vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

40 επισκέπτες, 7 χρήστες
chkontog, mathimatikos1966, Buliwyf, Lazy Dog, Mimhsdr, nightdream, 2Fdeal

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Αυτοπαρουσίαση μελών
« στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 13:55 »
Στο φόρου μας έχει προστεθεί η δυνατότητα να κάνετε την αυτοπαρουσίασή σας στο προφίλ σας ώστε να μπορείτε όποτε θέλετε να το τροποποιήσετε, ανάλογα με την ατμιστική σας πορεία στο φόρουμ. Λεπτομέρειες για το πώς γίνεται αυτό, εδώ: http://vaping.gr/index.php/topic,6.msg40640.html#msg40640

Το παρόν θέμα παραμένει ανοιχτό αν κάποιος θέλει να κάνει την αυτοποαρουσίασή του και εδώ.

------------------------------------------

Αν είστε ένα μέλος που μόλις εγγράφηκε στο φόρουμ μας, εφόσον θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτησή μας, καλό θα ήταν να συστηθείτε πρώτα κάνοντας κλικ στο κουμπί "Απάντηση" στο παρόν θέμα. Μπορείτε να γράψετε δυο λόγια για εσάς σε ό,τι αφορά το κάπνισμα ή το άτμισμα, τι σας έφερε εδώ, πώς μας βρήκατε, αν είχατε κάποιες εμπειρίες σχετικά με το θέμα, πόσο καιρό είστε χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου (αν είστε) ή πόσο βαρύς καπνιστής ήσασταν. Ίσως ακόμα κάτι για τα χόμπι σας ή ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.

Οι παραπάνω συστάσεις θα σας κάνουν και πιο αξιόπιστους στα μάτια των συμφορουμιστών μας.
Σκεφτείτε: Όταν πρωτοεμφανίζεστε σε κάποια συζήτηση και τα παλιότερα μέλη διαβάζουν το μήνυμά σας, το πρώτο πράγμα που θα αναρωτηθούν είναι "ποιος είναι αυτός και... τι καπνό φουμάρει". Διαβάζοντας το μήνυμα της αυτοπαρουσίασής σας, τους διευκολύνετε να κατανοήσουν καλύτερα το πνεύμα του μηνύματός σας και να επικοινωνήσουν αποδοτικότερα μαζί σας μέσα στο δημόσιο διάλογο.

Μπορεί το "μέτρο" να είναι νέο αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνουν μια αυτοπαρουσίαση και τα παλιότερα μέλη του φόρουμ. Μπορεί σαν παλιοί να έχουμε γνωριστεί αρκετά μέσα από τα μηνύματά μας αλλά με ένα μήνυμα αυτο-σύστασης θα μπορούσαν και τα νεότερα μέλη να γνωρίσουν τους παλιούς πιο εύκολα.


Και...
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Μην επιχειρήσετε ως νέος χρήστης το πρώτο μήνυμα που θα γράψετε να είναι ένα μήνυμα διαμαρτυρίας, καλής ή κακής κριτικής ενός προϊόντος, μιας εταιρίας ή σύνδεσμος προς κάποιο άλλο site. Ιδίως μάλιστα αν δεν έχετε πριν καν αυτοσυστηθεί εδώ. Σε μια τέτοια περίπτωση το μήνυμά σας (αυτού του είδους) θα σβηστεί και ένα link θα σας προσγειώσει στον ανάλογο κανονισμό που εξηγεί για ποιο λόγο έγινε αυτό. Μην το παίρνετε προσωπικά. Πιθανώς δεν διαβάσατε τους κανονισμούς του φόρουμ πριν δημοσιεύσετε το μήνυμά σας. Δεν πειράζει, ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Αυτοπαρουσιαστείτε στο θέμα "Αυτοπαρουσίαση μελών" και στη συνέχεια διατυπώστε κόσμια το μήνυμά σας τηρώντας τους κανονισμούς που μόλις διαβάσατε ή θα διαβάσετε στο θέμα "Κανονισμοί του φόρουμ".

