Ναι απλά καλό είναι να τα λέμε όλα και να μην πετάμε ένα ξερό "πάρε αυτόν" και τέλος...
Αν εγώ έπαιρνα τον subtank mini ας πούμε απο την αρχή, που δεν ήξερα καν πως να πάρω πνευμονική τζούρα, θα έβηχα απο το πολύ ντουμάνι και την τόσο αεράτη τζούρα που θα το παρατούσα και θα ξαναγυρνούσα στον καπνό μου σίγουρα! Εσύ ναι, είχες κάνει ένα - δύο περάσματα πριν, είχες μια ιδέα, θα έλεγα πήγες πιο εύκολα στον subtank και καλά έκανες, ειδικά απο τη στιγμή που σε ικανοποίησε πλήρως!
Τα λέω αυτά γιατί απο ότι έχω καταλάβει, αν κάποιος που ξεκινάει τώρα απο το μηδέν, αν δεν έχει διάθεση να το ψάξει το θέμα ιδιαίτερα, πρέπει σίγουρα να έχει κάποιον έμπειρο με διάθεση να τον καθοδηγήσει. Και δε λέω απαραίτητα για κάποιο φίλο, αλλά απο τον πρώτο πωλητή που θα πέσει μπροστά του!
Τώρα το offtopic...ok...ξεκινήσαμε να μιλάμε για φίλο σου που ξεκινάει τώρα...οπότε δεν ξεφύγαμε και πολύ!
Συμφωνώ απόλυτα στο οτι ο κάθε ένας έχει εντελώς διαφορετικές ανάγκες και για να κρατηθεί στο η.τ. χρειάζεται αυτό που θα πάρει να τον καλύπτει 100% (έστω για αρχή). Αλλά αν είσαι εντελώς καινούριος και θέλεις απλά κάτι να σου υποκαταστήσει αυτή τη συνήθεια, δε θα το αναλύσεις και πολύ νομίζω, εγώ τουλάχιστον δεν το έκανα...τα μόνα μου κριτίρια ήταν το μέγεθος, η αυτονομία και το υγρό. Ούτε οι αντιστάσεις, ούτε τα σύρματα, ούτε οι αεράτες τζούρες και τα ντουμάνια
EDIT: Επειδή ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα μου φάνηκα λίγο επιθετικός, καμία σχέση ε! Sorry αν βγήκε κάτι τέτοιο...συζήτηση κάνουμε και απλά πρόσθεσα κάποιες δικές μου παρατηρήσεις!