vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

555 επισκέπτες, 4 χρήστες
lagoudakis, Tem, dallaskdp, manoslykos

Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Φύλο: Άντρας
  • Say Hello to my little friend!
Εννοώ ότι μπορεί να μην ακουμπάει σε κάποιο σημείο η αντίσταση με το φυτίλι - βαμβάκι και να πυρώνει τοπικά και γι αυτό να σου αλλοιώνει την γεύση και να σου φέρνει σιδερίλα.

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
Την αντίσταση την τυλίγω στο φυτίλι χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα όπως έχω διαβάσει, νομίζω ότι ακουμπάει στο φυτίλι κανονικά. Αν δεν ακουμπά κάποια σπείρα το φυτίλι θα έχω σιδερίλα και κάψιμο στο λαιμό? Διαβάζω αρκετά εδώ μέσα και δεν θυμάμαι να το έχω δει κάπου αυτό, κάτι άλλο μπορεί να φταίει? Σκεφτόμουν να αγοράσω σύρμα Κανθαλ αλλά θα μπλέξω με ενώσεις συρμάτων και δεν έχω ελεύθερο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
την καλύπτεις την αντίσταση με ένα silica ακόμα ή μόνο μέσα βάζεις; Εγώ τους evod τους επισκευάζω μόνο με kanthal πάντως. 5 σπείρες με διάρι φιτίλι και είναι μια χαρούλα.

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
Συνήθως βάζω 2 δυάρια φυτίλια που τα καλύπτω με το σύρμα, έχω φτιάξει και με φυτίλι επάνω από το σύρμα αλλά πραματικά δεν θυμάμαι αν είδα διαφορά, θα το δοκιμάσω όμως. Στο νήμα για την ανακατασκευή του Evod που το είχα διαβάσει όλο τις αντιστάσεις τις έκαναν και με τους δύο τρόπους (άλλοι μόνο με φυτίλι μέσα και άλλοι και με φυτίλι από πάνω) δεν είχαν το πρόβλημα τις σιδερίλας. Dry burn  κάνεις? Σύρμα non βάζεις? Απλά επειδή η κεφαλή ανακατασκευάζεται πολύ γρήγορα δεν ήθελα να μπλέξω με ενώσεις συρμάτων γι αυτό παίρνω έτοιμες με non.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
Σκέτο kanthal a1 βάζω χωρίς νον. Τυλίγω γύρω από ένα 2άρι 4-5 σπείρες. Φροντίζω να κάτσουν όλα μέσα στο καναλάκι στη μέση του ατμοποιητή, τραβάω να τεντόσουν τα συρματα από κάτω, συναρμολογώ τον κονέκτορα, βάζω ένα μονό silica πάνω απο την αντίσταση, συναρμολογώ και από πάνω και έτοιμο.

Έλεγξε τα βήματά σου και εσύ και δες τι μπορεί να πάει στραβα.

Dry burn δεν κάνω πάντως. Ποτέ δεν δούλεψε καλά σε κανένα ατμοποιητή από όσους έχω χρησιμοποιήσει. Μόνο αλλαγή. Δεν χρησιμοποιώ ο ίδιος τον evod πάντως, μόνο η μάνα μου, που κάνει καταναλώσεις ας τα να πάνε... μήνες για ένα 100άρι

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
Νομίζω ότι είναι απλή η ανακατασκευή για να κάνω κάποιο λάθος, απλά μια τελευταία ερώτηση, το καις πριν το σύρμα? Εγώ δεν το κάνω, μπορεί να φταίει αυτό? Δυστηχώς ο Evod  είναι ο ατμοποιητής που με καλύπτει καλύτερα από όλους τους νέους που έχω αγοράσει, απλά οι μισές εργοστασιακές αντιστάσεις είναι ελλατωματικές γι αυτό ασχολήθηκα με την ανακατασκευή τους αλλιώς είναι πολύ φθηνές. Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
Όχι δεν το καίω. Είναι το kanthal που είχε στο κουτί του ο DID που είχα αγοράσει πριν χρόνια. Αυτό που περιγράφεις πάντως είναι hotspot, δηλαδή κάτι στήνεις λάθος. Μήπως παρασφίγγεις την αντίσταση ή δεν τη σφίγγεις αρκετα; Μήπως δεν τραβάς τα ποδαράκια κάτω πριν βγάλεις την βελόνα και ακουμπάνε στα τοιχώματα κάπου; Μήπως η αντίσταση η ίδια ακουμπαέι στα τοιχώματα κάπου;

Αν τίποτα από αυτά δεν ισχύει τότε το σύρμα σου είναι εγκληματικά κακή κινεζιά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν πουλάνε τέτοια πραγματα ελληνικά καταστήματα.

Έχεις στήσει ποτέ σου επιτυχημένα;

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
Η απάντηση στην τελευταία σου ερώτηση είναι ΟΧΙ. Τα σύρματα είναι από δύο από τα καλύτερα νομίζω καταστήματα, από τις κριτικές αλλά και προσωπική εκτίμιση. Αυτό με το hotspot το ανέφερε και ο προηγούμενος φίλος, οπότε μάλλον δεν είναι τόσο απλή η ανακατασκευή και λογικά κάποιο λάθος κάνω. Θα κάνω δοκιμές σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σας και πιστεύω θα το πετύχω.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δείχ'τους τι κάνεις. Αγόρασε και τίποτα για να μη σε πούν τσίπη  :laugh1:  Ή ανέβασε μερικές καλές φωτογραφίες να δούμε εμείς τι κάνεις.

Από το να ατμίζεις αυτό το πράγμα, πήγαινε αγόρασε ανταλλακτικές κεφαλές τουλάχιστον και ας μισοδουλεύουν.

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
Όχι ρε συ, δεν το ατμίζω, έχω άλλους 4 ατμοποιητές που κάνω μπας και βρω κάποτε αυτό που θα με ικανοποιήσει, για την ακρίβεια ψάχνω κάτι να ανέβω ένα σκαλί πάνω από τους  Evod σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. τώρα για να πάω σε κατάστημα δεν, αφού είμαι από μέρος που δεν υπάρχει κανένα. Νομίζω με τις παρατηρήσεις σου, μου έδωσες κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να κάνω λάθος. Αν δεν τα καταφέρω θα επανέλθω.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
κυριοι θελω να παραγγειλω συρμα kanthal αλλα εχω μπερδευτει.το καλο ποιο ειναι?kanthal a1?kanthal a1 nichrome?η αλλο?

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
To Kanthal-A1 είναι κράμα FeCrAl και όχι nichrome

• **
  • 242
δε θελω να παραγγειλω απο φαστεκ αλλα αυτο εδω δεν ισχυει? http://www.fasttech.com/products/3033/10008276/1995108

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
To kanthal είναι εφεύρεση και κατοχυρωμένο σήμα της εταιρίας που σου έδωσα link. Δες το κι εδώ στο wikipedia
Τώρα αν η fastteck πουλάει nichrome και το ονομάζει kanthal και μάλιστα authentic είναι δικό της πρόβλημα. Μαϊμού του κερατά είναι. Χωρίς να μπορώ να εκφέρω άποψη για την ποιότητά του αφού δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως Kanthal δεν είναι.

• **
  • 242
ωραιος ευχαριστω.απο εδω θα αγορασω αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375057 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F