Παρακαλούνται τα μέλη του φόρουμ να μην απαντούν σε τέτοιου είδους μηνύματα νέων μελών. Ο κόπος σας θα πάει χαμένος γιατί μετά τη διαγραφή του αρχικού μηνύματος θα σβηστούν και οι δικές σας απαντήσεις μιας και δεν θα μπορούν να μείνουν μετέωρες απαντώντας σε ένα μήνυμα που δεν υπάρχει πια!


ΠΡΟΣΟΧΗ:  Επιθυμούμε αυτό εδώ το θέμα να παραμείνει καθαρό μόνο με μηνύματα αυτοπαρουσίασης.
Παρακαλώ μην γράφετε εδώ μηνύματα καλωσορίσματος. Αν κάποιοι θέλουν να γράψουν κάποια ειδικά μηνύματα καλωσορίσματος, αυτά μπορούν να γραφτούν στην πρώτη επικοινωνία του νέου μέλους σε άλλα θέματα του φόρουμ, όχι "σκέτα" αλλά μαζί με τις απαντήσεις που θα δημοσιεύονται στις διάφορες συζητήσεις.

Επίσης τα νέα μέλη που αυτοσυστήνονται εδώ, ας μην κάνουν ερωτήσεις γιατί δεν θα απαντηθούν σ' αυτό εδώ το θέμα. Κάντε τις ερωτήσεις σας στα θέματα που τους ταιριάζουν σε άλλους πίνακες του φόρουμ.

Καλωσορίζω επίσημα εκ μέρους όλων, όλα τα νέα μέλη του φόρουμ και εύχομαι καλά ατμίσματα. :bye:


Ενημέρωση συνδέσμων
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2021, 10:04 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Abet

 • *****
 • 3073
 • Φύλο: Άντρας
 • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 20:17 »
Λέγομαι Σταύρος, είμαι μουσικός.
Αν και δεν είμαι από τα παλαιότερα μέλη του φόρουμ, χαρακτηρίζομαι "πολυλογάς" μιας που κατέχω τα σκήπτρα στα περισσότερα μηνύματα :yes:
Μένω στην Αθήνα και μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω αρκετά από τα μέλη, διαπιστώνοντας κάθε φορά την ποιότητα των συνατμιστών και την έντονη και εφευρετική προσωπικότητα τους.
Έκοψα το τσιγάρο το Σεπτέμβριο του 2009 γράφοντας ένα ημερολόγιο απεξάρτησης  Το ημερολόγιο ενός πρώην (?)  καπνιστή !   που το τίμησαν δεόντως τα μέλη.
Στο φόρουμ με παρέσυρε ο φίλος asala που με μύησε στο ΗΤ (τώρα ψιλοκαπνίζει, το λαμόγιο, και γελάει), έκτοτε έγινε η συντροφιά μου , εννοείται ότι αν δεν υπήρχε το φόρουμ αμφιβάλω πολύ αν θα έκοβα το ρημάδι, αφού ήδη προ 2 μηνών είχα προμηθευτεί ΗΤ  με παταγώδη αποτυχία.
Έκτοτε και με τη βοήθεια των τοπικών αρχών εεεεx!  των moders του φόρουμ ήθελα να πω, κατασκεύασα τις δικές μου ιδιοκατασκευές , το Abetόφωνο, το ΠΡΑΓΜΑ μου κλπ
Όταν έφτασα στο τσακιρ κέφι, που λένε, ερεύνησα τόσο πολύ ώστε βρήκα και την περίφημη κιβωτό της διαθήκης  με τις 10 εντολές!
Έχω τιμήσει πολλές φορές αυτό το φόρουμ απαντώντας  και στις πιο χαζές ερωτήσεις αρχαρίων γιατί πάντα θυμόμουν τις ακόμη πιο χαζές ερωτήσεις που είχα κάνει εγώ ως αρχάριος. Αλλά και το φόρουμ με έχει τιμήσει επανειλημμένα με τις επιλογές του.
Ποιά συμβουλή θα έδινα στα μέλη ? Ξαναδιαβάστε το ποστ που μόλις γράψατε, σίγουρα θα παίρνει 2-3 τροποποιήσεις που δεν τις μετρήσατε σωστά.
Τι θα ήθελε το φόρουμ από μένα...το ξέρω. Να μπαίνω συχνότερα  :'(
Τι θα ήθελα εγώ απο το φόρουμ ?
Να παραμείνει όπως είναι! Είναι όσο πρέπει σοβαρό, όσο χρειάζεται εμπορικό, όσο γίνεται ενημερωτικό και όσο το παίρνει κουτσομπολίστικο.
ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2022, 07:44 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος michalistolmi

