Ανοίγω αυτό το θεματάκι μετά από μία έρευνα στο νήμα
Χειρότερη γεύση που έχετε δοκιμάσει. Στόχος, να μαζέψουμε τις πιο φρικτές περιγραφές γεύσεων που μας έκαναν εντύπωση αναγούλας και λοιπά συμπτώματα φρίκης.
Το νήμα θα παραμένει κλειδωμένο και θα ενημερώνεται με τις κορυφαίες ατάκες από το παραπάνω νήμα. Ιδού λοιπόν τα μαργαριτάρια που βρήκα μέχρι στιγμής σε χρονολογική σειρά!
1. Σχετικά χαλαρό, αλλά δικαιολογείται λόγω εποχής!
Το χειροτερο υγρο που ανετα μπορει να χρησιμοποιηθει για να βασανισετε τον χειροτερο εχθρο σας με το να τον υποχρεωσετε να το ατμισει για 5 λεπτα ειναι το EGG LIQUER απο STRATO πραγματικα δεν αντεξα πανω απο 3 ρουφηξιες ηταν εμετικο!!!
Φυσικα το πεταξα και μαζι και το BRANDY και RUM που ειχα επισης παρει απο το ιδιο μαγαζακι (ηταν προσφορα το τριο που σκοτωνει). Τι να κανουμε τα πειραματα δεν βγαινουν παντα σε καλο.
2. Το τηγανόλαδο έχει την τιμητική του, αλλά αυγά???
όντως κάπως έτσι είναι. Πλησίασα τηγάνι στο οποίο είχαν τηγανιστεί αυγά και μου θύμισε RY3 ανεξαρτήτως εταιρείας
3. Να και ο καθαρός (Μάστορα, πως ακριβώς έκανες τη σύγκριση?
)
μολις δοκιμασα το ουισκι της nobbaco επειδη τα vinirette μολις τελειωσαν και νοιωθω σαν να εφαγα TIDE ZK με μπλε και πρασινους κοκους
4. Και ο φαρμακολάγνος!
μακράν το χειρότερο υγρό που έχει φτιαχτεί ποτέ είναι το e-smoke tobacco(άκου tobacco).
σαν να έσταξα depon στον ατμοποιητή
δύο μπανια του έκανα για να ρθεί στα ίσια του και να φύγει η σ@@τίλα.
5. Ο νταλικιέρης, με εντυπωσίασε η ακρίβεια αναφέροντας ακόμα και τη μάρκα!
Το χειρότερο που έχω δοκιμάσει είναι το RY4 από Dekang. Eίχα ξεμείνει το προηγούμενο βράδυ από υγρά και για "καλή" μου τύχη παρέλαβα την επόμενη! Από το ταχυδρομείο άνοιξα το δεματάκι και στο δρόμο γέμισα το τανκ! Μπαίνω στο αμάξι πέρνω φόρα τραβάω μια τζούρα 5 δευτερόλεπτα.... Κόντεψα να λιποθυμίσω.. Γεύση εξάτμισης scania με υποψία γλύκας...
Πλέον με τα χεράκια μου φτιάχνω με αρώματα FA και γλίτωσα
6. Ο οικολόγος - ανθρωπιστής
χειροτερο αρωμα ΜΑΚΡΑΝ και παω στοιχημα δεν υπαρχει αλλο τοσο χαλια, το αρωμα μαριχουανα απο e-cig! EINAI ΑΠΑΙΣΙΟ!!! και μετα ο ατμοποιητης έχει την ιδια γευση για περιπου 2ml υγρου που θα βαλεις μετά! πραγματικά αυτό το αρωμα πρεπει να ευθυνεται και για την τρυπα του οζοντος και την τρομοκρατια..
7. Ο αγρότης
Μακραν το χειροτερο που εχω ατμισει : Ecopure Regular (low) !!!!
Aν και εχω δοκισει μεχρι στιγμης μονο 5-6 e-liquids και συνεχως ψαχνομαι για την γευση που θα μου ταιριαζει γαντι, ακουω Ecopure και τρεχω μακρια!!!!
