έχεις δίκιο για το γεγονός ότι μέσα στο site μπορεί κανείς να βρεις πολλές πληροφορίες απλά να σου εξηγήσω ότι όλα αυτά που γράφονται με τα χαρακτηριστικά για τα η.τ για ατμοποιητές κτλ σε μένα τουλάχιστον είναι άγνωστα. πριν ζητήσω την βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα, διάβασα αρκετά άρθρα που έχετε δημοσιεύσει αλλά ένιωσα τόσο μπερδεμένη όσο και όταν χρειάστηκε να αλλάξω το laptop μου!!!!
πάντως η αλήθεια είναι ότι δεύτερη μέρα στο forum και έχω ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα και για αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους !!
Δε κάνει τίποτα.Θα σου φανούν όλα ευκολότερα όταν δεις και χρησιμοποιήσεις μόνη σου για πρώτη φορά το η/τ.Θεωρώ πως πιο εύκολο είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς η/τ παρά κινητό smartphone...
Δε τα ανέφερα αυτά για να μη ρωτάτε και να μη βοηθάμε αλλά είναι άλλο πράγμα η συμβουλή και η βοήθεια και τελειώς διαφορετικό το θέμα επιλογής κάποιου προς κάποιον άλλο.
Τώρα για αρχή,ειδικά αυτή τη περιοδο,έχουν βγει και συνεχίζουν και βγαίνουν η/τ πιο απλοϊκά και σχεδόν απροβλημάτιστα ή τουλάχιστον με πάρα πολύ λιγότερα απ ότι στο παρελθόν.
Tώρα ως προς την επιλογή,είναι πλέον καθιερωμένα στο χώρο τα eGo-ειδή τα οποία έχουν μια πληθόρα ατμοποιητών ως επιλογές.Αλλά 2-3 είναι τα καλύτερα και αυτά είναι το eGo-w,Giant(giantomizer) και το πολύ γνωστό best seller eGo-T(το κλασσικό όχι τύπου B).Για να επιλέξεις ένα απ τα 3 πρέπει να σου περιγραφθούν τα θετικά και αρνητικά του καθενός ξεχωριστά τα οποία είναι γραμμένα σε 3-4 θέματα εδώ στο φόρουμ,που αν διαβαστούν είμαι κατα 99,9% σίγουρος πως θα βοηθήσουν στο όποιο δίλλημα υπάρχει.
Αυτά και πάλι...
Κάντε την αρχή και τα υπόλοιπα έρχονται σχεδόν μόνα τους...