 • **
 • 133
 • Φύλο: Άντρας
 • Blogger στο teikastoria.blogspot.com
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 21:41 »
Καλησπέρα.  :bye:

Δεν βλεπω πολλους να εχουν γραψει κατι εδώ αν και θα επρεπε.

Ονομαζομαι Μιχάλης Τολμίδης ειμαι 22 ετων. ΑΕΚ από μωρό. Γεννήθηκα στην Γερμανία έμεινα 8 χρονια και μετά ηρθα στην Δραμα. Τωρα πια σπουδαζω στην Καστοριά δημοσιες σχεσεις και επικοινωνια. Προεδρος της ομοφυλοφιλικής και λεσβιακής φοιτητικής κοινότητας Καστοριάς και ερωτευμενος με πολλα πραγματα.

Στα 18 ερωτεύτηκα την φωτογραφια και μπορω να πω πως τα καταφερα αρκετα καλα.
Στα 19 ανακαλυψα τις πιπες καπνου και αρχισα να μαζευω.
Στα 20 μαζευα στριφτήρια στριφτών τσιγάρων
Και στα 22 η καινουρια μου αγαπη το ηλεκτρονικό τσιγαρο

Ειμαι ‘άπειρος’ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και από χτες που ξεκίνησα και εμαθα για το φορουμ σας τυχαία από το Google εγινα φανατικος αναγνώστης σας.  :tongue_smilie:

Το κανονικο τσιγαρο το ξεκίνησα στα 17 και κάπνιζα περιπου 17-22 την ημέρα. Στριφτά old Holborn κίτρινο, καπνο για πίπα και κάποιες άλλες μαρκες.  :-\

 Προσπαθω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω από τα post σας με σκοπο να τα μεταφερω και στην παρεα μου που ξεκίνησαν και αυτοι μαζι μου( έναν παιδικο μου φιλο και μια φιλη μου). Και οι τρεις ξεκινήσαμε με το NJOY NPRO. Θελαμε κατι κοινο για να μπορουμε να το μαθουμε μαζι και να λεμε τυχων προβλήματα ο ενας στον άλλο. Βεβαια σιγουρα θελω να βρω το καλύτερο επόμενο βημα μας μεσα στους επόμενους μηνες. Να δοκιμασουμε νεα η.τ. και να μπουμε περισσοτερο στο η.τ. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε…
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2011, 20:19 από michalistolmi »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 23:19 »
Καλησπέρα. Δεν βλεπω πολλους να εχουν γραψει κατι εδώ αν και θα επρεπε.[...]

