καλησπέρα..
είμαι καπνίστρια πολλά χρόνια και εδώ και ένα χρόνο δουλεύω πολύ έντονα την ιδέα να το κόψω κυρίως γιατί νομίζω ότι το βαρέθηκα και δεν μου προσφέρει τίποτα ( ένα τσιγάρο απολαμβάνω όλο και όλο, αυτό με την πρώτη γουλιά αλκοόλ).
παλιά το η.τ δεν το θεωρούσα πολύ καλή ιδέα μάλλον γιατί ντρέπομαι να εμφανίζομαι με μια συσκευή στο στόμα αλλά το έχω απενοχοποιήσει. Καθώς θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι η συνήθεια του χεριού (κομπολόι ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει βοηθήσει) είπα να το πάρω.
και φτάνω στο δια ταύτα: ποιο επιλέγω;
θα σας πω τα κριτήρια μου μπας και σας το κάνω πιο εύκολο:
- να μην είναι πολύ ακριβό
- δεν με ενδιαφέρει να είναι βαρύ με την έννοια του να με καλύπτει σε νικοτίνη και τα λοιπά αλλά να μην είναι και τύπου slim συμβατικού τσιγάρου απλώς να αναφέρω ότι πλέον καπνίζω ελαφρύ καπνό - αλλά κάνω πολλά τσιγάρα.
- να μπορώ να το προμηθευτώ αυτό και τα εξαρτήματά του εύκολα και γρήγορα - σήμερα αύριο θα θελα να το έχω

- να μην χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση ή καθαρισμό καθώς τα αμελώ πολύ όλα αυτά!
Προς το παρόν αυτά
Να αναφέρω ότι έχω διαβάσει τα διάφορα άρθρα απλά επειδή είμαι συγκλονιστικά άσχετη δεν κατέληξα πουθενά!!!!
ευχαριστώ πολύ !!