σορρυ ρε παιδια, αλλα δεν εβγαλα ακρη.
σε λιγο ξεκιναω να παω να παρω για πρωτη φορα ενα, και δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε το αρθρο.
δεν ειμαι απ αυτους που θα ανοιξουν 10 τοπικ με ερωτησεις. προσπαθησα να βρω οσες πληροφοριες μπορουσα εδω μεσα, οι οποιες ειναι πραγματι πολλες αλλα.. διασπαρτες.
και μπορει ολοι εσεις που ειστε παλιοτεροι στο σπορ και ξερετε που να ψαξετε, να τις βρισκετε ευκολα αλλα, ενας νεος στον χωρο χανεται..
θα ηταν καλο λοιπον ενα τετοιο τοπικ να ειναι πιο πληρες (δεν το απαιτω, λεω αν καποιος εχει χρονο και διαθεση να το κανει), να εχει υποκατηγοριες καπνιστων και συσκευων και να σε ξεμπερδευει αντι να σε μπερδευει..
καπου διαβασα αυτο:
http://hlektronikotsigaro.blogspot.com/2011/01/blog-post_5848.htmlτο οποιο δεν ξερω ποιανου ειναι, αλλα τουλαχιστον ειναι απλο στην λογικη και την δομη του.
αντιθετα, εδω ειδα μονο δυο μαρκες, και μαλιστα δεν εβγαλα και ακρη σε ποια προιοντα αναφερονται.. (λεει ο φιλος πχ ego t.. ποιο ego t? απ οτι καταλαβα υπαρχουν πολλα.. ή μηπως κανω λαθος?

)
δεν ειδα πουθενα το γκαμουτσι, αρα μαλλον οι περισσοτεροι απο σας δεν το χρησιμοποιειτε.
στο τελος το αρθρο αναφερει και μια εταιρια GIANT, για την οποια ουτε την ξερω, ουτε γραφει κατι παραπανω..
θελω να πω μ ολ αυτα οτι, αν πραγματικα θελετε να μας βοηθησετε τωρα που ειμαστε "κατσικια" με το θεμα, θα πρεπει να μιλατε στην γλωσσα μας και οχι στην δικια σας..
εγω πχ καπνιζα περιπου 35 τσιγαρα την μερα.
θελω κατι να με χτυπαει στον ουρανισκο, να βγαζει καπνο, να μην χαλαει, να εχει επιλογη καλης μπαταριας και να χει μια ποικιλια ωστε αυριο μεθαυριο που θα γινω παλιος να φτιαχνω μονος μου και τα υγρα.
υπαρχει? ή θα πρεπει να παω σε δυο συσκευες?
παντως, επειδη δεν βγαζω ακρη, μαλλον με βλεπω στην ego-t
φιλικα
Σταυρος