Με την 1,8Ω εχει καλυτερη καταναλωση, με τη 2,4Ω ειναι ρουφηχτρα.
Κι εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο γευση.
Γενικα ειναι παρα πολυ καλος εργοστασιακος ατμοποιητης που εχει τα προτερηματα ενος bottom coil, ειναι ευκολος στη χρηση και στη συντηρηση.
Καποια θεματακια τα εχει. Το μη αφαιρουμενο επιστομιο ειναι ενα θεμα τουλαχιστον ως προς τον καθαρισμο.
Επισης, το οτι το επιστομιο ουσιαστικα ειναι μερος του τανκ εχει ως αποτελεσμα αν τον αφησεις αναποδα (και χωρις βιδωμενη κεφαλη για να πεις οτι στραγγιζει) για 2-3 λεπτα θα δεις οτι στο σημειο που τον αφησες εχει υγρο, περισσοτερο απο οσο θα οφειλοταν σε υδρατμους κλπ, πραγμα που σημαινει οτι το επιστομιο-ουρα του τανκ χανει. Αν τον αφησεις κανα δεκαλεπτο θα δεις λιμνουλα.
Διαρροες δεν ειχα στον πολο απο την ωρα που εβαλα ανταπτορα, πλην της πρωτης φορας που τον εβαλα στο τσαντακι οπως ηταν βιδωμενος στο evic και οταν τον εβγαλα ηταν λουτσα. Απο τοτε οταν ειναι να βγω εξω τον ξεβιδωνω και τον εχω χωριστα.
Τεσπα, ειναι ενας ατμοποιητης που απο αποδοση ειναι ο καλυτερος εργοστασιακος που εχω δοκιμασει, εχει τα χουγια του τα οποια ομως μπορεις να τα αποφυγεις.