Το θέμα ανοίχτηκε πολύ πρόσφατα γι' αυτό και δεν έχουμε πολλές αυτοπαρουσιάσεις ακόμα.  ;)

Abet, ευχαριστώ που έκανες την αρχή σαν παλιός  :thumpup: και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι (από τους παλιούς).

michalistomi, καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.  :bye: Με την αυτοπαρουσίασή σου έγινες αμέσως πιο οικείος στα μέλη του φόρουμ. Θα συνιστούσα να κάνουν το ίδιο όλα τα νέα μέλη που θέλουν να δημοσιεύσουν μηνύματα. Μια αυτοπαρουσίαση μας φέρνει πιο κοντά.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος atmosab

 • 2
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 23:28 »
Φίλοι μου γεια σας,
Με λένε Γιώργο και είμαι καλά, παρά τα 49 μου χρόνια.
Τα 35 από αυτά, τα πέρασα βάζοντας ζεστό αέρα στο κεφάλι μου (όπως λέει και ένας φίλος αντικαπνιστής).
Μένω Ηλιούπολη, εργάζομαι σε εκδόσεις περιοδικών σαν γραφίστας-σελιδοποιός.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους σας, για το άψογο κλίμα που έχετε διαμορφώσει στο φόρουμ!!!
Φαίνεται σας έχουν κάνει πολύ καλό τα ...ατμόλουτρα.
Με κάνατε και ζήλεψα.

Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ.
Αλλά το διαβάζω εδώ και 10 μέρες, προσπαθώντας να διαμορφώσω άποψη, για την πρώτη μου αγορά.

Σήμερα το απόγευμα αγόρασα το πρώτο μου ητ.
Τις ...περιπέτειες μου για τις πρώτες 4 ώρες θα σας τις πω άλλη φορά.
Πάντως όχι μόνο δεν έκαψα το pc αλλά κατάφερα  και έκανα και τις πρώτες 7,5 τζούρες!!!
Σας αφήνω τώρα μπας και τις κάνω ...10  :D

Καλό βράδυ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! και καλώς σας βρήκα.Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 23:55 »
ΠΡΟΣΟΧΗ:  Επιθυμούμε αυτό εδώ το θέμα να παραμείνει καθαρό μόνο με μηνύματα αυτοπαρουσίασης.
Παρακαλώ μην γράφετε εδώ μηνύματα καλωσορίσματος. Αν κάποιοι θέλουν να γράψουν κάποια ειδικά μηνύματα καλωσορίσματος, αυτά μπορούν να γραφτούν στην πρώτη επικοινωνία του νέου μέλους σε άλλα θέματα του φόρουμ, όχι "σκέτα" αλλά μαζί με τις απαντήσεις που θα δημοσιεύονται στις διάφορες συζητήσεις.
 
Επίσης τα νέα μέλη που αυτοσυστήνονται εδώ, ας μην κάνουν ερωτήσεις γιατί δεν θα απαντηθούν σ' αυτό εδώ το θέμα. Κάντε τις ερωτήσεις σας στα θέματα που τους ταιριάζουν σε άλλους πίνακες του φόρουμ.

Καλωσορίζω επίσημα εκ μέρους όλων, όλα τα νέα μέλη του φόρουμ και εύχομαι καλά ατμίσματα. :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2011, 17:55 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος parpen

 • ****
 • 1006
 • Φύλο: Άντρας
 • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
  • Parpen's e-liquid calculator
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 00:29 »
Πάρης, ετών 45 πλέον. Μαθηματικός-έτσι λέω, ελπίζω πως έτσι λένε και άλλοι :)-
Έγγαμος και τρίτεκνος (δηλαδή πολύ-τεκνός παρά τρίχα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

Διακοπή καπνίσματος, από την ωραιοτάτη πρωινήν της 1ης Νοεμβρίου του Σωτήριου Ετους 2010. (Σωτήριο επειδή θα μας σώσει το ΔΝΤ  :wall:)

Εκτοτε..παλεύω με τα φίλτρα, τις διαροές (δεν έφτιαξα και υδροροές), τα αρώματα και τις σύριγγες και φυσικά προσπαθώ να σώσω και άλλους (αλλά δεν θέλουν).

