Δεν φαίνεται να έχει δοκιμάσει κανείς ακόμα τον συγκεκριμένο οπότε κάνω ένα mini review.
Εδώ και 5-6 μέρες κάνω αποκλειστική χρήση του συγκεκριμένου ατμοποιητή από VaporBreak, και έχω να πω ότι είναι αυτό που έψαχνα.
Σαν παλιός ατμιστής, δεν με ενδιαφέρει τόσο το χτύπημα, όσο το να μην γδέρνει το λαιμό, και να μην φέρνει γεύση καμένου.
Όποιος ζητάει χτύπημα, νομίζω δεν θα του κάνει.
Ο συγκεκριμένος έχει μαλακή, βελούδινη τζούρα, χωρίς να φέρνει καμένο και στις πιο δύσκολες καταστάσεις - όταν στερεύει πχ.
Η ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή, ένα κατασκευαστικό μειονέκτημα που βρήκα
είναι να μην στρίβετε με υπερβολική δύναμη το επιστόμιο, όταν το βιδώνετε πάνω στο σώμα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκολλήσει το μεταλλικό σπείρωμα που έχει στο επιστόμιο.
Η αντίσταση είναι σε κεραμικό.
Η κυκλοφορία του υγρού είναι πολύ καλή, νομίζω είναι κατασκευασμένος για αραιά υγρά, πχ. για PG. Δεν το έχω δοκιμάσει σε PG.
Επειδή κάνω πολύ παχύρρευστα υγρά, σχεδόν καθαρή VG, χωρίς νερό, και με ελάχιστη νικοτίνη, μετά από 8-10 συνεχόμενες τζούρες, μου έφερνε λίγο καμένο, αλλά με μια μικροεπέμβαση με κόψιμο-κόντεμα στη σιλικονένια τάπα που καλύπτει το κεραμικό, για να μην πνίγει τα φιτίλια έγινε άπαιχτος. Νομίζω για PG δεν θα χρειαστεί.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποια ρωγμή ή κρακ.
Παίρνει λίγο πάρα πάνω από 2ml υγρού.
Η πλούσια και απρόσκοπτη ροή του υγρού κρατά την αντίσταση καθαρή.
Έχω πάρει και τα ανταλλακτικά του αλλά μάλλον θα αργήσω να τα χρειαστώ.

Είναι κρίμα που ο συγκεκριμένος δεν διατίθεται σε άλλα e-shops.
Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις συνατμιστών.