vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

682 επισκέπτες, 6 χρήστες
aalex, Methodios, maprix, manoslykos, camber, anetost

Ισως οι απόλυτες γευστικές αντιστοιχίες των υγρών Halo Freedom/Smooth/Torque!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Τα αρώματα είναι της TW patriot range, αλλα συγκρίνω την πυκνότητα τους με αυτών της Flavourart και  βρίσκω πιο αδύναμα τα TW patriot range

Υ.Γ.
Δοκίμασα και το absinthe (αψέντι) της TW.
Δεν έχω πιεί ποτέ αψέντι αλλά το άρωμα absinthe μου θυμίζει καλής ποιότητας ούζο και είναι εξαιρετικό.
Τώρα ψάχνω να βρώ ένα άρωμα ψητό χταποδάκι και ένα άρωμα θάλασσα!!!

Υ.Γ. 2
Κάτι που το είχα παρατηρήσει και παλιότερα αλλά είχα ξεχάσει να το γράψω, και ενδιαφέρει τους ατμιστές ατμόπιπας:
Το Freedom (ή m/borough της ΤW Patriot Range) μου θυμίζει ΜΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ καπνό πίπας αμερικάνικου τύπου (καπνά burley κυρίως)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:49 από panos »

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Μάλλον βρήκα το άρωμα καπνού Tribeca :)
http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=619&cat_name=%C1%F1%FE%EC%E1%F4%E1%20LorAnn%20Oils
ακριβά βεβαια τα 5ml->5euro!!! :(

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
Αυτό το "Μαλλί της γριάς" ή cotton Candy το έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου θύμισε tribeca πιο πολύ τσιχλόφουσκα μου θύμισε.
Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά στο άτμισμα....

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Το συγκεκριμένο έχεις δοκιμάσει ή από άλλη εταιρεία.Παίζει το ρόλο του κ αυτό. :)
To ανέφερα,πάντως,γιατί το χαρακτηριστικό του Tribeca είναι πως μοιρίζει σα μαλλί της γριάς...και κάτι ανάλογο σίγουρα δεν είναι ούτε το Ry4 αλλά ούτε και η απαλές γεύσεις καραμέλας...Πιο πολύ θυμίζει καμένη ζάχαρη... :hmmm:
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω,οπότε αν είναι θα μάθουμε σύντομα. ;)

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
Αυτό της Lorann δοκίμασα.
Μάλιστα υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
Είχα δει στο αμερικάνικο forum ότι σε κάποιες εταιρίες (πχ η perfumer's apprentice)
το άρωμα cotton candy είναι καθαρή ethyl maltol το οποίο είναι μια (ακίνδυνη εννοείται για την υγεία) ουσία που (σχεδόν) όλοι οι κατασκευαστές
υγρών για άτμισμα την προσθέτουν στα υγρά τους (ακόμη και τα καπνικά) σαν βελτιωτικό γεύσης και ότι θυμίζει αμυδρά
καμμένη ζάχαρη (όπως κανονικά και το μαλλί της γριάς).
Δυστυχώς της Lorann ενώ είναι πολύ ωραίο σαν γεύση μάλλον δεν είναι ethyl maltol ή δεν είναι σκέτη ethyl maltol
Πάντως είναι μια ωραία μη καπνική γεύση.

Αποσυνδεδεμένος jonybda

• *
  • 49
δεν μπορω να πω τιποτα για το marlboro οπως επισης και για το ryan γιατι απλως δεν εχουν γευση η αρωμα
απο ελαχιστο εως καθολου........
πιστευω οτι ειναι ελατωματικη παρτιδα η οτιδηποτε αλλο μπορει να συμβει δεν ξερω τι να υποθεσω.....
δεν ειναι απλα αδυναμες γευσεις αλλα ανυπαρκτες......
παρακαλω αν εχει συμβει και σε αλλους γραφτε για να ξερουμε τι συμβαινει.... :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
δεν μπορω να πω τιποτα για το marlboro οπως επισης και για το ryan γιατι απλως δεν εχουν γευση η αρωμα
απο ελαχιστο εως καθολου........
πιστευω οτι ειναι ελατωματικη παρτιδα η οτιδηποτε αλλο μπορει να συμβει δεν ξερω τι να υποθεσω.....
δεν ειναι απλα αδυναμες γευσεις αλλα ανυπαρκτες......
παρακαλω αν εχει συμβει και σε αλλους γραφτε για να ξερουμε τι συμβαινει.... :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Για να μου δώσει γεύση που να μοιαζει σαν πολύ αραιό freedom το m/borough έβαλα 15 σταγόνες, και πιθανόν να τις κάνω 20.
Το ryan δεν το δοκίμασα.
Αντίστοιχα στα Flavourart βάζω 4-5 το πολύ σταγόνες. Είναι φοβερά αραιά αρώματα, αλλά αν έχω καταλάβει καλά αυτό πάιζει σε αρκετές εταιρίες στην Αμερική
γιατί θυμάμαι ότι έβλεπα στο Αμερικάνικο forum να μιλάνε για 20% και παραπάνω άρωμα στο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος VirusPlus

• **
  • 168
Υ.Γ.
Δοκίμασα και το absinthe (αψέντι) της TW.
Δεν έχω πιεί ποτέ αψέντι αλλά το άρωμα absinthe μου θυμίζει καλής ποιότητας ούζο και είναι εξαιρετικό.
Τώρα ψάχνω να βρώ ένα άρωμα ψητό χταποδάκι και ένα άρωμα θάλασσα!!!

Επειδή τυγχάνει να εμπορεύομαι αψέντι να σου πω πως το αψέντι κυρίως αρωματίζετε με γλυκάνισο κ μέντα (και η μεντα δν παει τοσο με το χταποδι :laugh1:) οπότε θυμίζει πολύ ούζο, δν βρίσκω λόγο για αγορά αρώματος αψέντι αφού αν στάξεις 1-2 σταγόνες κανονικού αψέντι ή ούζου θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα (απ'οτι έχω δει τα υγρά τα αραιώνουν κ με vodka).

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Για να μου δώσει γεύση που να μοιαζει σαν πολύ αραιό freedom το m/borough έβαλα 15 σταγόνες, και πιθανόν να τις κάνω 20.
Το ryan δεν το δοκίμασα.
...
Στα πόσα ml εβαλες 15 σταγόνες ?

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780

Στα πόσα ml εβαλες 15 σταγόνες ?
Σε λιγότερο από 10ml ίσως 7-8 να είχε το μπουκαλάκι.

Edit:
Παρατηρώ σημερα  (μια μερα μετά) ότι τα υγρά που ετοίμασα έχουν εξασθενημένο άρωμα σε σχεση με χθες... :hmmm:

Επειδή τυγχάνει να εμπορεύομαι αψέντι να σου πω πως το αψέντι κυρίως αρωματίζετε με γλυκάνισο κ μέντα (και η μεντα δν παει τοσο με το χταποδι :laugh1: ) οπότε θυμίζει πολύ ούζο, δν βρίσκω λόγο για αγορά αρώματος αψέντι αφού αν στάξεις 1-2 σταγόνες κανονικού αψέντι ή ούζου θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα (απ'οτι έχω δει τα υγρά τα αραιώνουν κ με vodka).

Ααα γι αυτό μοιάζει με ουζο λοιπόν!
Αν πέσει στα χέρια μου αψέντι θα το δοκιμάσω το κόλπο σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 13:27 από panos »

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
Σε λιγότερο από 10ml ίσως 7-8 να είχε το μπουκαλάκι.

Edit:
Παρατηρώ σημερα  (μια μερα μετά) ότι τα υγρά που ετοίμασα έχουν εξασθενημένο άρωμα σε σχεση με χθες... :hmmm:

Πανο, ειχες αφησει το μπουκαλακι ανοιχτο για ωριμανση?

Παράθεση
Ααα γι αυτό μοιάζει με ουζο λοιπόν!
Αν πέσει στα χέρια μου αψέντι θα το δοκιμάσω το κόλπο σου.

Το αψεντι δεν ειναι λιγο δηλητηριωδες  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
...
... περιέχει έλαιο αψιθιάς, που ανήκει στην οικογένεια των βαρβιτουρικών :o  , μάλλον ...
ψιλοναρκωτικούλι/ηρεμιστικό ;D  θα τό'λεγε κανείς.  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
Πανο, ειχες αφησει το μπουκαλακι ανοιχτο για ωριμανση?
Το έχω ανοικτό (δηλ. χωρίς το βιδωτό καπάκι) όσες ώρες ατμίζω για εύκολο dripping  αλλά μετά το κλείνω..
Τωρα αν εξατμίστηκε απο την οπή του 1mm που έχει το μπουκαλάκι, τι να πώ...

Δεν έχω ιδέα!

Αποσυνδεδεμένος VirusPlus

• **
  • 168

αν κ o.t. όχι δεν είναι φίλε μ, περιεχέι μια τοξική-παραισθησιογόνα (σαφώς πιο ακίνδυνη από την νικοτίνη πχ) ουσία ονόματι thujion σε ελάχιστες ποσότητες ανάλογες αυτών που περιέχουν άλλα ποτά π.χ. campari ή λαχανικά όπως σέλινο κλπ (τουλάχιστον για τα νόμιμα τυποποιημένα τα χειροποίητα είναι άλλο πράγμα). Η μόνη δηλητηρίαση που μπορείς να πάθεις είναι από την υπερκατανάλωση κ από το αλκοόλ όχι το thujion καθώς το αψέντι φτάνει μέχρι 90% αλκοόλ και συνήθως πίνετε με προσθήκη ζάχαρης (λόγο της πικρίλας του) η οποία ανεβάζει κατά πολύ τούς βαθμούς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F