Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο! Ξεκίνησα με ένα hybrid της nobacco περίπου ένα μήνα πριν (μισό - μισό με ένα συνάδελφο από τη δουλειά για δοκιμή) και εδώ και μια εβδομαδα είναι κάτοχος ενός egoT της ovale (με 1000 άρες μπταρίες και 2 αναπληρωματικές passthrough). Σήμερα επίσης παρέλαβα και δοκίμασα τους LR και Type B ατμοποιητές). Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημενος, πειραματίζομαι ακόμη (ιδαίτερα με τις γεύσεις) αλλά με αρκετό ψάξιμο στο νετ και τη βοήθεια αυτού του forum (τις τελευταίες ημερες) βρίσκω το δρόμο μου.
Ο λόγος που ζητάω τα φώτα σας είναι ο εξής: ο πατέρας μου μετά από χθεσινή επίσκεψη σε πνευμονολόγο - καρδιολόγο λόγω μιας ενόχλησης που είχε, συμφώνησε να κόψει το Κ.Τ. κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδεροπ, επείγομαι να βρώ ένα Η.Τ.
Το προφίλ του: Είναι ηλικιωμένος, χρόνιος καπνιστής και τακτικός θαμωνας καφενείου, άρα παρότι δεν θα τον ενδιέφερε η εμφάνιση, το σχημα και ο ογκος, παρόλα αυτά για να μην υπάρξει το σχετικό πείραγμα στο καφενείο ψάχνω κατι που να ταιριάζει αρκετά σε Κ.Τ.
Παραδοξως επίσης, δεν πολυκατεβάζει τον καπνό, άρα δεν μας ενδιαφέρει να έχει φοβερό "χτύπημα" (για μένα αυτο και η μεγάλη αυτονομία ήταν το πρώτα κριτηρια για επιλογή) . Τέλος, οποιοδήποτε μπλέξιμο με υγρά αναπλήρωσης, μπουκαλάκια κλπ κλπ φαντάζει εφιαλτικό λόγω ηλικίας (η φόρτιση μπαταρίας όχι και τόσο καθώς έχει μάθει να φορτίζει το κινητό του :-) ).
Κάθε βοήθεια / πρόταση / ιδέα, παραπάνω από ευπρόσδεκτη.