Εμένα που και που μου κάνει κανένα μπουκωματάκι με πεσμένη γεύση. Και το κάνει κυρίως με το που τον γεμίζω τέρμα. Εντόπισα όμως τη λύση. Πριν γεμίσω, ρολάρω τη βάση με πάνω το ανταλλακτικό, σε χαρτί κουζίνας. Έτσι στεγνώνει κάπως το φιτίλι και δεχεται καλύτερα το γεμισμένο με υγρό σώμα του ατμοποιητή.
Μου έκανε κάτι πάλι πριν από λίγο και πλέον ξεπερνά τα όρια του τυχαίου κ πρέπει να το αναφέρω.Προχθές πάω να κουμπώσω μια φρεσκοφορτισμένη ego, και με το που πάω να ατμίσω πατάω το κουμπί, ανάβει μια φορά κ μετά τίποτα. Έπαψε να λειτουργεί. Δοκίμασα διάφορα, συνέχισε να μη λειτουργεί και λέω πάπαλα η μπαταρία. Δεν το πολυσκέφτηκα κ την πέταξα μιας κ την είχα απο το καλοκαίρι. Λογικό μου φαινόταν να είχε φαει τα ψωμιά της.Κουμπώνω πάνω μετά μια φρεσκοφορτισμένη από την ίδια καλοκαιριάτικη φουρνιά μπαταριών, τα ίδια και αυτή. Ανάβει μια φορά κ μετά τίποτα. Τί διάολο λέω, ίδια ημερομηνία λήξεως έχουν; Ακολουθεί κάδος και σε αυτή μιας και ότι κι αν έκανα, δεν ξαναλειτουργούσε. Μου κόβει και αλλάζω αντίσταση σε περίπτωση που είχα πέσει σε ελλατωματική που για κάποιο λόγο μετά απο μέρες βραχυκύκλωνε τις μπαταρίες, βάζω ολοκαίνουρια μπαταρία και όλα καλά.Αμ δε! Σήμερα μετά από φορτιση αυτής της μπαταρίας, την βάζω πάνω και μου κάνει το ίδιο! Προσπαθω με καθαρίσματα και πατήματα να την επαναφέρω, αλλά τζίφος. Νεκρό το λαμπάκι κ δεν έδινε ρευμα. Μου μπαίνει η ιδέα να τη βάλω πάλι στο φορτιστη, τη βάζω, αρχίζει να αναβοσβήνει το λαμπάκι, ξεκινάει η φόρτιση κ ξαναζωντανευει η μπαταρία!!! Την βάζω στον ατμοποιητή κ πλέον δουλευει κανονικά!Μου εξηγείτε παρακαλώ τι μπορεί να συμβαίνει, γιατί μου φαίνονται λίγο κουφά όλα αυτα; Φταίει μήπως η σχεδίαση του ατμοποιητή και βραχυκυκλώνει; Έχω ελλατωματική βάση στον ατμοποιητη, ή τον Δια στον ωροσκόπο μου;