[member=15018]GRat[/member]
Δεν νομίζω ότι με το μήνυμά μου υπονοώ ότι ένα clapton μπορεί να είναι rocket science. Λέω όμως ότι το να προτείνεις σε κάποιον που δεν έχει ξαναπιάσει επισκευάσιμο στο χέρι του να τυλίξει clapton, klapston, haston και διάφορα που κάποιοι θεωρούν εξωτικά (άλλοι τα θεωρούν ψωμοτύρι), πριν ακόμα κάνει μια σπείρα στη ζωή του, είναι υπερβολή. Είδα βιντεάκι της ομάδας clean builds και κρέμασα σαγόνι. Οι τύποι φτιάχνουν σε μισάωρο κάτι πράγματα τα οποία όταν τα βλέπεις νομίζεις ότι τα έχει φτιάξει ρομπότ από το μέλλον...
Νιώθω και καταλαβαίνω την χαρά του να ατμίζεις το δημιούργημά σου, ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου αντίσταση και ας ήθελες 5 ευρώ ταξί από τη μία σπείρα στην άλλη. Προσωπικά, δεν με βλέπω να κάθομαι να τυλίξω clapton ή παρόμοια, δεν είναι κάτι που με συγκινεί. Δεν μπορώ όμως και να το αποκλείσω, καθώς και στο παρελθόν είχα πει ότι δε με βλέπω να ασχολούμαι με επισκευάσιμους. Βέβαια, τότε δεν υπήρχαν οι Kayfun...
Δε νομίζω ότι έχει κανείς αντίρρηση ότι όπως στα πάντα, υπάρχει και εδώ καμπύλη εκμάθησης. Και είναι καλό όταν προτείνουμε κάτι σε νεοεισερχόμενο στο "σπορ", να προσπαθούμε να τον κατευθύνουμε προς την ομαλή ανηφόρα...