vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

260 επισκέπτες, 6 χρήστες
ZoeM, kkoumas, vasim, Tem, ThanosKts, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Συνδεδεμένος kkoumas

• 764
  • Φύλο: Άντρας
  • DON'T PANIC
Τα TNT ειναι NET ρε παιδες;

Ναι, έχω δοκιμάσει το spitfire (latakia) και τώρα ατμίζω το dallas.
Ωραία και τα 2.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Καλησπέρα φίλε Οβαλίου, χτες δοκίμασα και εγώ το σπιτφάιρ ωραίο είναι όντως, το ντάλας 2 λόγια σε παρακαλώ σε σχέση με αυτό? Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
μου εφτιαξε ενα φιλαρακι 2 diy υγρα,ενα castle long κλωνο και μια λεμονοταρτα,χρησιμοποιει tpa αρωματα,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε σχεση με τα snv υγρα,εχω πολυ πιο λιγα καταλοιπα και πολυ καθαροτερη αντισταση,ξερουμε που οφειλετε αυτο?

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 750
σίγουρα το ποσοστό γλυκαντικου που έχει η συνταγή .
τα αρώματα,τόσο η μάρκα,δύο ίδιες γεύσεις διαφορετικών εταιριών μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στη μακα και το προφίλ της συνταγής ένα μπισκότο σχεδόν πάντα είναι ένα βρώμικο υγρό σε αντίθεση με ένα φρούτο πχ

μου εφτιαξε ενα φιλαρακι 2 diy υγρα,ενα castle long κλωνο και μια λεμονοταρτα,χρησιμοποιει tpa αρωματα,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε σχεση με τα snv υγρα,εχω πολυ πιο λιγα καταλοιπα και πολυ καθαροτερη αντισταση,ξερουμε που οφειλετε αυτο?
Μπορείς να μας δώσεις την συνταγή του castle long?  Πες μας και αν σου άρεσε

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
θα τον ρωτησω,αν και νομιζω οτι και αυτος απο τις συνταγες που ειναι αναρτημενες την εφτιαξε,ωραιο ειναι αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν ειναι τοσο καλο οσο το αυθεντικο,παντως πλησιαζει.

Αποσυνδεδεμένος norton

• **
  • 318
Αυτη κανω εγω αν σε ενδιαφερει και ειναι πολυ καλη.
Αυτην φτιαχνω δεν την εχω διμιουργησει την συνταγη την βρηκα εδω μεσα και απο οτι θυμαμαι ηταν και πολυ δημοφιλης.
Castle long

Acetyl Pyrazine (TPA)1.5%

Brown Sugar Extra (TPA)1%

Coconut Extra (TPA)1.5%

Kentucky Bourbon (TPA)2.5%

Toasted Almond (TPA)1.5%

Vanilla Bourbon (TPA)1%

Vanillin   1  %

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 26, 2021, 18:36 από norton »

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
Κλασσική συνταγή που όμως δεν καταφέρνει να προσεγγίσει το αυθεντικό υγρό.

Θέμη έχεις κάποια καλύτερη-νεότερη? στο ιδιο προφιλ εννοείται

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 622
  • Once`s your gone you can't come back .
Κάποια στιγμή επίσης πρέπει να δοκιμαστούν και αυτά :

(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Το reserve μπήκε σε διαδικασία ωρίμανσης .
Θα το αφήσω δυό μέρες μόνο με pg καί μετά συμπληρώνω vg .
Τέλος Μαρτίου θα υπάρχει η πλήρης εικόνα του υγρού ,
αν καί με το πού το άνοιξα , το πούρο καί ο καπνός βγήκαν πολύ έντονα . 
Μετά την προσθήκη της pg , γλύκανε .
Με το el puro , ήταν διαφορετική η κατάσταση . 
Όταν το άνοιξα , ήταν τελείως άοσμο .
Μετά την επαφή με την pg , έβγαλε το πιό λεπτό άρωμα πούρου που έχω μυρίσει .
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να προκύψει υποτονικό . 
Όπως καί να έχει θα φανεί . Καί αυτό , δύο μέρες σε pg καί μετά vg . 50-50 .

Καλησπέρα φίλε Οβαλίου, χτες δοκίμασα και εγώ το σπιτφάιρ ωραίο είναι όντως, το ντάλας 2 λόγια σε παρακαλώ σε σχέση με αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρα θα το ξαναπάρω, πολύ ωραίο και ελαφρύ πουράκι. Αρωματικό ελαφρώς, και από τα ΝΕΤ που έχω δοκιμάσει αυτό μου φαίνεται το λιγότερο "γλυκό".

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 675
Έχω μια διαφορετική λίγο από alltheflavors νομίζω. Αν κ δεν είμαι αυτού του προφίλ μου άρεσε αρκετά.

Vanilla Bourbon /2%

Brown sugar /0,75%

Coconut candy /3%

Kentucky Bourbon /2%

Toasty Almond /3%

French Vanilla /3%

Sweetener /1%

Αντί για coconut candy βάζουμε αν θέλουμε coconut Extra.

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
Αντώνη όχι. Μόνο την κλασσική συνταγή που αναφέρθηκε παραπάνω είχα κάνει στο παρελθόν. Αλλά δεν με ικανοποίησε ποτέ.
Γενικότερα όλες οι προσπάθειες αντιγραφής του castle long είναι αποτυχημένες. Και δεν υπάρχει κάποια που να εξαιρώ.

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Σίγουρα θα το ξαναπάρω, πολύ ωραίο και ελαφρύ πουράκι. Αρωματικό ελαφρώς, και από τα ΝΕΤ που έχω δοκιμάσει αυτό μου φαίνεται το λιγότερο "γλυκό".

Σε ευχαριστώ πολύ, το Strike που έχω με μπουχτισε λίγο και το Spitfire καλό είναι αλλά δεν με ενθουσίασε. Θέλω ένα που να έχει λίγο άρωμα πιπας αλλά να μην γλυκίζει έχεις δοκιμάσει κανένα από τα Tnt που να είναι κάπως έτσι? Νομίζω Cavendish είναι ο καπνός πιπας αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19949 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 927 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877224 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905197 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518372 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1496 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700778 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445697 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto