Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και για την προθυμία!
Ενώ αυτό το διάστημα που ψιλοψάχνω δεν είχα πάει σε κάποιο κατάστημα γιατί ήξερα και ότι θα χαωθώ περισσότερο και ότι θα απογοητευτώ με τις τιμές, σήμερα πήγα να ρίξω μια ματιά σε ένα καινούργιο μαγαζί στη γειτονιά μου.. Αν και ήταν αρκετά εξυπηρετικό το παιδί εκεί, οι τιμές ήταν όντως απογοητευτικές. Προφανώς δεν βγάζω συμπεράσματα μόνο από ένα κατάστημα αλλά και στα ηλεκτρονικά καταστήματα έχω παρατηρήσει ότι ένα αξιοπρεπές σετ με 2 μπατ., 2 ατμοπ. και φορτιστή κάτω από 50€ δύσκολα να βρεις. Γι' αυτό το λόγο σκεφτόμουν την αγορά από έξω και στην πορεία στήριξη της τοπικής οικονομίας (!) με αγορά υγρών. Σήμερα δοκίμασα 4-5 και 2 τα βρήκα συμπαθητικά. Θέλω να πιστέυω ότι δεν θα δυσκολευτώ να βρω κάποιο να μου αρέσει και να κατασταλάξω μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός τύπος. Γεύση να μην έχει και θα την βρω την άκρη!!
Για τον φίλο που ρώτησε, καπνίζω περίπου 10 χρόνια και τα περισσότερα από αυτά στριφτά και συγκεκριμένα golden virginia πράσινο που μάλλον θεωρείται δυνατός καπνός.. Από ποσότητα, ας πούμε καμιά 20αριά συν πλην.
Δέχομαι τη συμβουλή σας ότι καλύτερα να το έπαιρνα απόφαση και να το γύριζα μόνο στο η.τ. και μακάρι να μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα. Επίσης, όσο δεν το έχω δοκιμάσει για ένα εύλογο διάστημα για να συνηθίσω έστω το άτμισμα αλλά και τη χρήση η.τ., δεν μπορώ να με φανταστώ να το χρησιμοποιώ έξω. Αυτό είναι προσωπικό κόλλημα, αλλά αν όντως με πείσει και με βοηθήσει να ελαττώσω τα κ.τ. πολύ πιθανό να αναθεωρήσω.
Κώστα, αυτό που λες για τις μπαταρίες του evod θα ήθελα αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα. Από αυτονομία το ξέρω ότι είναι σχεδόν ό,τι λιγότερο υπάρχει, αλλά επειδή σκέφτομαι την οικιακή χρήση θεώρησα ότι θα ήμουν καλυμμένος. Το μέγεθος της μπαταρίας όμως επηρεάζει και την "ένταση" του ατμίσματος? Τις 1300mΑh τις κρατάω στα υπ' όψιν γιατί για αρχή 17€ η μια μου φαίνονται αρκετά.. Και ο ατμοποιητής μου φαίνεται ωραίος αλλά είναι αλήθεια ότι για αρχή αυτό ήθελα να αποφύγω: να ψάχνω επί μέρους κόμμάτια διαφορετικών εταιρειών από διαφορετικά καταστήματα κτλ.
Κρις, αν το κατάστημα που λες είναι από ανατολικά μέχρι κέντρο, πες το μου αν θες με μνμ και αν βγω στη γύρα θα περάσω να πάρω συμβουλές και προτάσεις κι από κει!