Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

511 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, camber, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 832762 φορές)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• Φουγαροκαραβάνα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
  :hmmm: αυτο μου θυμιζει κατι?  :hmmm: :hmmm: χωρις παρεξηγηση ναι? καπου το εχω ξαναδει αυτο? ισως κανω κ λαθος. Σιγουρα ειναι χρησιμη η κριτικη σου  :)   ;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 15, 2011, 18:13 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: χανια
  • Φύλο: Άντρας
  • ATMISTAS
εκανες προφανως το ιδιο....? ;) αν οχι δεν ξερω τι μπορει να σου θυμιζει..!

• Φουγαροκαραβάνα
εκανες προφανως το ιδιο....? ;) αν οχι δεν ξερω τι μπορει να σου θυμιζει..!
εχω παραγγειλει τον Giant απο nobacco κ ευχομαι να ειναι οντος καλος!!!

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
           αξιζει πιστεψε με!

• Φουγαροκαραβάνα
           αξιζει πιστεψε με!
Δεν ειδα καπου αν λενε τα παιδια πως τον καθαριζουμε αυτον? ειναι cartomizer dual coil ναι?

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
Δεν ειδα καπου αν λενε τα παιδια πως τον καθαριζουμε αυτον? ειναι cartomizer dual coil ναι?
         αυτον απλα με μια χαρτοπετσετα οπως και ο hybrid e!εγω δεν κανω μπουγαδες με οινοπνευματα,ορους κλπ!μολις χαλασει τον πεταω!ναι ειναι dual coil η νομπακο τον γραφει σαν giant στο sitehttp://www.nobacco.gr/product/668/cartomizer-giant-lr-egot-hybrid

zannia

• Επισκέπτης
Ξεχασες να αναφερεις οτι με το hybrid δεν μπορεις να αλλαξεις ευκολα γευσεις!  ;)

• Φουγαροκαραβάνα
         αυτον απλα με μια χαρτοπετσετα οπως και ο hybrid e!εγω δεν κανω μπουγαδες με οινοπνευματα,ορους κλπ!μολις χαλασει τον πεταω!ναι ειναι dual coil η νομπακο τον γραφει σαν giant στο sitehttp://www.nobacco.gr/product/668/cartomizer-giant-lr-egot-hybrid
Ναι εχεις δικιο Giant τον λεει . Ευχομαι να τα παει καλα μαζι μου κ εγω μαζι του. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
Ξεχασες να αναφερεις οτι με το hybrid δεν μπορεις να αλλαξεις ευκολα γευσεις!  ;)
    εχεις δικιο αλλα επειδη χρησιμοποιω μονο HALO TRIBEKA δεν μου ρθε στο μυαλο!το συμπληρωνουμε κι αυτο λοιπον στ αρνητικα του hybrid

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• e-regular ατμιστής
                                 πως βγηκε ετσι.......ζυγιση και στοιχιση... :wall:

Πριν κάνεις αποστολή του κάθε μηνύματός σου, κάνε κλικ δίπλα που γράφει προεπισκόπηση . Έτσι το βλέπεις απο πριν και ότι θέλεις το διορθώνεις πριν δημοσιευθεί. ;)

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
Πριν κάνεις αποστολή του κάθε μηνύματός σου, κάνε κλικ δίπλα που γράφει προεπισκόπηση . Έτσι το βλέπεις απο πριν και ότι θέλεις το διορθώνεις πριν δημοσιευθεί. ;)
          οκ ειμαι νεος μαθαινω σιγα σιγα!ειναι το πρωτο μου θεμα θα βελτιωθω! :thumpup:

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπ 13, 2011, 17:19
καλα αυτα αλλα να μιλησω και για το κοστος αυτων που προτεινα!2 μπαταριες περιπου στα 45 με 50 ευρω,ατμοποιητης hybrid e εχει 7 ευρω,ο ατμοποιητης ο GIANT 5,5 ευρω,φορτιστης 9 ευρω.πιστευω οτι ειναι ενα πακετακι μανουλαααα!εγω προσωπικα εχω παρει μια μπαταρια 650μικρη και μια 900αρα πιο μεγαλη!την μικρη την βαζω οταν βγαινω βραδινη εξοδο και συγκεκριμενα το καλοκαιρι που δεν εχουμε και πολλες τσεπες περα απ αυτες του τζιν μας!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 13, 2011, 17:19 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος lionor

• e-high ατμιστής

Οσο...καλο κι αν ειναι μην περιμενεις να σου κρατησει τπτ....μηνες! Μιλαμε σαφως για καρτομαιζερ, το οποιο μετα απο καποια επαναγεμισματα πετιεται

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
υπαρχει κατι που αντεχει μηνες...?γιατι εμενα δεν εχει πεσει κατι τετοιο στα χερια μου..!

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ATHINA
καλή η προσπάθεια για την βοήθεια στους νέους που θα είναι κάπως μπερδεμένοι....ΑΛΛΑ...μου παραθέτεις ΜΟΝΟ 2 του εμπορίου...οπότε μήπως θα ήταν καλύτερο αντί για τίτλο "Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ!"  ποιο από ΤΑ 2 να διαλέξετε??!!. Γιατί για κάποιον νέο ίσως ακουστεί πραπλανητικό...δηλαδή ΜΟΝΟ αυτά κυκλοφορούν??

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
συμφωνω εν μερη  μ αυτο αλλα  καλως η' κακως αυτα κυκλοφορουν ευρεως!υπαρχουν κι αλλα αλλα νομιζω οτι τωρα δοκιμαζονται και κανεις μας δεν ξερω αν τα προτεινε σ εναν νεο ατμιστη!!!εγω προσωπικα αυτα τα 2 προτεινω σε οσους με ρωτανε!ξερω εγω αν θεωρειται παραπλανητικο να το κανουμε συγκεκριμενο!δεν νομιζω ομως να διαφημιζω καποια εταιρεια γιατι πολλες βγαζουν το egot και ειναι πλεον αυτονοητο οτι η κοντρα ειναι αναμεσα στα 2 .....(ποιο ν επιλεξουν)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2051 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375216 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390798 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259939 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721119 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263956 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682827 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1411 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22381 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889507 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.