Εχθές αποφάσια να δώσω "νέα πνοή" στους DID & Gemini που έχω οπότε έψαξα λίγο για διαφορετικά στησίματα που δεν είχα ξανακάνει.
Ο στόχος ήταν να μεταφέρω το μεγαλύτερο μέρος της αντίστασης όσο πιο κοντά στην τρύπα αερισμού γίνεται και να παίξω επίσης σε στυλ microcoil.
Αν και έχω πολλά και διάφορα σύρματα για microcoil είπα να μην πάει χαμένο και το Kanthal 0.20 που έχω (50+ μέτρα) οπότε το έβαλα στο δραπανοκατσάβιδο και το έστριψα.
Το στήσιμο του DID είναι αυτό:

Η αντίσταση είναι 1.8 ohm και την δουλεύω στα 4.2-4.4Volt σε προβάρι.
Όπως βλέπετε το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας παράγεται εκεί που χτυπάει ο αέρας ενώ τα άκρα δεν ανάβουν που είναι και το ζητούμενο.
Έχει δοκιμάσει κανείς? Προσωπικά μου αρέσει πολύ και βλέπω βελτίωση παντού (χτύπημα, ατμός, γεύση).
Κι εδώ κάτι άλλο που δοκιμάζω στο Gemini (και σε 3Χ Steam Machine Gini):
Επίσης πολύ καλά απότελέσματα κι εδώ η ίδια λογική - μεταφορά της περισσότερης θερμότητας απέναντι ακριβώς από την τρύπα αερισμού.
Εδώ η αντίσταση είναι 1.6 ohm και τη δουλεύω στα 4.2V.
Οι αντιστάσεις αντέχουν πολύ περισσότερα "γκάζια" αλλά:
1) Χρειάζεται ακόμα καλύτερο wicking
2) Πρέπει να κοιτάξω το θέμα mesh (microns κτλ) γιατί ειλικρινά τα αποθέματα που έχω ούτε ξέρω τι είναι. Μάλλον 400αρια και κάποια 325. Κάποια στιγμή θα παραγγείλω από meshcompany διάφορα για να παίξω.
3) Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να μην ακουμπάει καθόλου το mesh την τρύπα του τανκ αλλά χωρίς να πρέπει να φτιάξω πρώτα την αντίσταση με γαϊδουρόσυρμα και να το τοποθετήσω μετά και με βαμβάκια και κολοκύθια.
Και μια ερώτηση, έχει ανοίξει κανείς περισσότερο την οπή της καμπάνας του DID ή και ειδικά του Gemini? Το σκέφτομαι κι έχω και τα κατάλληλα εργαλεία (κωλονάτο δράπανο) αλλά μήπως χαλάσει κάτι στην απόδοση. Βέβαια σίγουρα εξαρτάται και από το στήσιμο. Το θέμα είναι ότι μετά τους Kayfun και 1-2 drippers άρχεισε να μου αρέσει η αεράτη τζούρα!