυτή, ενώ τα πιο πολλά αρώματα όχι.
Άρα, στα DIY χρειάζεται ανακάτωμα, σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:12 »

Και βεβαία στα diy χρειάζεται ανακάτωμα όπως και αρκετές ώρες να γίνει καλή ανάμειξη των υγρών που προσθεσαμε . Δεν νομίζω ότι αφορά την νικοτίνη όμως αυτό μιας και είναι ήδη στην βάση μας. Περισσότερο είναι για το άρωμα και την καλή ανάμειξη vg/pg

Βεβαία μετά από κάποιες μέρες (που το υγρό έχει ας πούμε πάρει την τελική του μορφή) πάλι δεν μπαίνω στην διαδικασία σεικερ πριν γεμίσω.

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:17 »
Μπορει ισως να υπαρχει και ελαφρυς διαχωρισμος στις βασεις, ειδικα οταν σταθουν για αρκετο καιρο, καθως νικοτινη, VG, PG και νερακι δεν εχουν ιδιες ιδιοτητες.. ;)

Το θεμα ειναι γιατι να διαχωριζουμε ετοιμα με diy, αφου πολλες φορες περιεχουν τα ιδια συστατικα;

Sent from my Proteus using just the mechanical mode.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:22 »

Στο "αρκετο καιρό " δεν θα διαφωνήσω ..
Τον διαχωρισμό τον κάναμε γιατί τα diy θέλουν καλο ανακάτεμα όταν τα έχεις φτιάξει,εκείνη την μερα.τα έτοιμα δεν βλέπω να θέλουν.
Η αρχική ερώτηση ήταν αν χρειάζεται αυτό το ανακάτωμα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:30 »
Απαντηση βεβαιη και απολυτη σε αυτο δεν υπαρχει ομως, αφου η αναγκη φραπεδιασματος εγκειται στην ομοιογενεια του μειγματος και τα εν γενει συστατικα του, πραγματα πολυ διαφορετικα απο υγρο σε υγρο..

Πιστευω πως αφου δεν εχει καμια επιπτωση το ανακατεμα αυτο (περα απο το οπτικο κομματι με μερικες φυσσαλιδες) δεν υπαρχει προβλημα να γινεται.. Το αν υπαρχει αναγκη να γινεται, μπορει να το καταλαβει μονο ο καθενας μονος του, ξεροντας τα υγρα και τις ειδικες συνθηκες τους..

Sent from my Proteus using just the mechanical mode.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 26, 2012, 03:44 »
Μέσα στο υγρό υπάρχουν νερό, pg, vg, αρώματα.
Αν η νικοτίνη, που διαλύεται στο νερό, ανέβει μαζί του πάνω, καθώς το νερό έχει μικρότερη πυκνότητα από τις pg, vg θέλει ελαφρύ ανακάτεμα.
Αν τα αρώματα, που συνήθως δεν διαλύονται στο νερό, μένουν κάτω, επίσης.

Αν δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και το "δέσιμο" είναι ανάπτυξη δεσμών ανάμεσα σε όλα αυτά, ώστε να μη χρειάζεται ανακάτεμα, τότε δεν χρειάζεται.

Επειδή άρωμα με άρωμα διαφέρει, όλοι οι συνδυασμοί είναι πιθανοί.
Για την ώρα, ας αναδεύουμε ελαφρά πριν κάθε χρήση, να είμαστε σίγουροι.
Νομίζω πως το κάνουμε ενστικτωδώς ακόμα και όταν ατμίζουμε.

Κάποτε, θα μάθουμε...

« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 26, 2012, 12:34 »
τελικα οι ανοιχτες pg kai vg θελουν ψυγειο???αν κατασκευασουμε μεγαλη ποσοτητα υγρων γιατι εχουμε καταληξει καπου θελουν και αυτα ψυγειο???σε θερμοκρασια δωματιου παιζει???

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 26, 2012, 12:41 »
Κάτι που θα το καταναλώσεις μέσα στο επόμενο τρίμηνο δε θέλει ψυγείο. Αυτή είναι μια άποψη.

« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 26, 2012, 12:41 »
Δεν θέλει τίποτα ψυγείο αλλά σκιερό μέρος και θερμοκρασίες δωματίου
Γενικά τώρα το καλοκαίρι που η θερμοκρασία είναι 40 βαθμοί, το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος ατμιστής είναι να φυλάξει τα υγρά του σε ένα μέρος π.χ. ντουλάπι όπου δεν υπάρχουν αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και υπερβάσεις των 30 βαθμών Κελσίου.
Αν θέλει να πάρει μαζί του π.χ. στην παραλία υγρό, καλό είναι να έχει ένα μπουκαλάκι για την ανάγκη του και όχι ολόκληρη τη συσκευασία, ειδικά αν είναι 20 ή 30ml.

Τα φιαλίδια 5ml είναι εξαιρετικά για αυτό το σκοπό.

Και προσοχή στον ήλιο: Μην αφήνετε υγρά εκτεθειμένα στο παρμπρίζ για ώρες. Εξατμίζονται οι αρωματικές και "το σκάνε" μόλις ανοίξετε το μπουκάλι. Και το χειρότερο: Δεν φεύγουν όλες μαζί αλλά οι πιο πτητικές. Και επομένως το υγρό αλλάζει άρωμα.

ΥΓ:Το ψυγείο είναι απορριπτέο για 2 λόγους. Πρώτα διότι η θερμοκρασία 4 βαθμών κάνει δυσδιάλυτες κάποιες ουσίες (το μίγμα είναι φτιαγμένο για 20-30 βαθμούς) και πριν τη χρήση χρειάζεται επαναφορά σε κανονικές συνθήκες. Κατά δεύτερον (σπουδαιότερο), ένα παιδάκι βλέποντας το φιαλίδιο εκεί νομίζει ότι είναι μικρός χυμούλης....και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 26, 2012, 22:36 »
ευχαριστω με καλυψατε......................οτι φτιαχνω καταναλωνεται σε 45 μερες το πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ALATOPIPERO

• *
  • 38
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 27, 2012, 14:09 »
Έχω κι εγώ μια ερωτησούλα.... Τα υγρά LIQUA τα γνωρίζετε? Είναι οκ??
Αγόρασα πριν λίγες μέρες αλλά επειδή δεν έχω δει να έχουν σχολιαστεί εδώ καθόλου και από μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ δε βρήκα ούτε επίσημη σελίδα τους και αν κατάλαβα καλά δεν είναι επίσημα πιστοποιημένα, θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι να μου πείτε!!!!

Ευχαριστώ!!! (πάντως η συσκευασία τους είναι καλύτερη απο όλα τα άλλα, τα μπουκαλάκια σφραγισμένα με πλαστικό και χαρτινο κουτάκι!!)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F