Αφου ευχαριστησω τον συνφορουμιτη
koloky8anos για την διαμεσολάβηση του και την εταιρεία
youngjunetech που του απέστειλε τα τρία δείγματα του
lavatube V1.5 προχωραω στο review το οποιο ασφαλως σε βαθος χρονου θα ενημερωθει....
Λοιπον, μετα απο 20+ μερες εντατικης και σχεδον αποκλειστικής χρησης εχω να πω οτι το V1.5 μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπώσεις...
Ας παρουμε τα πραγματα ομως απο την αρχή:
Εμφανισιακά και σε διαστάσεις είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγουμενο lavatube....
Η μόνη μικρή διαφορα έγκειται στην ύπαρξη μονιμης ενδειξης σταθμης της μπαταρίας στην οθόνη του....
Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ανάλογη του V1 που σημαινει οτι για την τιμη του ειναι παραπανω απο αξιοπρεπες...
Ας ριξουμε μια ματια στα επιπλέον χαρακτηριστικα του V1.5 τα οποια ειναι και αυτα που ενδιαφερουν περισσότερο όλους μας...
Το Lavatube V1.5 μετράει την ωμική αντίσταση.
Την μετραει με ακριβεια ομως;
Η απαντηση ειναι "ναι"!
Την μετράει με εντυπωσιακή ακρίβεια... Μετρησα ενα σωρο διαφορετικους ατμομοιητες,carto και clearmizers χρησιμοποιόντας τρεις διαφορετικες συσκευες:
Το Lavatube V1.5 , το provari και ενα ψηφιακό πολύμετρο...
Οι ενδειξεις σε όλες τις περιπτώσεις και στα τρια οργανα μέτρησης ηταν ακριβως οι ίδιες!
Και το καλο δεν τελειωνει εκει... για να μας δειξει την ακριβη ωμικη αντισταση του ατμοποιητη που εχουμε προσαρτήσει, το νεο Lava χρειάζεται μόνο ένα πάτημα του κουμπιου on/off ....
Μόνο ένα κλίκ. Ας δουμε τωρα μια ουσιαστικη διαφορα του με το Lavatube V1...
Ενω λοιπον το V1.5 δειχνει μόνιμα στην οθόνη την σταθμη της μπαταριας με μπάρες (όπως τα κινητα τηλεφωνα προηγουμενης γεννιάς), το V1 χρειαζεται πέντε πατηματα του κουμπιου On/off για να δειξει την ακριβη σταθμη της μπαταρίας με δεκαδικό αριθμο.
Αυτο κατα την γνωμη μου ειναι το μοναδικο σημειο που υστερει το V1.5 έναντι του V1 ..... Κατι που προσωπικα θεωρω μικρης σημασιας αφου ετσι κι αλλιως οταν η μπαταρια φτασει σε χαμηλο επιπεδο στάθμης (γυρω στα 3.4) , και τα δυο Lavatube (παλίο και νέο) κόβουν την παροχή και υπενθυμιζουν στον χρήστη οτι ήγικεν η ώρα της...φόρτισης...
Ας δουμε τωρα το πλασαριζόμενο ως το "δυνατο" σημειο του Lavatube V1.5 που ειναι φυσικα το οτι "αντεχει" φορτιο μεχρι 3.5 amps ...
Πρακτικα αυτο σημαινει ότι μπορει κανεις να βαλει επανω στο V1.5 LR ατμοποιητες και την ιδια ωρα να μπορει να σηκωσει την ταση στα 5.5 - 6.0
Δυστυχως δεν διαθετω passthrough βολτόμετρο (ακόμα) και ετσι μπορω μονο να σας πω τις εντυπωσεις μου επι του θέματος εμπειρικά:
Με το DCT στα 1.5oHm ατμίζω άνετα στα 5.0 και μαλιστα εγω που το DCT δεν το ειχα ποτε σε εκτιμηση, καταφερα επιτέλους να ατμισω με αυτό απολλαμβάνοντας και δυνατο χτύπημα αλλα και μεγάλες ποσότητες παραγόμενου ατμου....
Συγκρινόμενο με το "παλιό" lavatube μπορω να πω ότι η ανοχη που επιδεικνύει στο φορτίο είναι
αισθητά μεγαλύτερη απο εκεινη του lavatube V1 ...
Αυτο αν με ρωτησετε μου αρκει και με το παραπάνω. Περισσοτερες λεπτομερειες και πιο ακριβη περιγραφη θα δωσω στο update του review αφου κανω μετρησεις και με Passthrough βολτόμετρο....
Αλλη μια ασημαντη μεν αλλα αξια αναφοράς δε διαφορά του Lavatube V1.5 με το Lavatube V1.0 είναι οτι το πρωτο για να τεθει σε λειτουργια η για να "κλειδωσει¨" η οθόνη χρειάζεται 5 κλικ (πατήματα) στο πλήκτρο on/off και οχι παρατεταμένο πάτημα οπως στο V 1.0
Όλα τα κουμπιά , και στα δύο λάβα εχουν ακριβως την ίδια αίσθηση και κατα τα φαινόμενα την ιδια ποιότητα κατασκευής με ό,τι αυτο συνεπάγεται...
Συμπερασματικά:
Το lavatube V1.5 αποτελλεί όντως την εξέλιξη του γνωστου και δημοφιλούς lavatube.Καταφέρνει να διατηρεί την τιμή του στα ίδια χαμηλά επίπεδα με το απερχόμενο ενω προσφέρει περισσότερα.
Είναι κατα πολύ καλύτερο του προκατόχου του.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!