Θαυμάζω απείρως κάτι τύπους εδώ πέρα που μας έχουν βγάλει τα μάτια με κάτι παλιοMod που έχουν φτιάξει...και δεν ντρέπομαι να γράψω πως τους ζηλεύω απεριόριστα...αλλά όταν μεγαλώσω θα φτιάξω και εγώ ένα που θα είναι το καλυτερότερο το ομορφότερο και φυσικά το εξυπνότερο (άρα κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσίν μου  :angel:) και όλοι θα με θαυμάζουν!!!  :respect:

Προσθήκη: Έχουμε και έναν παλιοσταθμό διαδικτυακό για να κάνουμε το κέφι μας και όποτε μας πιάσει, πιάνουμε και την κιθάρα και δίνουμε παράσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2011, 10:25 από parpen »

Αποσυνδεδεμένος fotis67

 • ***
 • 639
 • Φύλο: Άντρας
 • Όλα είναι ατμός...!!!
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 02:38 »
Φώτης (fotis67).
Ετών 43+
Τρίτεκνος(έχω δύο παιδιά και μία κοπέλα) :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Καταγωγή  Άρτα :thumpup:
Αττική η διαμονή μου.
Δημόσιος υπάλληλος.
Μου αρέσει πολύ το χιούμορ :thumpup:
Επίσης η καλή παρέα.. το καλό κόκκινο κρασί,
το τοπικό μας (Άρτα λέω..) τσίπουρο από σταφύλι ζαμπέλα :thumpup:
καθώς και οι τσούπρες ;) ;) ;)  :) :) :)
Α.Ε.Κ.,  Κινηματογράφος, μουσική(πολύ μουσική από όλα τα είδη)
χορός...... από τσα τσα έως τσάμικο :thumpup: :thumpup: :)
Πρώην καπνιστής - από 1 Λυκείου.
Εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν καπνίζω αλλά Ατμίζω παντού...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2011, 03:51 από fotis67 »

Αποσυνδεδεμένος nassos33

 • ***
 • 888
 • Φύλο: Άντρας
 • vape_neat
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 09:46 »
Ειμαι ο Νασος 45 ετων απο την Νικαια , τωρα σωγαμπρος στον Κορυδαλλο . Ειμαι πωλητης λαικων αγορων ( γυναικεια ρουχα ) . Εχω δυο υπεροχα παιδια , ειμαι βαζελος και κολλημενος με τους U2 απο το 1983 . Καπνιζα τα τελευταια 29 χρονια οσο πιο πολυ μπορουσα μεχρι που ..στουμπωσα !! Λατρεψα το ητ απο την 1η τζουρα και προσπαθω ( οχι παντα με επιτυχια ) να το προωθησω στους γυρω μου . Αυτα...

Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 18:28 »
για σας με λενε μαρια καπνιζω 17 χρονια ειδα ρο τσιγαρο αυτο απο μια φιλη μοθ και θελω να το παρω και εγω συγνωμη για την ορθογραφια αλλα γραφω με αγγλικοθσ χαρακτιρεσ συνηθοσ