Οταν ανοιξα το μπουκαλακι μου ηρθε μια οσμη χορταριλας. Οταν δε προσπαθησα να το ατμισω μεταφερθηκα νοερα σε εναν σταυλο που εχει αυτες τις τοοοοσο καταπληκτικες οσμες!!!!
Καθε μερα ανοιγω το μπουκαλακι και το μυριζω μπας και εχει φυγει αυτη η μυρωδια της σταυλο-αλογο-χορταριλας αλλα....... μπαααααααααα!!!
8. Ο νοικοκύρης
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,94.msg65777.html#msg65777
Σφουγγαρίστρα που έχει μείνει βουτηγμένη για καιρό μέσα στο βρώμικο και μουχλιασμένο νερό. Αναδίδει την άσχημη οσμή ακόμα και με κλειστό μπουκαλάκι. Στο άτμισμα μπορεί να θυμίζει και pop corn.......
9. Ο κυνολάτρης
Πολλα απο τα υγρα της halo οταν τα πρωτο ανοιγεις εχουν μια περιεργη εως απαισια μυρωδια αλλα μετα απο καποιες ωρες-μερες με καποια απ αυτα..κολας μαζι τους!
Το bella valente ηταν οτι πιο ασχημο εχω πρωτομυρισει.Σαν να μυριζα υδρωτα σκυλου με ποδαριλα μεσα σε φαρμακαποθηκη
Ουτε σκεψη να ατμισω αυτο το πραμα!
Την αλλη μερα που το εβαλα και μετα απο μισο τανκ που ατμισα αρχιζε να μου αρεσει!σαν ..μαζοχισμος να γευτω τη μυρωδια του δηλαδη!η οποια δεν ηταν ιδια με της πρωτης μερας που το ανοιξα!
Το prime 15 ΔΕΝ καταπινεται ουτε την αλλη μερα!!
10. Απλά
Nτρέπομαι που το λέω, αλλά στο δεύτερο μπουκαλάκι nobacco cigar άρχισα να πιστεύω ότι άτμιζα κάλτσα στρατιώτη μαριναρισμένη σε χρησιμοποιημένα λάδια αυτοκινήτου. Εντύπωση που δεν άλλαξε με αλλαγή μπαταρίας και κάρτο. Μετά από όλους όσους λένε ότι είναι υπέροχο, ψάχνω να βρω τι πάει στραβά με μένα.
11. Ο ποδολάγνος
To Captain Jack της HALO, με μυρουδιά απο μύκητες μεταξύ των δακτύλων του ποδιού. Βαρβατίλα άρωμα...
12. Κάτι τέτοιες περιγραφές είναι ο λόγος που άνοιξε αυτό το νήμα
Ξέρω θα παραξενευτείτε...
Halo Tribeca, Halo Torque και Halo Freedom!
Και γενικά, υγρά Halia δεν ξαναπαίρνω!
Τη μία μέρα έτσι, την άλλη γιουβέτσι!
Το Tribeca ξεκίνησε με γεύση καμένης καραμέλας, την άλλη μέρα είχε γεύση βουτυρωμένου pop corn, και από τότε και μετά μία ξινόπικρη καρβουνίλα!
Το freedom έχει γίνει σαν να καπνίζεις τσιγάρο που είχε στο στόμα της γκόμενα με φτηνό κραγιόν!
Το torque έχει πάρει γεύση μουσκεμένης κάλτσας Γερμανίδας Κομ#&νίστριας! Ένα συνονθύλευμα νοτισμένης ποδαρίλας και καμμένης τρίχας!
Τι διάολο κάνουν εκεί στη Halo; Τις μασχάλες τους αποστάζουν;
13. Ο αναλυτικός
Φίλε μου Άρη, επειδή δεν ήμουν αρκετά περιγραφικός:
1. Βρες ένα παλιό έπιπλο στο υπόγειο, με σαπισμένα/ μουχλιασμένα ξύλα.
