Αν και με προλαβε ο παλιος καλος μου φιλος Στελιος, θα πω κι εγω τις πρωτες μου εντυπωσεις.
Καταρχας να σας πω τι εχω οτι εχω παρει 2 eVod και 2 κεφαλες 2,4Ω.
Ξεκιναω απο τα βασικα.
Σε vamo και lava θελει ανταπτορα. Αν και η κεφαλη χωραει, το σωμα ειναι ελαφρως πιο παχυ με αποτελεσμα να μην χωραει να κατεβει και να βιδωσει οσο χρειαζεται για να κανει επαφη.
Στο evic χωραει μια χαρα. Διαβαζει την αντισταση νωρις και δεν χρειαζεται τραβηγμα ο πολος. Αν το βιδωσεις μεχρι τερμα η τζουρα γινεται πολυ σφιχτη.
Γεμιζοντας και τους 2, μερος του υγρου παγιδευεται στο επιστομιο και μενει εκει. Δεν ερχεται στο στομα ομως διοτι ειναι απο τη μεσα μερια.
Ο ενας εκ των 2 ατμοποιητων (δυστυχως ο ασημενιος που μου αρεσει περισσοτερο), με οποια κεφαλη και αν του εβαλα εχει σαφες και τεραστιο προβλημα υπερτροφοδοσιας και διαρροων. Καθε 2 λεπτα ακουω μπουρμπουλιθρες, τον βγαζω και ο κονεκτορας ειναι ΟΛΟΣ γεματος υγρο. Ο δευτερος δεν εμφανιζει τετοιο προβλημα ουτε στο ελαχιστο, επισης δοκιμασμενος και με τις 4 κεφαλες.
Απο αρχικη γευση και χτυπημα ειναι αναλογο του Τ3. Ελαφρως καλυτερη γευση με την κεφαλη 2,4Ω. Στην πορεια φαινεται πως καλυτερευει και ξεπερνα τον Τ3 (τις παρτιδες που εχω εγω) ο οποιος δεν στρωνει, η στρωνει ελαχιστα με την παροδο του χρονου.
Αρχικο συμπερασμα:
Ενας αρκετα καλος ατμοποιητης, εχει αποβαλει μερικα απο τα σφαλματα του Τ3, δεν ειναι τοσο αγγουρι οσο ο Τ3, επισκευαζεται με βαθμο ευκολιας vivi nova, αλλα παρ'ολα αυτα φαινεται πως κι εδω θα παιζουμε λοττο μην μας κατσει κακη παρτιδα. Αν ειχα παρει μονο τον ασημενιο, τωρα θα ειχα απογοητευτει απο το μεγιστο προβλημα των διαρροων. Αν ειχα παρει μονο τον μαυρο που παιζει σωστα, τωρα θα ημουν ενθουσιασμενος και θα σας εγραφα εγκομιαστικα σχολια. Επειδη ομως πηρα 2 και ο ενας ειναι χαλια παραμενω επιφυλακτικος.
Αρα, ο καλος evod ειναι πραγματι πολυ καλος, ο κακος evod ειναι για πεταμα.