Αποσυνδεδεμένος SEB

 • *****
 • 5898
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 19:02 »
Βαγγέλης 47 ετών παοκτσης και παντρεμένος με 3 παιδιά.
Θεσσαλονίκη καταγωγή και τόπος διαμονής.
Δουλειά για προς το ζην οδηγός σε εισαγωγική εταιρία υδραυλικών ειδών (εξ ου και οι ιδέες για τo ξεκίνημα στον χώρο των mod). ;D
Δεύτερη δουλειά που την αγαπάω και την κάνω  26 χρόνια τώρα, disc-jockey παίζω μουσική σε γάμους προσπαθώντας να κάνω ευχάριστο το τελευταιοοο βραααδυ τους :laugh1: :laugh1: .Πεθαίνω για χαβαλέ και πειράγματα σε σημείο που πολλοί το παρεξηγούν(ξύδι). :laugh1:
Κάπνιζα από τα 16 μου και στα 45 μου αποφάσισα να το κόψω γιατί αντί να κυνηγάω πιπίνια κυνηγούσα κάνα παγκάκι να ξελαχανιασω.Τώρα είμαι και πάλι έτοιμος για σαφάρι. :))
Η βοήθεια  μου προς το φόρουμ εκτός από τα mod καμία,όχι γιατί δεν ήθελα να βοηθήσω τους νεότερους άλλα γιατί δεν προλάβαινα να απαντήσω.....(δείτε αριθμούς μηνυμάτων και θα καταλαβεται για ποιον χτυπάει η καμπάνα ) :lotpot: :lotpot:
Όσο για την λειτουργία του φόρουμ μετά από κάτι περαστικούς μετεωρίτες θα πρότεινα να κλείσουμε τις εγγραφές και με προσκλήσεις που θα μοιραστούν στα ήδη υπάρχοντα μέλη αυτά να επιλεγούν ποιους να καλούν για εγγραφή,αλλιώς μας βλέπω american bar :laugh1: :laugh1: :laugh1: πλακα κάνω Λευτέρη  :yes:
Αυταααα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2011, 19:28 από SEB »

Αποσυνδεδεμένος zoobi

 • ****
 • 1159
 • Φύλο: Άντρας
 • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 23:03 »
Είμαι ο
Γιώργος, 38 ετών, προγραμματιστής και πορνόγερος ;D, είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες ηλικίας 3.5 και 1.5 ετών.

Γεννήθηκα
στην Νίκαια, μεγάλωσα στον Χολαργό και από 16 ετών μένω στο Χαλάνδρι.

Αθλητικά
Οι αθλητικές μου γνώσεις περιορίζονται στο ότι "στο ποδόσφαιρο παίζουν συνολικά 22 παίκτες που τρέχουν πάνω κάτω κλωτσώντας μία μπάλα φορώντας πολύχρωμα σώβρακα".

Υπολογιστές
Πρέπει να ήμουν 5 ετών όταν έμαθα πως υπάρχουν κάποια ηλεκτρονικά κυκλώματα που μπορούν να κάνουν πράξεις και μπορείς να τα προγραμματίσεις να κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Για τα επόμενα χρόνια, το όνειρό μου ήταν να αποκτήσω ένα τέτοιο πραγματάκι. Εκείνα τα χρόνια "παίζω" σήμαινε "διαλύω το παιχνίδι για να δω πως δουλεύει και μετά κάνω άσχετες κατασκευές από τα εξαρτήματα του". Όταν έγινα 14 ετών, απόκτησα τον πρώτο μου υπολογιστή και λίγο καιρό αργότερα έγραψα το πρώτο μου πρόγραμμα. Από τότε οι υπολογιστές αποτελούν ένα βασικό κομμάτι μου. Πλέον περνάω το χρόνο μου κατασκευάζοντας web εφαρμογές σε PHP/MySQL.

Αναζητήσεις
Από πολύ μικρός συνειδητοποίησα πως όλα αυτά που μας μαθαίνουν για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε είναι μπούρδες. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί κανείς δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα, έτσι κάπου λίγο μετά τα 20 αποφάσισα να ανακαλύψω την αλήθεια. Με απασχόλησε η φιλοσοφία, οι θρησκείες, ο αποκρυφισμός και η ψυχολογία. Στο amazon υποψιάζομαι ότι με ξέρουν με το μικρό μου όνομα ενώ στο τοπικό βιβλιοπωλείο για αρκετά χρόνια είχα ειδική έκπτωση... Παρ' όλ' αυτά, με λύπη σας αναφέρω πως μέχρι σήμερα δεν έχω ανακαλύψει σπουδαία πράγματα ;D

Παραβατικότητα
Μέχρι και το γυμνάσιο ήμουν μέλος της τοπικής "συμμορίας" που βασικό λόγο ύπαρξης είχε να σακατευόμαστε με τα ποδήλατα στα βουνά και να παίζουμε μπούφλες με την αντίστοιχη "συμμορία" του Παπάγου.

