Λοιπόν μετά από μερικές ώρες συνύπαρξης με το transfomer αδιάβροχο modακι της Heatvepe,
ήρθε η ώρα να γράψω ένα μικρο review για οποίον το έχει στα υπόψιν.
Δείχνει στιβαρό εξωτερικά και το καουτσούκ η το άλλο είναι το υλικό,
δείχνει ότι θα αντέξει (ο χρόνος βεβαία θα δείξει ).
Δεν είναι τόσο άσχημο όσο δείχνει στις φώτο άλλα δεν το λες και undercaver vaping.
Η αγορά έχει γίνει με ένα κουπονάκι στα 55 ντολλαρς από GB.
Τα σπειρώματα είναι πολύ καλά και όλα κλειδώνουν εύκολα και γρήγορα .
Για τον πόλο του 510 έχω να πω τα καλύτερα, έχω δοκιμάσει τα πάντα δείχνουν να έχουν εύκολα επαφή ακόμα και μερικοί dripper με πολύ μικρο πόλο που στο παρελθόν είχα θεματακια στην επαφή τους.
Μπαταριά με βυζί δεν χωράει , βιδώνει ο πάτος άλλα όχι τελείως.
Σε λειτουργιά tc ατμιζοντας κανονικά πια δείχνει να λειτουργεί όπως πρέπει ,
έχοντας λίγο υγρό χαμηλώνει τα watt και κρατάει τις θερμοκρασίες στα όρια που έχεις θέσει .
*η αντίσταση έχει πτώση από την αρχή της. πχ αντίσταση π την διαβάζει 0,15 καταλήγει και σταθερά μένει σε 0,13 χωρίς να ξανά αλλάξει.
Σε watt mode με dripper δείχνει να δίνει καλά τα ρεύματα του
και σε σχέση με τα clouporακι (ιistick κ dna30κλωνο)πολύ πιο ευχάριστο ατμισμα .
Και πάμε στα αρνητικά.
1.το tc τρώει σκαλώματα πολύ συχνά για το τι λειτουργιά να έχει (tc η watt).
(Έχει αλλάξει λειτουργιά μόνο του χωρίς να κάνω κάτι)
Αν έχεις wattage mode και κουμπώσεις πάνω νικελίου αντίσταση εάν πατήσεις new coil καμιά φορά σε ξαναπάει σε wattage.
2. άχρηστο test άλλα κάποιοι περίεργοι το θέλουν.cotton burn test,(λες και θα ατμίσουν σκέτο βαμβάκι)
1st try καμένο (όλο).(μάλλον glinch και δεν μπήκε το tc)
2st λίγο απέξω άλλα λειτουργούσε και δεν συνέχισε το κάψιμο.
Δεν είμαι από τους περίεργους με 10 ατμοποιητές ,έναν ήθελα να έχω να δουλεύουμε σε tc να δούμε τι παίζει μιας και κάνω dripping μια τετραετία τώρα λογικά είναι ότι πρέπει για αυτό.[
* η ένδειξη της μπαταρίας εχει θεμα σε tc mode και όχι η μπαταριά τελικά, η ένδειξη πέφτει στην τελευταια μπαρα άλλα δουλεύει εκει για αρκετη ωρα.
σε wattage mode δεν δειχνει να εχει την ιδια συμπεριφορα η ενδειξη της μπαταριας.
Συμπερασματικα αρκετα gliches, και πρέπει να τσεκάρεις συχνά μην αλλάξει settings από μόνο του.
εχω το προβλημα του γρηγορου κλειδοματος (λεπτο)π εχει αναφερθει σε αλλα φορα, μονον σε watt mode σε tc σβηνει μετα απο 50 λεπτα.