2. Κόψε από αυτά και φτιάξε έναν σωλήνα
3. Άναψε μια φωτιά με ξύλα βαμμένα με λαδομπογιά
4. Βάλε το ένα άκρο του σωλήνα πάνω από τη φωτιά και το άλλο στο στόμα σου.
5. Ρούφα
6. Συγχαρητήρια, έχεις Pregio!
14. Και κάποιος άλλος ανέφερε το συμπαθέστατο ζωάκι αλλά πιο ήπια
ρε κατι συμβαινει με τη halo. Οταν δοκιμαζω τριμπεκα μου ερχεται να ξερασω, αλλα το φριντομ με ξετρελανε πριν ενα μηνα και τα καταπια τα 30 εμελ σε χρονο dt 200 ( το WR). Oποτε το ξανα παρηγγειλα τωρα ο χριστιανος και μολις το ατμισα, απο την πρωτη τζουρα μουρθε γευση ψοφιου σκατζοχειρου που τον πατησες καλοκαιριατικα και κολησε στον λασπωτηρα του αγροτικου. Δεν μπορει κατι συμβαινει και υποψιν οτι με αυτο ημουν ξετρελαμενος.Θα προσπαθησω να το αφησω να ωριμασω μερικα χρονια ωσπου να ξεβρωμισει και θα επανελθω με νεες εντυπωσεις το 2017.
15. Λιτός και απέριττος
Latakia ή αλλιως Skatakia!
16. Κι άλλος
Virginia μακράν βρομερή κάλτσα τούρκου ψαρά...
17. Και ένα δικό μου (ακόμα το θυμάμαι
)
Όταν πήρα τα πρώτα μου αρώματα προς χρήση DIY από FA, παρήγγειλα και το Chestnut, με την προοπτική να το χρησιμοποιήσω σε μίξεις και όχι σκέτο. Κάτι σε τσουρέκι Τερκενλής, μήλο-κάστανο κλπ.
Ευτυχώς έφτιαξα μόνο 5 ml χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο άρωμα, και από τότε το έχω στο συρτάρι. Και αν μπει κλέφτης σπίτι, του το πετάω και ψοφάει.
Ειλικρινά, ήταν σαν να ατμίζω κάλτσες φαντάρου μετά από 10χλμ ανηφορική πορεία στα μέσα Αυγούστου!
Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτομαι!
18. Ακριβέστατη περιγραφή
Mellow Sunset FA. Σε αρωμα.
Με καμμιά αναλογία, με κανένα συνδυασμό βάσης, με καμμιά Παναγία!
Εχω το αρωμα κανα εννιάμηνο και το κοιτάω.
Αρωμα ώριμης αντιβίωσης, με νότες λιπάσματος σε φρέσκο κοκκινόχωμα.
καταναλώνεται με συνάχι.
19. Σεμνά και ταπεινά
Gina ... Σα να καπνιζεις τσουκνιδα....
20. Κορυφαία ατάκα
Mολις τραβηξα 2 τζουρες απο enjuice premium Burley 18 mg νικοτινη..
Αν ποτε εφτιαχναν τουρσι απο σανό, αυτη τη γευση θα ειχε
21. Διαφωνώ κάθετα, αλλά ΑΨΟΓΟΣ!
TRIBECA
Γαλακτομπούρεκο ξεχασμένο σε σκυλόσπιτο στον καύσωνα!!!
22. Εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο!
συμφωνώ απόλυτα
γεύση κοκύτης (Image removed from quote.)
23. Και πάλι
χαχα.... κι έβλεπα τόση ώρα να θάβετε τα ιταλοαμερικάνικα υγρά κι αναρωτιόμουν αν ήμουν μονο εγώ η περίεργη που έπεφτα σε κώμα με τα κινεζοπολωνικά καπνικά....
Ολα ανεξαιρέτως (τη liqua δεν τη θεωρώ κινέζικη ως προς τις γεύσεις) όσα δοκίμασα με έκαναν να αναρωτηθώ αν τα φτιάχνουν με αποβλητα βυρσοδεψείου καλά ωριμασμένα στην έρημο της Σαχάρας.