Πέρασα τα μετέπειτα νεανικά μου χρόνια κατά κύριο λόγο κραιπαλιάζοντας. Κάπνιζα σαν φουγάρο, έπινα σαν νεροφίδα, ξυπνούσα απόγευμα, κοιμόμουν το πρωί, δεν άφηνα θηλυκή γάτα και οδηγούσα μαλλιά κουβάρια ότι είχε κινητήρα ανεξαρτήτως αριθμού τροχών. Εκείνα τα χρόνια νόμιζα πως είμαι άθραυστος / αθάνατος / παντοτινός ;D

Γεράματα
Και ξαφνικά γέρασα! Και καθώς τα γεράματα ποτέ δεν έρχονται μόνα τους, άρχισαν οι ενοχλήσεις κάθε είδους με αποτέλεσμα να αρχίσω να βγάζω από τη ζωή μου ότι δεν άντεχε πλέον το σώμα μου. Έτσι, το τσιγάρο αντικαταστάθηκε από το η/τ, το ποτό από amita, οι ...θηλυκές γάτες από τη γυναίκα και τις κόρες μου και το μαλλιά κουβάρια... ε, κάτι λίγο έχω κρατήσει από αυτό.

Η/Τ
Ανακάλυψα το η/τ πριν από σχεδόν ένα χρόνο διαβάζοντας ένα άρθρο στο blog "γυρίζω και μυρίζω". Εκεί είχε και ένα link για το e-kapnisma το οποίο διάβασα σχεδόν ολόκληρο μέσα σε μία νύχτα. Την επόμενη μέρα αγόρασα το πρώτο μου η/τ (ένα intellicig evo από φαρμακείο) και αμέσως ξέχασα οριστικά το κάπνισμα. Οι καταπληκτικοί άνθρωποι που σχηματίζουν το σύνολο "e-kapnisma" έπαιξαν βασικό ρόλο στο ότι, τελικά, έκανα το άτμισμα χόμπυ και συνεχίζω να το απολαμβάνω ως τέτοιο.

Προσωπικό ρητό
Τη χούφτωσες; Χούφτωστη, χούφτωστη!

Σοβαρά τώρα...
"Δεν έχω ιδέα". Προέρχεται από το "ένα πράγμα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα" χωρίς όμως το παράδοξο του αυθεντικού ;D

Αποσυνδεδεμένος sera

 • **
 • 120
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 20:59 »
Γεια και απο μένα, είμαι ο Μάκης 29+ χρονών κάπνιζα γυρω στα 15χρόνια αλλά βαρέθηκα και είπα να ατμίσω γιατί μυρίζει  ωραία και αισθάνομαι και ωραία.
Όντως εγώ έφαγα φρίκες του στυλ γιατί να μυρίζει το σπίτι μου, τα ρούχα μου κτλ, επίσης ειχανε κάνει μια απεργία τα περίπτερα και σπάστηκα όσο δεν πάει γιατί λόγω δουλειάς δεν είχα προμηθευτεί τσιγάρα και δεν πούλαγε κανένας(τελικά βρήκα βέβαια γιατί πάντα υπάρχουν απεργοσπάστες).
Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής και να είμαι χωρίς να μου επιτρέπουν και να μου απαγορεύουν, απλά κουβαλάω τα υγρά μου plugάρω και στις usb τους φορτιστές φορτίζω και ατμίζω. Και δεν ψάχνω για τασάκια πλέον αλλά μόνο για χαρτιά για να καθαρίσω τα parts και τα υγρά.
Τέσπα. Είναι ακριβό άθλημα αλλά τουλάχιστον χαίρεσαι γιατί μπορείς να modάρεις (Το hardware να χα μόνο τόρνους,φρέζες,κολαούζο,cnc κτλ.) ενώ με τα συμβατικά εννοείτε ότι η μόνη μοντιά που μπορουσες να κάνεις ήταν να βγάλεις το φίλτρο, να βάλεις πιπάκι κτλ ενώ τώρα σκέφτεσαι συνέχεια το τι θα κάνεις για να σε βολέψει να ατμίσεις, στα πόσα volt και μήπως να πάρω εκείνο τ άλλο κτλ. Πάρτα όλα μην αφήσεις τίποτε...........

