10 μήνες από το πρώτο post - το mini review, και συνεχίζω με τον συγκεκριμένο atmo αποκλειστικά.
Είπα να κάνω άλλο ένα post, με τις εντυπώσεις μου, γιατί για μένα το αξίζει, και ίσως να βοηθήσει και κάποιους.
Δεν με έχει αφήσει ποτέ, ούτε έχει τύχει να καεί, ούτε ένας.
Τον δουλεύω με eGo Twist στα 4.8 Volt, και τους έχω όλους στα 2.8Ω.
Έχω πάρει γύρω στα 30 κομμάτια, και άλλα τόσα ανταλλακτικά - φιτιλοαντιστάσεις.
Ντουμάνι απίστευτο και ζεστός ατμός.
Κάποια στιγμή έκανα μια παραγγελία 10 κομμάτια και 10 ανταλλακτικές αντιστάσεις, και απο λάθος μου 'στείλαν τους CE4+ ή κατ' άλλους τους CE5+, αυτούς με το μικρό συμπαγές ανταλλακτικό, και με την χοντρή βάση στήριξης.
Είπα να δοκιμάσω ένα, πατάω το κουμπί, αλλά πού να ζεσταθεί; έκανε άλλο τόσο χρόνο, γιατί όλη η θερμότητα φεύγει προς τα κάτω, από την μεταλλική βάση στήριξης.
Τους έδωσα όσο - όσο.
Αυτός, λόγω του ότι η μεταλλική βάση στήριξης του κεραμικού, είναι στην ουσία ένα πολύ λεπτό μεταλλικό σωληνάκι, κούφιο στο κέντρο, ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία, πρακτικά χωρίς απώλειες.
Το συγκεκριμένο ατού δεν έχει αναφερθεί και νομίζω θα έπρεπε, γιατι είναι σημαντικό και ίσως μοναδικό.
Καμένο πολύ σπάνια, σχεδόν το έχω ξεχάσει - μόνο αν δεν τροφοδοτείται επαρκώς και γρήγορα με υγρό στα φιτίλια.
Επειδή κάνω σκέτη VG, στην αρχή τριμμάριζα την σιλικονένια τάπα του κεραμικού, για να ελευθερωθούν τα φιτίλια.
Τώρα τελευταία κάνω κάτι άλλο, αφαιρώ τελειως την τάπα και αφήνω μόνο το μεταλλικό που έχει στο κέντρο, για να μην γυρίζει το υγρό πίσω στο επιστόμιο. Κάποιες φορές ακόμα και έτσι μπορεί να στεγνώσει, οπότε το γυρίζω προς τα πίσω και τραβάω τζούρα. Γενικά παίζω πολύ με την κλήση του, ενόσω ατμίζω.
Θέλει κάποιο πειραματισμό εδώ, γιατί το πόσο υγρό καταναλώνει, εξαρτάται από το πόσα Volt το δουλεύετε, τι υγρά του βάζετε, τι τζούρες κάνετε.. κλπ.
Την αντίσταση την αλλάζω σπάνια, μπορεί να μου τραβήξει και 2 μήνες.
Τον ανοίγω όμως συχνά και τον καθαρίζω.
Στην αρχή τον έπλενα με οινόπνευμα, αλλά δεν χρειάζεται. Τον βάζω κάτω από την βρύση, αφού τον ανοίξω προσεκτικά, - εδώ θέλει λίγο προσοχή, να μην μας μείνει στο χέρι - πλένω όλα τα κομμάτια.
Μετά παίρνω μια καρφίτσα και καθαρίζω την αντίσταση από την μάκα και το κάρβουνο, και πάλι καλό πλύσιμο.
Μετά καλό τίναγμα και μοντάρισμα. Δεν χρειάζεται στέγνωμα. Το γεμίζω υγρό, μετά λίγο κούνημα και ότι σταγόνες νερού είχαν μείνει, διαλύονται στην VG. Μετά, μια σταγόνα υγρό πάνω στην αντίσταση, και είναι έτοιμος για νέα ντουμάνια.
Κάποιες φορές όταν βάζω νέο σώμα ή αντίσταση, έχει κάποια παράξενη αδιόρατη μυρωδιά, αλλά στο πρώτο πλύσιμο εξαφανίζεται. Δώστε του λίγο χρόνο - όπως με όλους τους atmo εξάλλου.
Καλό είναι να μην αποθαρρύνουμε κάποιους που θα μπορούσαν να τον δοκιμάσουν. Εξάλλου, οι atmos, όπως όλα στο ΗΚ είναι πολύ υποκειμενικά πράγματα.