Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

410 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, pirate, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 852475 φορές)

Αποσυνδεδεμένος babistsif

• e-non ατμιστής
  • *
Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας αλλα εκτος απο το istick κ το nautilus κ το υγρο θα χρειαστω κατι αλλο?κατι που να εχω για καβατζα λογο νησιου?

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντιστασεις και τι αλλο χρειαζομαι?

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 10, 2016, 12:04 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος izamel

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
Μπολικες αντιστάσεις γιατί μπορεί να πεσεις σε ελαττωματική και υγρά. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις και μια σκέτη νικοτινούχα βάση. Βγαίνουν σε μπουκαλάκια των 100ml και είναι χωρίς γεύση.
Ετσι στην περίπτωση που μείνεις απο υγρό, να έχεις να ατμίζεις απο την βάση, για να μην ανάψεις τσιγάρο μέχρι να έρθει η παραγγελία του υγρού σου.
Πάρε μια πράσινη 18αρα ή 12αρα pink mule. Η nexxton έχει και μεγάλη ποικιλια σε υγρά, ρίξε μια ματιά.

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
Υπολόγισε περίπου ότι θα αλλάζεις αντιστάσεις ανά 20ml πάνω-κάτω και αναλόγως την ποσότητα υγρών που θα πάρεις πάρε και αντιστάσεις!καλό θα είναι να έχεις καμιά αντίσταση καβάτζα!πάντα ξεμένεις τις πιό ακατάλληλες στιγμές!!!!

Αποσυνδεδεμένος savo

• Φουγαροκαραβάνα
Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας αλλα εκτος απο το istick κ το nautilus κ το υγρο θα χρειαστω κατι αλλο?κατι που να εχω για καβατζα λογο νησιου?

Σε πιο νησί βρίσκεσαι αν επιτρέπεις?

• e-non ατμιστής
  • *
Αιγινα

Αποσυνδεδεμένος marathess

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Φύλο: Γυναίκα
Νεοεισερχομενοι στο ατμισμα ριξτε μια ματια και εδω ->http://www.ecig.gr/hlektronika-tsigara/eleaf-ijust-start-plus.html
Το εχω λιγες μερες και ειναι απιστευτα μικρο με καλη αυτονομια μπαταριας και πολυ καλη αποδοση...αν και 1.5 χρονο στο ατμισμα εχει "κολλησει" στο χερι μου!!!
Εχει αντιστασεις 0.75ω,1ω , 1.2ω και 1.5ω απο ψιλοπνευμονικες εως σφιχτη τζουρα τσιγαρισια

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Το συγκεκριμενο το δοκιμασα τυχαια σε ενα καταστημα, το ειχε μια κοπελα, μου εδωσε να δοκιμασω και εμεινα, σκεφτηκα εκεινη την ωρα μακαρι να υπηρχαν τετοια σετ εκκινησης πιο παλια, πολυ δυνατο και κομψο εργαλειο

• e-non ατμιστής
  • *
Καλησπερα παιδια!πηρα τελικα το 30 της eleaf με το nautilus και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Θεκω να με βοηθησετε στο εξης, με ποσα watt-volt να εχω τις αντιστασεις 1.6 και 1.8 για να μην γινει καμια στραβη?

Αποσυνδεδεμένος spoon

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Ολες οι αντιστασεις γραφουν πανω σε τι ευρος βατ ή βολτ δουλευουν. Ξεκινα απο το χαμηλοτερο οριο που δινει η αντισταση και ανεβαινε σιγα-σιγα μεχρι εκει που θα σε ικανοποιει εσενα προσωπικα.

Αποσυνδεδεμένος grigorios

• e-lights ατμιστής
  • *
  • keep vaping
    • GrigoriosMoraitis.com
Για τις αντιστασεις που αναφέρεις το λογικό είναι 9 - 10 w. Οι αντιστάσεις γράφουν επάνω τους ένα προτεινόμενο εύρος. Ξεκίνα από χαμηλά και ανέβα μέχρι να βρείς τα watt που σε ικανοποιούν καλύτερα. Μην ξεπεράσεις τα προτεινόμενα watt γιατί θα κάψεις την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
Καλησπερα παιδια!πηρα τελικα το 30 της eleaf με το nautilus και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Θεκω να με βοηθησετε στο εξης, με ποσα watt-volt να εχω τις αντιστασεις 1.6 και 1.8 για να μην γινει καμια στραβη?

Δες εδώ έναν καλό μπούσουλα για τα watt που «πρέπει» να χρησιμοποιούμε ανάλογα με την αντίσταση μας (κι εδώ την εξήγηση).
Μπούσουλας, έτσι; Όχι θέσφατο... ;)

• e-non ατμιστής
  • *
Ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος akilleas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
Ο Ναυτίλος, με τον οποίο ξεκίνησα και εγώ, είναι η καλύτερη λύση για να αρχίσει κάποιος το άτμισμα. Καλή κατανάλωση, πολύ καλό ντουμάνι και άριστη γεύση.

sent from my Amstrad CPC6128

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Xαλάνδρι
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Και ο Tron με τις CLR κεφαλές είναι πολύ καλή επιλογή... Και δεν σπάει.

Huawei & Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Θασος
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου

να κοιτας να μην υπερβαινεις τα 4 volts  δεν ειναι νομος αλλα ετσι συνηθως λεω σε νεους που θελουν να αρχισουν το ατμισμα και  θαρρω εισαι καλα ... να ανεβαζεις τα watts  μεχρι να δεις τα volts  να ειναι κατω του 4 volts  .. εσυ βεβαια μπορεις να αποφασισεις αργοτερα τι θα κανεις

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2730 737242 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 17, 2025, 20:07
από Aoratix
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 443 96659 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 23:20
από Tem
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12308 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403256 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6793 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3531 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 385880 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271368 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 745648 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272428 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 705037 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos