Σε αυτό το ποστ θα περιγράφω καθημερινά (σχεδόν) την εμπειρία μου, κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο.
Αποφάσισα να σταματήσω το (Κ)ανονικό (Τ)σιγάρο.
Μόλις έφτιαξα, λοιπόν, ένα ΗΤ και κάθομαι να γράψω αυτό το ποστ! Ο λόγος ?
- Για να υπάρχει η καταγεγραμμένη εμπειρία του αρχαρίου από το Α ως το … ?
- Για να βοηθηθούν μέλη που σκοπεύουν να κόψουν το ΚΤ
- Για προσωπικά ψυχαναλυτικά οφέλη !
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ
50 ετών, 34 χρόνια καπνιστής, δεν το έχω σταματήσει ούτε 1 μέρα.
Ο ύπνος μου έχει αρχίσει να γίνεται προβληματικός από τα χρουτσα χρατσα και διαπιστώνω ότι δεν πάει άλλο…
Είμαι χαρακτήρας πρακτικός , που δεν δίνει φράγκο για την εμφάνιση του προϊόντος.
Πριν από ένα μήνα αγόρασα δύο ΗΤ από e-smoke και κάπνιζα που και που περιστασιακά. Μπήκα και στο παρόν φόρουμ το οποίο ήταν καταλύτης στην ενημέρωσή μου.
Με την εμπειρία του περιστασιακού ατμιστή διαπίστωσα ότι το προϊόν που άτμιζα ήταν κακό για οριστικό κόψιμο του ΚΤ, έτσι παρήγγειλα σε NOBACO
1 σετ black line
2 μπαταριες
2 φορτιστές
2 χ 5 φιλτρα νικοτινη high
2 x 5 φιλτρα free
1 e-legue νικοτινη
1 e-legue free
1 passthrough και 1 E-Case
συνολο 146 €
αυτά θα έρθουν αύριο
ΗΜΕΡΑ 1η
Ο ευγενέστατος κ Κουζής της e-smoke πριν 2 μέρες απάντησε σε ποστ μου και μου είπε να πάω από εκεί ώστε να μου αντικαταστήσει το παλιό e-smoke με νεότερο προϊόν.
Πήγα σήμερα ωρα 6μμ και κάπνισα επί τόπου το τελευταίο συμβατικό καπνό που είχε μείνει στο τσιμπούκι μου! Πιάσαμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για ατμοκαπνίσματα!
Μου έδωσε 1 κιτ EVOlution II (3 μπατ. στα τρία βασικά μεγέθη, 2 ατμ, 5 άδεια φίλτρα, 1 φορτιστή) μου χάρισε επίσης για δοκιμή 1 e-legue VG καραμέλα και 1 PG γεύση ταμπάκο. Επί πλέον αγόρασα 1 pass through.
Στη συνέχεια θα περιγράψω ΕΜΠΕΙΡΙΑ και όχι ΚΡΙΤΙΚΗ αφού νομίζω ότι για κριτική χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνας χρήσης
Η πρώτη εμπειρία από το EVOlution II με το e-legue VG καραμέλα ήταν μαγεία. Απίστευτος καπνός, θαυμάσια γεύση (στις πρώτες τζούρες με ξένισε κάπως, αλλά μετά ήταν τέλεια). Μείον θα έλεγα ότι ήταν το πολύ χαλαρό ως καθόλου κτύπημα στο λαιμό.
Τον 2ο ατμοποιητή τον γέμισα με nobaco low (το ειχα αγοράσει για το παλιό e-smoke, αλήθεια δεν ξέρω πώς να το πω αυτό το ΗΤ, αφού e-smoke λέγεται η εταιρεία και το τσιγάρο δεν έχει καμιά άλλη διακριτική ένδειξη). Στο EVOlution II η γεύση και το κτύπημα δεν είχε καμία σχέση με το παλιό e-smoke, ήταν σαν ΚΤ ! Πάραυτα ο καπνός ήταν λίγο φτωχός.
Φυσικά όλα αυτά με τροφοδοσία pass through ( αφού οι μπαταρίες ακόμα φορτώνουν).
Νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω να μη ξανακαπνίσω…
Αύριο αναμένω εναγωνίως το Black Line και τα καλούδια του …
το pass through είναι μαγεία , δεν νοείται προσπάθεια απεξάρτησης χωρίς αυτό.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ! …..