Αποσυνδεδεμένος Purosvesthras

 • *
 • 13
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 21:40 »
Καλησπερα!!! ;D Ονομαζομαι Σταθης κ ειμαι 20 χρονων. Καπνιζω 2 χρονια κανονικα και αλλο μισο με 1 - 2 πακετα το μηνα... Δεν καπνιζα ιδιαιτερα πολυ.. 14 τσιγαρα τη μερα ομως με ζαλιζε υπερβολικα σε σημειο να ποναει και η κοιλια μου αλλα και το κεφαλι μου μετα απο λιγο και δε μπορουσα να παρω ουτε τα ποδια μου. Ομολογω οτι ειχα ακουσει για το Η.Τ πριν 3 χρονια περιπου.Βεβαια τοτε δεν καπνιζα οποτε δεν εδωσα σημασια περι τινος προκειται. Προχτες ομως.......
Αφορμη για το Η.Τ ήταν μια διαφημιση του Njoy Npro στο σάιτ του greekddl.com --> (για οσους κατεβαζουν) :tongue_smilie: Μπηκα και η σελιδα ηταν τοσο καλοφτιαγμενη οπως παρουσιαζε τα  προιοντα που δεν μπορουσα να μην παραγγειλω. Ετσι λοιπον 1 μερα μετα ηρθε, και το εχω αγαπησει κιολας
Καλη συνεχεια σε οσους ατμιζουν!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος NikFrance

 • *
 • 33
 • Φύλο: Άντρας
  • Τo φόρουμ του Έλληνα Drummer.
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 04:07 »
Νίκος,42+ ετών καταγωγή Κερκυραίος (βουρλισμένος) και από το 1999 στην Γαλλία (Dijon) δημοτικός υπάλληλος (τεχνικές υπηρεσίες) παντρεμένος 2 φορές παρακαλώ, την πρώτη είχα μόλις 17 ετών... έχω ένα παλικάρι 26 ετών και είμαι και παππούς!!!

Και από τον δεύτερο  γάμο μου(και ελπίζω τον τελευταίο) έχω άλλο ένα αγοράκι 27 μηνών!

Είμαι μουσικός(ερασιτεχνικά)παίζω Drums και είμαι και Αερομοντελιστής πολλά χρόνια έχω μεγάλο πάθος!


Πρώην καπνιστής... :sign_oraios:


Αμάν... :sign_op:

είναι αργά πάω για ξάπλες, θα το συνεχίσω άλλη στιγμή... :yawnstretch: :yawnstretch: :yawnstretch:

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1401 222039 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 06:51
από Tem
Dani Box [Ηλεκτρονικά mods] 983 121064 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 15:58
από Nikrom
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 984 134670 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 09:15
από ThioVag
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2919 424987 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 21:22
από Sergios
καλύτερες γεύσεις φράουλας Shake and Vape 28 20308 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 20:55
από anetost
My Flavor Shot Reviews Shake and Vape 1 2044 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 19:30
από chkontog
Steam Train Shake and Vape 191 65087 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 09, 2024, 14:48
από Barbapaidi
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας! Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 1275 222703 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 08, 2024, 00:52
από treloneritis
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 144 44633 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 17:38
από treloneritis
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1883 254277 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 12:41
από ThioVag
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 820 161981 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 04, 2024, 20:25
από Valantis04
Αστοχίες (ανάφλεξη-σκάσιμο) μπαταριών Ιόντων Λιθίου [Μπαταρίες για mod] 104 18561 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 03, 2024, 16:37
από netsplit