Διάβασα κάποιες από τις προτάσεις για σετ μπαταρίας + ατμοποιητή, κι έχω να δώσω κι εγώ τη συμβουλή μου:
1. το istick 30W είναι πολύ πιο μαζεμένο στις διαστάσεις από το 50W. Μεταφέρεται πιο εύκολα στην τσέπη, είναι πιο διακριτικό και η διάρκεια της μπαταρίας είναι αρκετή αν δεν γίνεται συνεχής ολοήμερη χρήση. Βέβαια, αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του 50W, τότε πάρτο άφοβα γιατί η μπαταρία του θα σε καλύψει ακόμα κι αν αυξήσεις αρκετά το άτμισμα μετά από κάποιο καιρό.
2. ο Ναυτίλος είναι πολύ πιο κατάλληλος για ένα νέο ατμιστή από τον Kanger Subtank. Ο λόγος είναι ότι ο νέος ατμιστής θα ξεκινήσει με mouth-to-lung τζούρες, κι όχι με πνευμονικές. Ο Subtank για τζούρες mouth-to-lung δεν κάνει με τίποτα, όσο κι αν κλείσει η εισαγωγή αέρα.
3. ο Kayfun και όλοι οι άλλοι επισκευάσιμοι ατμοποιητές, προϋποθέτουν την κατασκευή της αντίστασης και το στήσιμο του φυτιλιού από τον ίδιο τον ατμιστή. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολα αυτά για κάποιον που ξεκινά το άτμισμα τώρα. Ισως μετά από κάποιους μήνες αισθανθείς την ανάγκη να προχωρήσεις στο στάδιο αυτό, αλλά στην αρχή ξεκίνα με πιο απλά πράγματα.