Κάθισα και είδα μεγάλο μέρος του βίντεο. Άκουσα τον κο Busardo να λέει ότι ο Z-atty του δίνει ελαφρώς καλύτερη γεύση και χτύπημα. Άρχισα να σκέφτομαι "ουάου πόσο καλός δηλαδή είναι ο Ζ? αν ξέρω ότι ο DID μου δίνει αυτά που μου δίνει, σκέψου, τί μπορεί να δώσει ο Ζ!!!!!!" Λέει επίσης, ότι ο κατασκευαστής του Z μένει κοντά.
Μετά, βλέπω τη φωτογραφία με τα δύο σετάπ (16:48), Ζ και DID δίπλα δίπλα

, και όλες αυτές οι σκέψεις σχετικά με τον Ζ διαλύθηκαν!!!! Δηλαδή, αν δοκίμαζε ΣΩΣΤΑ στημένο DID τί θα έλεγε? από ότι κατάλαβα το σετάπ του Ζ το έκανε ο ΖΕΝ αυτοπροσώπως και το σετάπ του DID το έκανε μόνος του. Εντάξει....!!!!
http://imageshack.us/photo/my-images/837/imagewqyf.jpg/Μετά άρχισε και τις ανακρίβειες... Οι γένεσις λέει άμα τους γυρίσεις ανάποδα έχουν διαρροές. Δεν ξέρω τι κάνει ο Ζ, ο DID άμα τον γυρίσεις ανάποδα δεν τρέχει!!! Με σωστά πετυχημένο πλέγμα στον DID, ούτε αν τον τινάξεις σαν θερμόμετρο έχεις διαρροές.
Επίσης σχετικά με τη θέση άτμισης. Τον DID μπορείς να τον ατμίζεις με τη μπαταρία προς τα κάτω (για να είμαι δίκαιος, σε μέτρια γωνία), από την αρχή μέχρι να κατέβει αρκετά χαμηλά το υγρό και καμμένο δεν θα σου δώσει!!!!
PS : μην αρχίσουν φίλο κάτοχοι του Ζ να μου τη λένε. Δεν σχολιάζω την απόδοση του Z με αυτά που γράφω, αλλά το κακό σετάπ με το οποίο ανταγωνίστηκε ο DID απέναντί του.