σε διαφορες αντιστασεις και builds που εχω δει,βλεπω οτι οι μικρες αντιστασεις λενε αρκετα watts. π.χ 30-60 watts.Θελω να κανω ενα build για αρκετα συννεφα.
Καλέ μου φίλε επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στους επισκευάσιμους (από ότι γράφεις), θα σου πρότεινα τώρα στις αρχές να ασχοληθείς με νορμάλ στησίματα και όχι να κάνεις διαγωνισμούς για το πιο στήσιμο θα βγάλει πιο πολύ ντουμάνι.
Και όταν λέω νορμάλ, εννοώ στησίματα με αντιστάσεις της τάξης των 0,5 Οhm και πάνω και άτμισμα σε λογικά Watt.
Όλα θα έρθουν σιγά σιγά αφού εξοικιωθείς με το στρίψιμο και αφού μάθεις τα βασικά περί της λειτουργίας των επισκευάσιμων.
Θέλει αρκετό διάβασμα και υπομονή και το φόρουμ είναι εγκυκλοπαίδεια και θησαυρός γνώσεων.
Στο πόσα Watt θα δουλέψεις μία αντίσταση, παίζουν πολλά ρόλο, όπως το πάχος και το είδος του σύρματος, η διάμετρος σπείρας, ο αριθμός τως σπειρών, ο ατμοποιητής, το μοντ, κλπ.
Δεν ασχολούμαι με το άθλημα των ντουμανιών και δεν κυνηγάω σύννεφα, αλλά νομίζω ότι τα σύρματα clapton είναι γι αυτό το σκοπό.
Όλα τα παραπάνω τα γράφω με φιλική διάθεση και πιστεύω να μην παρεξηγήσεις τα γραφόμενά μου.